In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ola fetele. Mai dar ce harnice ati fost astazi, no asa va vreau!

Mariana, nu-s bolnava, dar de tusit tusesc de ma dispera si-mi disper si eu familia. Dimineata tusesc pana la epuizare, pe bune...deja m-am plictisit si sa iau cate ceva deci nu mai fac nimic a ba da ...tusesc!
Aualeu era sa uit, m-am uitat la Stefi! M-ai dat gata cu pozele lui, pe bune! E un ingeras superdulce si frumos!

Sunt foarte foarte ocupata la job, de-asta intru atat de rar si scriu putin. Noutati nu am asa ca va pup pe toate.
pe curand,
Roxa

PS Tuchi, poti sa incerci chamomilla. Nu are nici o contraindicatie. Daca nu i se potriveste, in cel mai rau caz nu simte nimic, dar rau nu-i face, promit io.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

n-am apucat sa citesc ieri de iesitul in parc in timp util ca ieseam si eu... ziceti nitel mai repede mai fetelor, dati o sansa intirziatelor ca mine . voi ati reusit?
mariana sa stii ca si eu am avut aceleasi temeri dar nu s-au adeverit, mama (adica eu) am ramas pe acelasi loc dpdv al afectivitatii lui dragos, si nu i-a spus mama bunicii deloc. iar cu gelozia ... poate e prea mult spus dar si eu si acum incerc sentimente de genul asta pt ca dragos sta la gradi mai mult pina reusesc eu si medea sa intram in program fix si sa merg sa-l scot mai repede. dimineata cind pleaca intotdeauna am mustrari de constiinta.
si acuma mi-am mai gasit un subiect de stress: imi pleaca sotul 10 zile de acasa si taaaaare ma incurca! o sa fie super obositor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Salutare mamici si gravidutze,

Se pare ca azi va fi frumos asa ca propun o intalnire in parcul mare (Central). Eu as putea ajunge pe la ora 19 . Ce ziceti???

Oana, frumoasa foc Medea ta, asa era de dulce cum dormea ieri in carucior...cu plecarea sotului, ce sa-ti zic? Chiar nu are rost sa te stresezi, oricum pleaca, nu....?! eu una aproape m-am obisnuit iar cand sta mai mult in Cluj mi se pare ca ne batem cap in cap prin casa.

Roxana, am gsit croitoreasa dispusa sa creeze ptr. pici, multumesc de oferta, oricum.

Raluca mama Ilincai de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetele!

Tatiana felicitari!Sa fii sanatoasa si tu si bb 2!Sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel!!

Noi nu prea avem timp de nimic de cand bazucu meu umbla in 4 labe........ca are o viteza.....si tot ce nu trebuie exploreaza!Uffff....tare greu e cu picii astia!

Se pare ca in iunie, intr-un week-end vom veni in Cluj.....daca-i asa va anunt, poate ne vedem!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Salutare!
Ia uite ca veni si dracovenia! Ioana felicitari pt bazuc, pt progresele lui! E haios rau pustiul tau! Abia astept sa-l vad pe viu cand vei veni in Cluj! Serban inca nu umbla in 4 labe, cade gramada, de grasun ce e. Bine macar ca da ture in pat, tinandu-se de margine.
Azi a cazut in pat si s-a lovit un pic la cap, deh, de margine acealalta. Cica cu o mana se tinea si cu cealalta ca un delicvent incerca sa dezlipeasca pe shestake un pitic lipit pe perete. A cazut fraierul. Buna'sa cand il vede ii spune: "cade kopilu' prost!" iar el rade...Are 4 dinti si seamana cu un soricel grasun!
Imi pare rau ca nu ajung in parc, azi mi-am programat o sedinta de masaj acasa.

Gagici, aveti referinte despre centrul de infrumusetare Luna, de pe Pasteur?

Mergi la inceput

Salutare!
Ia uite ca veni si dracovenia! Ioana felicitari pt bazuc, pt progresele lui! E haios rau pustiul tau! Abia astept sa-l vad pe viu cand vei veni in Cluj! Serban inca nu umbla in 4 labe, cade gramada, de grasun ce e. Bine macar ca da ture in pat, tinandu-se de margine.
Azi a cazut in pat si s-a lovit un pic la cap, deh, de margine acealalta. Cica cu o mana se tinea si cu cealalta ca un delicvent incerca sa dezlipeasca pe shestake un pitic lipit pe perete. A cazut fraierul. Buna'sa cand il vede ii spune: "cade kopilu' prost!" iar el rade...Are 4 dinti si seamana cu un soricel grasun!
Imi pare rau ca nu ajung in parc, azi mi-am programat o sedinta de masaj acasa.

Gagici, aveti referinte despre centrul de infrumusetare Luna, de pe Pasteur?

Mergi la inceput

Fata verde da' cate kile are grasunu tau?Ca nici Alesio nu-i tocmai silueta...are 10kg la 7 luni jumate....
Acusica merge in picioare....tare aprig mai e!

Pupici!

Mergi la inceput

13.2 kg pam! pam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

stati asa!
voi doua, da!....cu copii frumosi foc, cu dinti, plimbareti si dodoloti! ce la dati mama de mancare?
pufymica, pe unde umblasi draga ? lansezi propuneri de incuscreala si pa urma fugi?
oricum, ce vroiam sa zic de ma bagai asa in seama e ca unele doamne stiutoare de multe si de care ma tot lovesc in zona mi-au facut capul uite asa de mare ca galusca mea e prea grasa si ca ii dau prea mult sa pape...vreau sa va zic ca facem 10 luni acu in 7 iar la cantareala de acu o saptamana avea vreo 8.800 si ceva maruntis! no. da io-i vad coastele...iar daca ma uit la bb vostri....hmmm...e cam slabanoaga, nu? voi ce ziceti?
lor si la mamicile lor

tatiana, inteleg...eu merg la stanca la dr diculescu...ai dreptate, personalul te cam pune pe fuga...

va pupacesc

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Ancuzza cum sa fie grasa?E numai bine galusca ta!Lasa zica cine ce-o vrea....sanatoasa sa fie!
N-am dat bir cu fugitii.....am disparut doar din peisaj......temporar....din cauza gombotzului meu care nu sta o secunda locului....ca-mi si vine sa ma impusc cateodata....numai nazbatii face!

Roxi e mare si Serbanelu!

Pai ce sa-i dau sa pape lapte de la tzatzuca si mancare debebici cum zice ovi

Noa fug sa-l alimentez ca-mi urla de foame!

Pupici

Mergi la inceput