In dealul Clujului!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ad_rianna spune:
carrie multa sanatate theiutei. sper sa-i treaca febra repede repede si sa nu sufere.
ancuzza eu nu am intrebat ce e cu laptele nan alfare, am luat-o de buna dar cand am vazut ca nu se gaseste si se cam stramba farmacistii cand intreb am inceput sa-mi fac probleme. am si deschis un subiect la "parintii intreaba...", poate stie cineva care a mai folosit.
o fi adevarat zvonul cu cernavoda sau intra lumea in panik din orice?
bianca si tudor (03.11.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
No copii, e naspa, va spun ca si io am aflat din surse pe care nu le pot dezvalui (dar sunt credibile) ca ceva s-a intamplat. Nu a vrut insa persoana care mi-a spus sa imi dea detalii...
Sa va spun pe unde umbla Mariana Tache? Pai umbla pe la bucatarie sa dea retete de slabit si mai si declara ca vrea sa slabeasca! I-am tras o mama de bataie si o astept aici sa dea declaratii oficiale!
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Nana_sim, bun venit acasa. Te asteptam cu vesti, detalii scheme...ia zi, ai dansat la disco pe melodia aia care face valva printre romani?
Bate-ma, omoara-ma dar nu stiu despre ce melodie vorbesti! Oare am imbatranit de tot de nici muzica nu mai ascult??
Dragele mele, sunt intr-o cursa infernala cu mine, habar n-am unde ma grabesc asa si am o senzatie neplacuta ca mi-as putea frange gatul
![](inec.gif)
Sarind peste acest episod in care ma declar total
![](zid.gif)
Despre Spania ... va zic doua vorbe acum si restul mai incolo, ca merita detalii mai multe. M-am simtit atat de integrata in peisaj cum nu m-am mai simtit in nici o tara in care am fost pana acum. Am locuit 2 saptamani in Zaragoza, oras universitar aflat intre Madrid si Barcelona, am fost 2 zile la Barcelona -
![](wow.gif)
Am invatat foarte multe cuvinte in spaniola, ei nu vorbesc nici engleza si nici franceza, iar unde n-am razbit cu spaniola am vorbit .... romana. Am intalnit multi romani acolo, surprinzator a fost ca mare parte din ei au fost retinuti fata de noi, unii chiar nu s-au bucurat si au preferat sa nu raspunda in romana. Poate or avea probleme cu actele, habar n-am, dar am fost putin dezamagita.
Gata, ma duc in lumea mea, am zis ca zic putin si m-am latit ca o placinta moldoveneasca.
Weekend placut si sa vad cine mai merge ca mine la 2 nunti maine, una in Cluj si una in Oradea?
![](majoreta.gif)
Simona
carrie spune:
fetele ce-i cu panica asta generalizata??Cernavoda sau Cernobal??
m-am uitat pe cnn, bbc alea alea si nimik.
sper ca nu sunt glume, ca io-s mai slaba de inimaadica instantaneu ma gandesc la theiutza si ma panichez...
cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
carrie spune:
v-am zis ca am pus pozici de la chefu de 2 anisori?puteti sa ne vizionati in album la sectiunea cu pricina...
cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
mariana tache spune:
Fetelor, aci ma lungesc de sonm; mai mananc cate o capsunica acra de-mi vine sa , ca sa ma tina treaza; dar nu renunt; am vrut musai ca sa vad ce mai faceti; ati fost tare harnice; si multe vesti ati lansat.
In primul rand vreau sa o felicit pe Tatiana pt gemenii pe care ii poarta in burtica. Sa va ajute bunul D-zeu sa fie sanatosi, ca in rest o sa va descurcati voi!
Ripley, felicitari pt baietel! Cum o sa-l cheme???
Cristiana, sper ca e bine primita si urarea noastra de "la multi ani" pt Theiuta, chiar daca suntem in intarziere. Sa-ti traiasca fetita frumoasa (m-am uitat la poze; e o adevarata domnisoara )!
Ancuzza, felicitari pt dintzocul mult asteptat! Tu cum mai sta cu ispitele cu "filtru"?
Simona, esti o fericita. Ce concediu minunat! Eu nu mai stiu ce inseamna concediu de 3 ani . Si nici anul asta nu o sa aflu
. Ma bucur pt tine ca te-ai simtit bine. Dar bine ca nu te-ai integrat de tot in peisaj; bine ca te-ai intors, ca nu puteam fara tine
.
caarra si zici ca un homeopat m-ar desfiinta daca ar stii ca fumez acum cu ? hihihihi Stai linistita, nu m-am suparat; chiar m-am distrat cum ai spus-o.
Roxana in primul rand vreau sa-mi cer scuze ca nu m-am tinut de cuvant; am zis ca trec saptamana asta pe la tine, dar nu am reusit sa ajung; muncesc ca un sclav; ajung si la 20.30 acasa, fiind plecata de dimineata; eu stiu ca nu te-a afectat cu nimic ca nu am venit, dar nu vreau sa par neserioasa; sper ca nu te-ai suparat.
Sa stii, draguta mea, ca eu m-am speriat cand am auzit ca faci tratament de 5 mil de lei; pai, daca tu care esti aproape invizibila fata de mine dai atatia bani, apoi cati ar trebui sa dau eu???? cred ca imi iau gandul de la electro stimulare si impachetari!
Am o rugaminte la tine: da-mi si mie link-ul unde zici tu ca am scris la cura de slabire, ca eu, sa ma bata sfantul cu noroc, nu-mi amintesc; jur ca nu eu am scris!!! ori sunt
, ori cineva s-a folosit de user-ul meu. Sunt tare curioasa. Oare chiar sunt
?
Ce se mai aude cu centrala din ucraina??? dar cu asta de la cernavoda??? Chiar e pe bune toata treaba??? Atunci de ce nu se spune nimic si la tv??? Noi, pleava, de ce nu trebuie sa stim???
Si acum la sfarsit.......vestea cea mare.....am fost la eco....si....vom avea......
va spun maine
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(27 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! Am uitat sa va spun ceva: azi a trecut Florina cu Elis pe la mine pe la studio. Vreau sa va spun ca Elis e dulceata puturosica, care ma iubeste la nebunie. Doamne cat m-a mai pupat si m-a dragalit! Mi-a venit sa o mananc nu alta! Si e o vorbareataaaa.....ca maica-sa! ce-mi mai lipsesc zilele de plimbare cu fetele! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(27 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Fetelor, asa cum v-am promis, azi va spun ce s-a vazut la eco (a trecut de 12
).
O sa avem.....baietel!!!
Sunt foarte fericita! O sa am 3 putzulici in casa! Nu-i asa ca-i minunat?
Gata. Plec la culcare. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(27 sapt.)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
mariana draga, felicitari! nu oricine face baiat!
ce de putulici pe topicul asta! ma bucur...cand am nascut eu, din 20 de bb proaspeti-proaspeti, numai 5 erau baieti! grav, foarte grav!
noroc ca vin tare din urma fetele din dealu' clujului!
sa va fie toate sarcina usoara, asa ca a mea...si bb voinici si sanatosi!
iar cu filtrele....n-am fumatori prin zona, cred ca d-aia n-am mai incercat. oricum, ma uit la ele pe rafturi de fiecare data cand intru intr-un magazin...plus ca maine iesim "la pascut" mai multi...cu fumatori cu tot ....si vai ce bine merge o tigara cu gratarele si berica...no, dupa cum vezi, situatia nu e f. roza....cam dupa un puf....
oooo, simona, sa ne spui cum ai reusit..ca vorba aia, oradea nu-i departe, dar nici acilea dupa colt nu e.....
cristiana, m-am uitat la poze...e o dulceata papusa ta! sa-ti traiasca!
roxa, ceva vesti noi? ti-ai tinut puiul serban in casa? eu am mai si iesit...
ad_rianna, ai dat pana la urma de laptele cela? stii, ma gandeam...sa nu fie ceva f scump si d-aia sa nu-l prea aduca nimeni in farmacii...ai incercat sa le intrebi pe fetele din bucuresti? daca vrei, eu am un coleg acolo pe care l-am mai rugat sa -mi cumpere chestii pt. ale....pot sa-i spun sa intrebe prin vreo farmacie doua...
sa aveti o duminica frumoasa
http://community.webshots.com/user/ancuzza
roxana1974 spune:
Ola fetelor, sunt superocupata as aca va scriu rapid rapid!
Mariana
avia acum am vazut ca mesajul tau e de anul trecut si ca s-a gasit careva fata sa intrebe de retete de slabit, adica sa le mai dai... uite link-ul si ia vezi ce-ti scrisesem
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37521
Felicitari pt putzulika nr. 3, Doamne Ajuta!!! Vrem variante de nume!
Ancuzza, eu nu l-am tinut in casa pe bb, dar nu-l mai duc la mare la noi...poate sa mearga el cand o fi mare [:P].
Simona, melodia cu pricina e aia cantata de dj-ul ala care s-a saturat de "imputitii de romani" suna ceva de genul "puta romaaaanaaa" ta na na an te-ai prins nu? Cat despre motivare, esti motivata, ok. Merg si eu joi la tara, in Oltenia la bunica-mea care plange ca moare si nu-si vede stranepotul asa ca voi lipsi pana Duminica.
Mai revin,
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."