In dealul Clujului!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
caarra spune:
Raluca,nici la Princess nu ti-a placut nimic? Tie sigur iti vin bine modelele si nr.lor. Venim si noi in parcul mare dupa-masa(la modul gen.vorbind),da un semn cand te duci.
Anca,iti multumesc pt.ca mi l-ai recomandat pe Horje! Am fost la el in p-ta Mihai V.si am fost supermultumita. Intr-adevar e un medic f.bun si isi respecta pacientii. Ceilalti la care am fost numai m-au fusherit. Si concluzia a fost ca am purtat 5 ani de zile ochelari degeaba pt.ca nu era nevoie. Vad perfect doar ca am uneori senzatie de nisip in ochi. Ba pe undeva chiar am facut rau pt.ca am fortat ochii sa se adapteze dioptriilor ochelarilor. Asa ca acum tratez altceva dar ma bucur ca am scapat de ochelari.
Roxana,pe unde umbli fa? Ca eu te-am zarit azi f.relaxata pe langa Meli-Melo(eram in masina) pe la pranz. Mai tusesti?
M-ati innebunit cu Anaconda,am fost si pe-acolo dar mi se par preturile mari,asa ca nu cred ca am sa il frecventez. Asa cum am mai spus,mi se pare lucru prostesc sa dau o gramada de bani pt.lucruri de copil care ii raman repede mici si pe care oricum le freaca prin toate gropile de nisip si pe toate coclaurile. Decamdata sunt copii,eu cred ca o sa ne saturam peste cativa ani de pretentiile lor pt.haine de firma(desi sper sa nu ma confrunt cu asemenea pb)
Cristina,in ce zona are cab.stomatoloaga de care povesteai?
Pt.ca eu sunt pusa acum pe rezolvarea pb.medicale,vreau sa va intreb daca stiti un ortoped sau un medic care sa trateze pb.de spate cu cabinet privat? Nu prea se intalnesc specialt.astea la privat. Si eu nu am timp de stat prin spitale pe la cozi. Medicul la care merg de multi ani(Onac) are niste cozi infernale la usa si chiar nu imi permite timpul sa astept. As mai incerca la Vasilescu,dar stiu ca e f.ocupata, poate stie totusi cineva cand consulta adultii si cat de aglomerat este?
Pupici,
Aura
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carrie spune:
salu fetele
jubica bine ai venit printre noi!stiu o endocrinoloaga buna , am sa iau nr de tel de acasa si ti-l dau maine!
noi am avut musafiri ieri pe seful din State al sotului meu cu familia incluzand un pusti total de 3 ani.
pai eu care ziceam ca am o zana nebunateca nu stiam ca se poate mai rau.cupilu Leif mi-a intors casa in 10 minute cat n-o facut-o Thea in 2 ani!!!!!!!!!toate jucariile ei erau insirate pe jos, ca un covor compact si el se tavalea pe ele...nu va spun ce distractie au tras picii , au ras in hohote toata seara, Thea dormise 20' la amiaza da la 10 seara era fresh....
vreau sa va spun ca acuma incerc sa ma recuperez,m-au terminat!
Raluca io astazi dupa-masa cred ca voi fi in parcul mare daca nu ploua.nu-s chiar in forma si ar trebui sa invat dar...le mai las sa stau cu copilu.
Mariana iti inteleg disperarea , eu trec prin alta faza acuma.mi se pare ca asta mica alearga prea des la buni, ca e prea atasata de ea in loc de mine si-s geloasa.mi se pare ca e suparata ca nu stau destul cu ea.ati trecut prin asa ceva sau is paranoica?asta dupa ce chiar cand m-am intors la lucru m-a sufocat efectiv...
va pupicesc
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(aproape 2 anisori)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
carrie spune:
TUCHI, ti-am vazut comorile ai niste copii super super.sa-ti traiasca!!!
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(aproape 2 anisori)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Raluca spune:
Noi mergem in parcul mare dar...privind acum pe geam nu stiu ce sanse avem azi....desi s-ar putea sa nu ploua sau sa apara soarele dupa ploaie. ramane de vazut...
Aura, hainele de la Princess mi se par mai nou uniforme, intr-o vreme eram fan (inca mai cumpar cate ceva, tre' sa recunosc), am fost chiar ieri pe acolo, mi se pare ca au aceeasi linie de anul trecut...no' sunt si pretentioasa! Plus ca unele preturi nu se regasesc in calitatea hainelor.
Offf, a inceput ploaia, sper sa treaca repede si saputem iesi in parc deseara chiar daca o facem in cisme de cauciuc. Tuna, brrr..
Raluca mama Ilincai de 3 ani
ancuzza spune:
jubica, am batut pe la usi de endocrinologi....un prieten bun si medic asemenea mi-a recomandat cu caldura sa ma duc la bucuresti. nu vreau sa dau nume, dar una dintre cele mai apreciate m-a declarat infertila (poate vrei sa vezi pozele
). poate stiu fetele sa te indrume mai bine decat mine, dar fiind o chestie cam delicata iti recomand sa nu te arunci la primul tratament primit si sa vezi mai multe pareri...bafta!
fetele, incarcasem deja trasurica in masina si ia uite ce vreme !
si iar
http://community.webshots.com/user/ancuzza
ad_rianna spune:
roxana multumesc mult pt. ca apar in listutza voastra.
chiar aveam si eu nevoie de niste ponturi pt. rochii de gala si in afara de princess nu prea mai imi vine nimic in mine. insa hainele de acolo mi se par doar pt.adolescente. eu f.greu mi-am gasit ceva acolo...si cum acum sunt "putin mai lata" decat inainte...
ancutzza pupam pe mami si pe frumoasa alessia, cum mai sunteti? mai aveti probleme?
mami & gemeneii bianca si tudor (03.11.2004)
roxana1974 spune:
Ola fetelor! Acum am ajuns si eu acasa, am bagat ceva la intuneric si m-am gandit sa va scriu! La job mai nou nu mai pot intra. Cum ma vede sefa pe net cum ma ia la intrebari despre lucrarile pe care mi le-a dat sa le rezolv si iata ca am pus-o! S-o luam deci pe rand.
Ancuzza, mai stiu si eu prieteni de-ai mei declarati infertili si dupa o juma de an iata ca au ramas insarcinati. Eu zic ca e de la Doamne Doamne, chiar daca analizele ies proaste.
Raluca, eu mi-am luat o rochie de seara pt nunta de care sunt foarte multumita de la un magazin de pe Emile Zola, chiar langa cafeneaua Bellini. Imi vine sa mor ca fac reclama magazinului, dar io rochii sa-mi placa asa de tare in Cluj nu am mai gasit si sunt bine lucrate (parerea mea). Cristiana a vazut rochia si a spus ca e frumoasa . Ralu, croitoreasa mea, o femeie decenta, cumsecade, curata, dar fara prea multa imaginatie, coase si pt. pitici. Dar trebuie sa-i arati tu modelul clar, sa nu improvizeze ea, dar de executat executa bine. Spune-mi daca vrei sa te duci la ea. Sta in Gruia, pe strada Magaziei.
Tuchi, m-am uitat si io la pozne, doamne ce draguti sunt copilasii tai. Mai zi-ne faze haioase cu Dragos. Ce dulce e cum tine el masinuta aia.
Aura, he he relaxata zici, asa si eram, eram cu sefa mea, in pauza de masa, ai vazut ce sefa dragutza si fatza am? Eram in cautare de pantofiori albastri daca vrei sa stii, din care nu am gasit sa ne satisfaca. Adevarul e ca si io am pretentii mari de la pantofiori. In schimb am vazut niste bluzite super la moda azi si supersexi si faine, niste maieuase cu insertii de tul, paiete, tricotaj etc cine vrea sa zica sa va indrum. Era sa cad in pacat numai ca punga (cardul)s-a golit! si pantofi albastri inca nu am. Ahhh am uitat sa va zic, mi-am luat n costum de baie, negru cu rosu, de la Jolidon si are niste chestii pe el, un lantz si niste cercuri atarnate care mai si suna [striga iata-ma!iata-ma!] ca sa fiu sigura ca se uita cineva la mine... dupa ce ca ma plang ca am fundul mare...
In final, va mai spun ca behai de-mi sar creierii, dar parca e mai bine decat ieri iar maine va fi mai bine ca azi. la toate,
Roxa
PS Mariana, pune-o pe jubica pe lista la oaspeti deocamdata, iar cand vine la Cluj, o punem pe lista finala .
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
tuchi spune:
roxana mama, ce ma durea mai tare nu mi-ai spus: te rog macar spune-mi ca nu-ti mai amintesti de tratamentul pt colici, sa-mi iau gindul. pe un subiect nou era trecut chamomilla dar nu stiu dozaj sau de unde sa-l iau. fa-ti mila noi.
multumim pt aprecieri, cu vesti revenim miine ca azi sint terminoiu si ziua inca nu s-a incheiat.
roxana1974 spune:
Asa e tuchi uite ca ma lasa memoria mama ei de treaba. De colici scaparam cu Chamomilla. I-am dat pastilute din acelea de la farmacia homeopata de vis a vis de Sora, cate 5 pastilutze puse cu tupeu sub limba, chiar si in timop ce doarme, inainte cu o ora sau cu o ora dupa mancare. Ideal ar fi sa-ti spuna chiar homeopatul, fiindca el te intreaba despre copil de cand era el in burtica. Eu am avut bafta mare cu remediul asta, s-a potrivit din prima, fara sa apelez la homeopat. Eu la homeopat am fost abia dupa ce am scapat de colici.
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
mariana tache spune:
Roxana, chiar asta am facut primul lucru: am pus-o pe jubica la oaspeti (si am respectat si culoarea indicata ).
jubica, bine ai venit printre noi!
Roxana, pe vremea cand aveam si eu tuse dintr-astea "magaresti", bunica imi dadea ceai de ceapa; iti vine sa , dar are efect miraculos; cel putin la mine avea. Eu zic ca merita incercat. Sper sa iti treaca repede.
Dupa ce nasc si daca bebe2 va avea colici (sper ca nu) o sa te intreb si eu despre Chamomilla, ca sigur pana atunci uit . Bine? Pacat ca ti s-a urcat sefa pe cap si nu mai poti sta si la servici pe net; dar poate isi revine ea.
Tuchi, sa-ti traiasca printisorii! Tare mai sunt frumosi si tare mai seamana intre ei. daca nu ar fi diferenta de talie ai zice ca-s gemeni; cel putin asa reiese din poza in care Dragos o tine pe Medea. Inca nu ati scapat de colici? Ne-ai povestit cum a fost cu nasterea? (sper ca nu am scapat eu povestea). Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(25 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!