In dealul Clujului!
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Roxana, draga, esti mare figura. M-am distrat de minune. Chiar ca iti trebuie niste ochelari!
Si iata variante de nume: Tache Cristian Andrei sau Tache Andrei Cristian. Sunt in mare dilema. Pe care varianta s-o aleg? Voi ce ziceti???
ancuzza sa stii ca si eu am sarcina usoara; chiar am zis ca daca toata lumea ar avea astfel de sarcini (absolut nici o problema; la fel am fost si cu Stefan) ar creste populatia globului. Vezi, sa te tii tare maine la padure, sa nu cazi in ispita .
la toata lumea; duminica faina!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(27 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
Mariana, mie-mi place mult Andrei imi place si Cristi, insa eu prefer un singur prenume. Daca e dupa mine e Andrei (Cristian) Tache. Pe-al meu o sa-l cheme Mihai, dar inca nu e planificat
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
roxana1974 spune:
No, unde sunteti toate? Ca doar no-tz' fi afara cu copchiii si numa io stau in casa ca fraiera pe vremea asta frumoasa
ancuzza spune:
ioi tu fetele, ce vremeeee! nefiind noi chiar nebuni de tot, inca , la padure n-am ajuns. am stat pe langa casi, am facut gratare la firma si le-am mancat .... in garaj
. ca ploua rau de tot! in gheorgheni, cel putin! no, asta e! si sa vedeti duminica viitoare ca tot asa o sa fie....va spun eu, cand nu e formula 1 e vreme naspa , cand e, este si soare...sa capiez, nu alta...
http://community.webshots.com/user/ancuzza
carrie spune:
fetele, hop si io pe aici.ieri puteam sa jur ca Thea e bine, am stat toata ziua afara a fost super, am fost la un botez,ne-am distrat bine.
dar azi sunt impuscata , a fost indispusa, plangacioasa si a mancat rau.nu i-a trecut durerea degat??ca ia de 3 zile antibiotic:((.vreau s-o duc la control si ca toate sa fie ok, nu dau de doctorita...
a fost si vremea asta horror, asa ca-s cam cu fundu in sus...in plus de cateva nopti se scoala foarte des...masele, inca bolnavioara?offff
si maine e luni...
da las ca maine va fi mai bine
cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
mariana tache spune:
Roxana si eu prefer un singur nume, dar cum avem toti cate doua, nu vreau sa se creada ca e discriminare . Si lui Stefan am vrut sa-i pun doar un nume, dar niste fini de-ai nostrii, care sunt profesori, ne-au convins sa-i punem doua pe motiv ca, daca nu ii place primul nume apeleaza la al doilea (cica sunt multi elevi la care nu le place un nume de-al lor).
No, ancuzza, cum a fost cu ispita???
Cristiana, imi pare rau sa aud ca tot pe antibiotice o tineti. Sper sa va treaca repede problemele. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(27 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
'neata!
meeey, ce vreme! tre sa te uiti la calendar ca sa vezi ca-i vara!
mariana, am vrut sa-ti zic ca si mie imi place andrei. taaare de tot. iar cu ispita...am rezistat! in schimb am mancat ... ca niste ...mistreti:)
cristiana, am mai intrebat eu pe o prietena cu bb bolnavior...tot gatul...nu se face o secretie? adica toate antibioticele sunt la fel? adica ma gandesc sa nu-ti dea cine stie ce antibiotice, bagi la greu, si apoi ...hopa, ca e un virusache mai prapadit asa de felul lui si cu figuri...schimbam antibioticele, o luam de la inceput...intreb si eu, sper ca nu zic bolovaneli:)....sper ca va treaca. sanatate multa!
ioi, am de calcat....orrribil!
pa
ancuzza spune:
nu pot sa cred! de dimineata si pana acu, chiar nimeni n-a dat pe aici?
roxana, eu zic ca trebuie sa iei masuri! si cum am vazut ca te pricepi la .....
roxana1974 spune:
Hmm nu stiu ce e cu toata lumea. Inteleg ca Laura lipseste ca sta sa nasca sau o fi nascut, insa restul ? Olaaaaa
tuchi spune:
Eu una tb sa recunosc ca sint scumpa la vorba! Va citesc si cind sa raspund imi zic ca nu e asa important sau ca s-a mai scris.
Asa ca, va salut doar si promit sa revin dupa ce o pun pe mitza jos, ca tare greu merge scrisul la o mina.