In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

suntem bine, a fost suparata piti a mea ca a facut micoza in gurita de la antibiotic dar azi noapte a dormit all night long, a si papat azi mai bine, a fost si rauca :)deci imi recapat copilu...
nu stau mult ca plec la capitala la noapte si-s full pe aici inca de treaba

va pupicesc

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

hop si noi pe aici!
de la vremea asta nasoala nici sa bantui pe aici nu am chef...nu ca m-ar lasa astia micii, zic si eu asa. carrie oare nu functioneaza glicerina boraxata la theiuta? sanatate multa
n-am iesit de vreo 2 zile din casa si parca sunt amortita. mey ancuzza, porcaria aia de lapte e intradevar f.scumpa, injur de 500.000 lei cutia de 400 gr. dar nu aia ar fi problema...problema e ca nu am gasit inca si mi-au si bagat niste cuie farmacistele pe unde am cautat...cica sa nu-i cam dau ca e si rau si s-ar putea sa nu-l manance si ca (virgula) cam exagereaza si dr.miu. tudor e ok chiar nu mai are bubitze aproape deloc dar asteptam analizele.

aaaaaa si ca tot se vorbea de baietelul marianei...tudor are 2 prenume: tudor andrei

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

OOOllaaaa!! Sunt very very very nervoasaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Serban a scuipat laptele afara! Dupa vreo 5 zile in care a baut lapte de vaca fara proteste sau nazuri, in seara asta a respins canitza, o impingea cu mana si scuipa laptele afara. Nici cu lingurita nu am avut succes. Ce sa faaac??? Nu-s obisnuita cu nazuri de genul asta, drept pentru care l-am culcat fara sa mai bea lapte ca doar cum era sa i-l dau??? Doar daca i-l bagam direct in vena puii mei!!! Cum va convingeti copilul sa bea lapte?

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

ad rianna, nu mai stiam care din fete zicea de alfare da' uite ca te-am gasit ..... nu e cea mai buna veste dar l-am vazut aici la buburuza daca chiar e neaparata nevoie si nu-l gasesti la cluj.

roxana sa inteleg ca i-ai schimbat laptele cu cel de vaca (adevarat)? atunci nu ma mir ca nu-i place, are un miros si un gust mult mai pregnant. idei? daca nu-si revine la sentimente mai bune amesteca-l cu dorna sau cu un lapte din asta de magazin. si revino apoi f f treptat. E tot ce pot la ora asta!

mariana, si mie imi place cel mai tare andrei!

drum bun, carrie si sa fie cu folos drumul si deplasarea.

sper ca nu gresesc, felicitari muuuuulte tatianei pt bb si bb.

gata ca e ora de aprovizionare ce nu sufera aminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutari fetele!

Bey Roxy ada-l incoace pe Serbanelu ca-i dau lapte de la tzatzuca!

Carrie drum bun!Si si sanatate lui Theiutza!

Noi azi facem 8 luni!! Drept pentru care e si mai raut ca de obicei! Bah da' numa tampenii face copilu' asta! Firele, prizele, usile de la dulapuri, sertarele, usile, toate astea sunt principalele atractii pentru el(adica tot ce nu-i voie!)! Si se agata de tot ce apuca si e in picioare! Mi-e frica sa nu cada.......dar el n-are treaba!

Noa fug sa il ingrijesc pe teroristu' lu' mama ca ma solicita!

Pupici si sa aveti o zi superba!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

sa-ti creasca bazucu', ioana draga! da' aprig mai e! a, si pe langa ce le seamana numele, mai si sarbatoriti lunile la o zi dupa noi! cred ca taaare s-ar mai placea pruncutii nostri! ar colabora de minune la scormonitul dupa prize.... . am auzit de o mama disperata care din motiv de prize si-a legat pruncutu' de piciorul patului . mai bine patrulez pe langa ea de dimi pana seara....

roxana, cand galusca imi face greva la baut singura solutie e sa schim "sculele" des...adica vreo 3 linguri, 2 cani cu cioc, biburi si cani normale cate incap....totul e sa nu te gandesti cat din lapte l-a baut si cat s-a pierdut pe traseu....da' ceva tot se duce si pe gatlej!

ad_rianna, s-ar putea sa-i placa laptele cela. au gusturi ciudate bb ....eu n-as bea laptele lui ale...brrrr......ar fi grozav daca ai cunoaste pe cineva care-l foloseste deja ca sa-ti dea sa gusti...ma rog, sa guste tudor...stiu o mamica ce a facut colectie de tipuri de lapte pana cand l-a nimerit pe cel care fu pe placul printesei.....

si sa faceti bine sa va recuperati absentele pe aici....nu-i asa, roxana?

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

m-am returnat de la Bucuresti dupa doua nopti de zdranga zdranga pe tren,asa ca is cum ii puiu beat.insa theiutza mi-o facut o primire tare calduroasa.i-a zis la buni a ei"buni du-te casa, Thea mami!" adica sa plece ca ea ramane cu mine, da din pacate mami "ici" ....papusica mica si nazdravana s-a cam rasfatat de cand cu boala, face istericale din orice da in rest si-a revenit complet.

ioana sa traiasca nbazucu, parca o vad pe gagalicea mea in actiune.rabdare, distractia abia incepe.noi de exemplu cand iesim afara incepem sa fugim dupa ea...ce mers de manuta...fugi tata sa prinzi copilu ca mananca pamantul nu alta...

roxi mama wellcome in clubu nazurilor...ohoho cate o sa mai fie.io-ti doresc sa nu da is inevitabile.poate trebuie sa schimbi tipul de lapte.la Thea nu-i place LaDorna de exemplu.

va pup ca nu mai pot sta, toata lumea e calare pe mine cum am lipsi ieri

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Ancuzza si eu cred ca s-ar placea beblacii nostri....asa ca sper sa ne vedem cand mergem la Cluj(va anunt din timp cand se va petrece minunea)!
Multumim de urari pentru ieri......tortul am decis sa-l fac sapt viitoare(ca ieri n-am fost tocmai in apele mele) ca e bun s-atunci!

Noah fug la gombotz ca s-a trezit!Pupici!

Mergi la inceput

Hellooooooooooo!

Bey pe unde umblati fetelor??????

Numa' eu pe aici?????

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ola fetele. Sa ma apuce disperarile cand am ajuns la pagina 3 cautand topicul nostru drag si scump!

Sa va zic despre laptic...Serban nu mai vrea laptic doar seara. Din lingura, cioc, biberon, orice, nu mai vrea lapte (prefera apa ) asadar ii dam cereale cu lapte, deci sa ia laptele respectiv dar in alta forma...dimineata in schimb bea laptele fara proteste.

Asadar, noi am lipsit trei zile fiind plecati la tzara, in Oltenia, undeva intre Slatina si Pitesti. Cam 500 de km departare, iar drumul a fost destul de greu, a plouat, au fost inundatii cum numai la tv am mai vazut, au fost copaci si bolovani cazuti pe drum, am stat sa fie eliberata soseaua (pe valea Oltului), dar pustiul a fost nesperat de cuminte. Nu s-a crizat niciodata. Nu a dormit decat foarte putin insa a stat pur si simplu cuminte. Nu m-am asteptat...

Ioana, Serban unde-i zic a nu-i voie, acolo merge. Trage tot, scoate tot, sapa tot. A manca si pamant de flori...noroc ca prizele sunt ascunse, mare noroc am cu asta, el inca nu a fost atras de prize, doar de cabluri...iar telecomanda e cea mai tare jucarie, dar e "fructul oprit"! poate doar mobilul sa o egaleze la "most wanted"...

Va las acum sa mai citesc mailuri insa revin

Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput