In dealul Clujului!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Vreau sa va spun ca si noi avem poze noi. Avem de la ziua lui Stefan (de astea nu mai stiu daca v-am spus sau nu) si de la cursul festiv al lui tati.
Exemple: aici si aici.
Mai multe, la pozici. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(25 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
TatianaG spune:
Buna dimineata!
Din ian 2006, populatia Clujului va spori cu inca un sufletel: la noi vine bb2!!!
Sunt in saptamana a 8-a, ma simt cam obosita, dar nu e de mirare ca de un an jumate pot sa numar pe 10 degete noptile intregi dormite. Plus ca de o saptamana ma bantuie o raceala cumplita, ma tratez natural, dar nu vrea sa treaca. Am luat propolis, vit C, miere, ceai pentru raceala, sirop din muguri de pin, am facut gargara cu apa cu sare si otet. Am fost si la dr si mi-a zis sa continui cu ce-am inceput ca pana la urma trece.
Mariana, ti-am admirat micul "absolvent"! E tare scump!
Ad_rianna, sa-ti traiasca copilasii! Sunt foarte frumosi!
Aura, la cresa e OK. Clarei ii place si asta ma bucura cel mai mult. Dimineata, cand ii spun ca mergem la gradi se arata bucuroasa si zice "baba" - copilas. Daca nu i-ar placea, ar riposta - stie ea si din astea. Acolo zambeste la toata lumea - asistente, ingrijitoare - le tine de mana, face cu mana si da pupicuri. Ea nu e darnica cu astea, deci cat de cat s-a atasat de persoanele respective. Uneori mananca, alteori nu. In primele zile tot timpul imi spuneau ca mananca bine, acum imi mai zic si ca n-a mancat. Nu ma supara ca nu mananca si acasa mai are toane, doar sa stiu, ca atunci acasa ii dau mancare mai consistenta. Nu-mi place ca nu sunt dotati cu jucarii. Majoritatea sunt de pe vremea copilariei noastre, mutzunache din cauciuc. Au grija de igiena, am vazut ca baile sunt curate si igienizate.
Va doresc o zi minunata! Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
tuchi spune:
Multumesc roxana, banuiam eu ca asa se intimpla si cu tratamentul asta (ca oricare de fapt) tb sa ai recomandarea medicului dar ma gindeam ca asta e scris si la unul din subiectele noi si fierbinti postate de alta mamica, deci cam asta se da homeopat pt colici. Sa vad, poate iau poate nu! si stiu ca se gaseste greu medicul asta al tau iar la cine am fost eu nu vreau sa merg.
tatiana, felicitari si muuuulta sanatate!
mariana ai un pici nota 10 ,in poze e cumva si florina cu elise ca asa mi s-a parut; cit despre colici apar prin luna a 2-a si tin pina in 3-4 luni. noi avem doar 6 sapt. cit despre nastere, eu sint de felul meu tare ardeleanca, scumpa la vorba (ca sa nu zic tacuta), timida si nu mi se pare ca cineva ar vrea sa citeasca asa ceva. Promit sa dau detalii la prima intilneala!
noi am ajunge cel mai repede in parcul farmec dar daca ni se potrivesc orele de masa iesim si in cel mare sa va intilnim. va tb sa mai aminam nitel totusi sa treaca ploile astea ca noi am incasat deja doua udaturi aici in cartier.
jubica spune:
Salutare clujencele mele,dragi.ma bucur ca mi-ati facut o primire atit de calda........de fapt nici nu ma asteptam sa fie altfel,doar suntem ardelence.Eu vin o data pe luna pe la Cluj pentru ca parintii mei locuiesc la citiva km de Cluj si inafara de asta inca nu ne-am vindut apartamentul din Cluj.Fetele problema mea este de infertilitate,iar pina acum m-au vazut numai ginecologi si am hotarit sa ma vada si un endocrinolog,am 30 de ani si timpul trece.Nu stiu daca careva dintre voi s-a confruntat cu asa ceva,dar daca totusi v-ati confruntat astept cu nerabdare sfaturile voastre.Eu am facut si o inseminare la gine 1 la dr.Micu,nereusita.Ce stiti de spre el?Am mai auzit de la prietenii nostrii de acolo si despre o clinica gine privata ,stiti ceva? voua si copilasilor vostrii dragi.
ancuzza spune:
doamne, tatiana, ce veste buna..felicitari! poate va fi tot pe 31 ianuarie ! sa ai o sarcina usoara! la ce medic esti?
ad_rianna, multumesc de intrebare, suntem binisor....adica momentan nu avem obrajii rosii ca focul...doar ca de vreo sapatamana ne-au iesit niste bubite...asa, incolore, se vad doar de aproape:(((, ...eu le vad. stii ca eu am mers doar pe crema hidratanta...
ma rog, nu vreu sa fiu prea optimista, dar e mai bine, chiar si cu bubitele astea noi....acum 2 zile am vb cu pediatra si mi-a dat liber la rosii. cam atat. a, suntem tot fara dinti :(
voi? ai mai fost cu tudor la miu? stiu ca ati avut rezultate bune ... eu n-am mai intrat de o bunA bucata de vreme la subiectul cu dermatita....cum merge cu papa?
aura, ma bucur ca ai reusit ca ajungi la ofta. si pe mine el m-a salvat de ochelarii purtati 5 ani de dimi pana seara...ce sa zic, poate mi-a revenit vederea...
tuchi, ai niste copii super! uitandu-ma la poze si afland si vestea de la mariana, mai-mai ca ma gandeam serios la un bis....pb e ca din pacate nu cred ca m-ar tine fizicul ...
http://community.webshots.com/user/ancuzza
TatianaG spune:
Ancuzza si Tuchi, multumesc pentru urari!
Ancuzza, sunt la dr Fulga Florescu (e la Stanca). Sunt foarte - foarte multumita de ea.
Din cauza conditiilor de la spital, mai bine zis a personalului, am vrut sa merg la dr. Nanu (la clinica lui privata), dar doctorita ma cunoaste deja, am mare incredere in ea si nu m-a lasat sufletul s-o "parasesc". Din calcule iese va fi la inceputul lunii ianuarie, iar daca se va grabi, la sfarsitul lui decembrie. Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
caarra spune:
Tatiana,felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina usoara! BB2 vine programat sau accidental?
Jubica,dar posibilele cauze ginecologice le-ai eliminat in totalitate? Si eu stiu despre dr.Micu ca este cautat in special pt.pb.de infertilitate.Despre clinica privata citeste pagini mai vechi de la sub.nostru,sunt cateva fete care stiu amanunte.
Va las ca nu mai pot sta,
Pupici,
Aura
carrie spune:
waw felicitari proaspetei viitoare mamici.sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos si cumintel.!!
si vorba aia daca tot te scoli noaptea de ce sa te scoli pentru unu cand poti s-o faci pentru doi?:)
fetele mai facem o incercare cu parcu azi?eu sper sa ajung pe la 6,sper sa ne recunoastem cu cele cu care nu m-am vazut inca.
pupicei
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(aproape 2 anisori)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
mariana tache spune:
Tatiana, felicitari! sa ai o sarcina usoara si sa aduci pe lume un copil sanatos!
de la noi.
tuchi ai observat bine; in pozele de la ziua lui Stefan apare si Florina cu Elis. Tare se mai iubesc copiii nostrii si se mai pupa, pacat ca acum nu mai am timp eu sa ias cu ele la plimbare.
Cristiana, sa stii ca si eu simt ca si tine (ieri trebuia sa-ti spun asta, dar am uitat); pe langa dorul de Stefan (care ma ofileste) mai simt si gelozie; sunt geloasa pe maica-mea ca e aproape de Stefan; mi-e frica sa nu se ataseze de ea mai mult decat de mine; mi-e ciuda ca dupa saptamana asta, cat sta in MM nu voi fi numai eu cu Stefan un timp (vin bunicii ca sa ne ajute la aranjatul apartamentului nou), ca sa se reobisnuiasca cu mine etc. Si mie mi-era frica ca sunt deplasata; m-am bucurat sa vad ca nu sunt singura care simte asa.
.
la toate fetele.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(25 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Roxana, cum de nu ai aparut azi pe aici? Sper ca nu esti mai bolnava! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(25 sapt.)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!