In dealul Clujului!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
ancuzza spune:
aaa, roxy draga, asa da delegatie felicitari surioarei!
si bine ca mi-ai zis sa ma uit si cu doua usi mai sus! ca eu...cu capul inainte...mi-ai zis de anaconda pt. copii, ata acolo m-am dus!
ia mai sopteste-ne tu noua ce alte magazinute mai bati....ca si eu ma plang ca nu gasesti nimic in clujul asta....da' cred ca nu-mi casc ochii destul:)
iar cu tusea...am servit si eu acu vreo doua luni...n-a trecut cu nimic...ma rog, a trecut cu timpul....spre fericirea lui tati care a avut liniste vreo 3 zile cand nici macar nu haraiam...muta-muta!
pupici la voi si la bebei
http://community.webshots.com/user/ancuzza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
Fetelor asa tusesc de-mi tramura mana pe mouse puii mei de treaba!
Sa va zic, io chiar am fost in delegatie, aceasta s-a desfasurat vineri, si am fost superincantata de treaba asta. Mam intalnit cu persoane importante. Daca nu era delegatia eu as fi lipsit de la cununia surorii mele, pe bune! Ar fi mers doar mama mea, mai ales pentru ca sotul meu a avut examen in weekend si a fost supercomplicat cu copilul. In final a stat cu socrul meu...o vreme...
Aura, iau sirop de patlagina si alte alea si astept cu nerabdare sa vina medicul homeopat acasa. Parca sunt mai bine, am bagat si o inghetzata sa-i zapacesc pe aia mici si rai din gatul meu!
Mi-am editat mesajul. Aura e groaznic ce s-a petrecut la Kenvelo. Nu am bagat de seama sa scaneze de 2 ori cardul. In plus, pentru dublarea operatiunii ar fi avut nevoie de codul PIN de 2 ori! Tu ai semnat pe un singur bon, si pe suma adevarata asa ca parerea mea e ca e vina bancii, in sistemuul informatic al BCR s-a petrecut ceva si au pus de 2 ori banii...s-a dublat operatiunea...o fi cazut sistemul si au dublat ceva operatiuni. Oricum un lucru e sigur: soldul tb verificat dupa cumparaturile de pe card! Eu asa fac de fiecare data, chiar si dupa plata utilitatilor si-mi scot citanta cu soldul final!
Ancuzza, eu sunt fan cumparaturi. Magazinele mele preferate sunt Donatello, de unde cu greu ies fara sa-mi "usurez" cardul si cateva gauri din Sora. Mai dau si pe la Central rar de tot, mai nou am ochit niste topuri faine la Jolidon...si pt haine serioase am dat niste ture pe la Falla (fosta Flacara) si cand vreau sa cheltui si ma simt subtzire atunci inerc la Princess. La haine sport chiar recomand magazinasul acela de langa Anaconda...
Ad_riana ai vazut ca nu te-am uitat, erai pe listuta :)
Atat deocamdata,
pe curand si pupici tuturor,
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
roxana1974 spune:
Am vazut pozele cu bb-ii ancuzzei si ad_riannei!! Tare dragalasi!!!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
mariana tache spune:
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(25 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Mai sus, datorita lipsei de minte , am scris un PM, pe care nu am stiut cum sa-l sterg mai repede
. M-am linistit. Vad ca sunt singura prin zona.
Cred ca mi-am pierdut mintile de cand a plecat Stefan. E cumplit fara el!
Da. Am fost si eu la Anaconda. Sunt lucruri dragute si de calitate...si cu preturi pe masura.
Si eu m-am uitat la poze .
Mi-e somnic; plec la culcare; sper sa visez frumos cu Stefan. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(25 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
tuchi spune:
De 2 zile ma chinui sa postez si dupa ce scriu parte din mesaj mi se inchide calculatorul .
Mariana te inteleg f f bine pt ca si eu sint la fel si toti ma certau pe tema asta. Ma mai consolam cu gindul ca asa cum am crescut eu acolo (la ai mei) nu pateste nimic rau nici puiul meu si ca mai devreme sau mai tirziu tb sa ma obisnuiesc cu ideea ca are nevoie de un pic de independenta. Il ajuta in dezvoltare.Sper sa te fi ajutat cit de cit!
Roxana la tine am o mare rugaminte daca se poate: stiu ca tu ai tratat colicile cu ceva homeopat si ma ? daca poti sa-mi spui si mai stii cu ce. Si cum a dat tratamentul, tot dupa un inchizitoriu din ala lung cu 100 de ?. Oare as putea aplica si eu acelasi tratament sau si asta e individualizat, asa cum stiu ca sint trat. homeopate.
Si o sa pun si pozele noi cu dragos si medea (ultimul album) ca nu mai stiu daca am apucat sa-l pun si aici sau nu.
jubica spune:
In primul rind vreau sa salut toate clujencele si in al doilea rind sa ma prezint:eu sunt o clujenca care s-a stabilit la Reghin,dar sufletul mi-a ramas tot acolo la voi.....fericitelor.
Ma bucur ca v-am descoperit si ca sa-mi treaca putin dorul asa de casa o sa mai scriu din cind in cind.
Am o mica rugaminte:nu stie careva dintre voi un endocrinolog bun?
Pupici
Raluca spune:
Maammaa de cand nu am mai dat pe aci v-ati urcat pe dealurile clujului??!!
Salutare clujencelor si vin cu cateva intrebari:
1. Cred ca e ptr. Roxana (si nu numai)caci se lauda ca stie magazine cu haine de gala, fa-ti mila si vinde-mi pontul ca mie nu-mi place nimic din ce am vazut (pana acum)si e musai sa achizitionez ceva de gala.
2.Intrebare dificila: cine-mi face intrarea la o croitoreasa care sa coase ptr. pitici? Ilinca urmeaza sa aiba serbarea de sf. de an sub forma de carnaval si va fi Belle, asa ca ne trebuie rochie ca a lui Belle...care din pacate nu o gasesc l anici o tanti care inchireaza asa ca trebuie sa ne-o facem.
3. Acum ca a venit vara , cine iese in parc dupa amiaza??? Eu prestez aproape zilnic..
Sa aveti o zi frumoasa!
Raluca mama Ilincai de 3 ani
ancuzza spune:
ioi, roxana, acu ma facui sa plang ... haine de la princess buhuhuhuh...cine crezi ca mai incape in ele ? ? ? daca tu da, no pai atunci ma facui si geloasa !
iar fala am descoperit-o chiar de vreo luna! srumana iar! a, iar am fost pana la anaconda. primisera marfa si ce ciuda la mine ca inca n-avea preturile facute! fugiti acu fetele, ca am vazut chestii dragute!
si daca tot a venit vara, sau primavara, sau ce-o fi asta:), nu facem toate ca raluca? adica stati asa....raluca, voi ce parc serviti?
http://community.webshots.com/user/ancuzza