In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Ad_rianna, iti face cu okiu'? Hmmm fa-i si tu si gata

Iti tinem pumnii la vaccin, oricum stii ca nu trebuie sa te sperii, chiar daca sunt simptome. Ai a indemana un supozitor pt febra si... bafta!

la toate fetele,
Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

ca bine zici!!
da, supozitor inainte si dupa...dar tot mi-e mila de ei
pupici

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Iaaar am ajuns pe pagina 3 ntz! ntz! ntz!
Ziceti fetelor ce noutati aveti? Eu m-am trezit cu fatza la cearceaf si nu am chef de nimic si mai sunt si un pic deprimata. Mi-e si cam foame, tocmai fiindca m-am hotarat sa mai strang cureaua. Am fost ieri la salonul Luna si mi-au zis ca am celulita in "forma avansata" stiam io, ca e acolo aproape de cand m-am nascut, oare o trece? Sper, ca doar o sa dau o groaza de bani! Ah si trebuie sa beau apa, ca cica-s deshidratata...nu prea pot sa beau apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor sa nu aruncati cu nimic dupa mine ca nu vreau decat sa pun inrebari. Sunt 8+ din Bistrita si imi doresc din suflet sa am un bebe sanatos, nastere cat de cat usoara si decenta si daca se poate sa ma simt si suficient de bine dupa, ca sa ma pot ocupa de bb.
In Spitalul Judetean Bistrita nu doresc nimanui sa nasca....nici dusmanilor mei. Acum o saptamana a nascut o verisoara de a mea si baietelul ii este bonav (stafilococ la ochi, luat din spital)iar celalalt baietel, de 3 ani jumate are un stafilococ in gat, luat tot din spital la nastere, si de care nu reuseste sa scape nici acum. Ideea este ca am vreo 4 prietene care au nascut la Clinica privata (Dr.Nanu) si mi-au recomanadat-o cu caldura. Am fost la 6 saptamani la control, m-a luat in evidenta, dar nu mi-a placut absolut deloc de dansul.Mi s-a parut distant, dezinteresat si mi-a lasat impresia ca il deranjez. Peste 10 zile iar trebuie sa merg la control si nu ma simt deloc impacata cu gandul ca l-am ales pe dansul.Matusa mea din Cluj, mi-a spus ca se va interesa de un doctor bun la Clinica Stanca si sa incerc si acolo. Acuma sa fiu sincera, nu ma dau afara banii din casa si 12.000.000 care le platesc la Nanu or sa ma usuce! Va rog ajutati-ma cu un sfat, cu un nume de doctor bun de la Stanca sau Militar....oricum in Bistrita nu e de nascut!
Va multumesc anticipat si va rog sa nu ma ocoliti!
fetele si imi cer scuze ca am scris atat de mult!
Ioana si Samburel 8+

Mergi la inceput

T-Ioana, ce sa zic, eu nu am auzit rautati de dr. Nanu, dimpotriva. Acum e drept, toti avem zile proaste, sigur l-ai prins intr-una din acelea, ca altceva nu pot sa spun...Daca totusi te hotarasti sa mergi sa nasti la Stanca, eu iti recomand cu caldura pe dr. conf. Mihu Dan (eu am nascut cu dansul si e bun profesionist), sau pe dna dr. Fulga Florescu (am auzit numai de bine despre ea si am 2 prietene care au nascut cu ea). Ar mai fi si alti medici f. buni la Stanca (dr. Cezarin Todea), dar nu-i stiu eu pe toti.
Pe dr. Mihu il gasesti cel mai usor la clinica privata Radusan, care e foarte aproape de Stanca, te poti programa la tel. 433345, consultatia era anul trecut 300.000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ahoi ahoi!

fetele va multumesc tare tare frumos de urari.va pupa mami, tati si Thea pe toate!!!

Roxana da-mi detalii despre Luna cat te costa decate ori trebe sa mergi, unde au sediu?Dana di pe tine te rog sa-mi zici....am iesit din sesiune si vreau sa ma slabesc otara pina merg la mare.
si mama draga la depresiile ca strica la frumusete

nu pot sta prea mult am vrut numa sa va pupicesc si sa va zic ca daca nu ploua noi semnam dupa masa condica in parcu mare.

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(aproape 2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Ioana, pe dr Fulga Florescu o gasesti la cabinetul GYNIA (aproape de Stanca), programari la tel 0264-431.570, are program de consultatii marti si vineri, de la 16 la 19. Ti-o recomand cu cea mai mare placere, sunt convinsa ca nu te va dezamagi. Si eu sunt +8! Sarcina usoara!

Tatiana 8+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Ioooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiii ce plouaaaaaaaaaaaaaaaaaa si coana mare e cu kopilul afaraaaaaaaaaaaaaaa aualeuuuuuuuuu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

[:-)))
roxana esti mortala!

da lasa tu vaicareala si zi-mi ce te-am intrebat despre Luna:)

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(aproape 2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Ioooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiii ce plouaaaaaaaaaaaaaaaaaa si coana mare e cu kopilul afaraaaaaaaaaaaaaaa aualeuuuuuuuuu!!!

mey! unde ploua? ca la manastur nici n-a picurat

btw! a fost suuuper naspa la vaccin: bianca are febra 38.6 si tudor 37.6

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Hii Cristiana nu te-am vazut! Acu citii ca-ti raspundeam io mai devreme
Luna e pe Pasteur nr. 24. Ajungi acolo doar programandu-te, scriu io mai incolo numarul...asa si iti face o analiza la un aparat cu electrozi, cata grasime apa balarii ai in organism si iti recomanda o cura de slabire si un program de tratament cu electrostimulare, parafango si algoterapie. Costa de te sperii, ce fac eu costa 5 mil. 2,5 programul de electrostimulare si 2,5 ala de impachetari, ca am luat varianta mai ieftina, deocamdata...trebuie sa mergi sa vezi...

Fetelor ati auzit de centrala atomica care a explodat, din Ukraina? Cica sa nu iesim afara 2 zile cu copiii!!! eu nu am auzit, m-a sunat sora mea doar...

Mergi la inceput