Bebelusi de iulie-august 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la noi !!!
tuturor sarbatoritilor !!!
Am intrat sa va dorim un we super insorit si frumos !!!
Pupacim balos gasca !!!
Cin`vrea sa vada camera cupilului Giulia, sa de-a click la pozici (daca stiam ca`i fetita, mobila in loc de mov, era roz , iar dupa ce trecem de faza cu , punem mocheta cu dalmatieni ) ! http://community.webshots.com/album/349659138DPcIJE
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
http://community.webshots.com/album/344241600OyMeCn
pako spune:
Salutare mamicute
Noi am venit din concediu de o saptamana dar din pacate abia astazi am si eu putin timp sa trag un ochi pe forum.
Am fost tare suparata zilele trecute....inca mai sunt sub schoc(de Andreea nu mai zic)din cauza ca era sa dau foc la toata bucataria.Pot sa spun totusi ca am avut noroc...nu a ars decat hota,usa dulapului de langa hota si am afumat aproape toata bucataria.Asta s-a intamplat de la o cratita cu putin ulei uitata pe foc.N-am stiut ca uleiul ia foc...asa ca aveti grija cu uleiul incins.
Am pus ulei in cratita sa fac o mancarica si tocmai ce incepuse sa planga andree...m-am dus la ea sa o linistesc si bineinteles ca am uitat complet de ce-am pus pe foc...mirosul de ars mi-a amintit insa destul de tarziu.Eram cu andreea in brate si ma chinuiam sa sting flacarile...mititica plangea rau.Din ziua aia nu mai doarme decat la mine in brate si cu mine in pat.Nu pot sa mai fac absolut nimic in timpul zilei...nu ma lasa...nu mai sta nici in tarc...vrea numai in brate.Sunt terminata psihic(cand vad peretele negru in bucatarie)si fizic(de la greutatea andreei).
Maine ne apucam de varuit bucataria...Nu stiu cand o sa mai pot intra.Imi lipsiti foarte mult.Sper sa treaca perioada asta de manipulare din parte piticei.
Ina, iti multumesc pentru urare.
Olivia, am vazut si eu in fuga ultimile poze.Felicitari pentru kilogramele date jos.
Mitzura in drum spre ro (caci am facut 3 zile)andreea a facut niste bubite pe spate...noi am banuit ca de la caldura, ea stand atatea ore in cosulet.Am fost imediat la medic si ne-a spus ca a facut o dermatita de contact...ne-a prescris hidrocortizon...3 zile o pelicula fina.Am dat cu retinere foooarte putin pt. ca pe prospect scria ca se poate da la copii mai mari de un an.
Nu au trecut, chiar s-au mai intins pe brate si putin pe fata.Eu banuiesc ca a facut alergie la un borcanas de mancare.In fine, au trecut de la sine.
Vroiam sa va povestesc atatea dar pur si simplu nu mai am timp de internet.
LA MULTI ANI!....celor care astazi isi serbeaza ziua.
Aaaa...si de o saptamana andreea face kk moale...o fi de la dintisori ca i-a mai iersit al 3-lea dinte de vre-o 4 zile.Cum se face mucilagiul ala de orez?Please.
Va pup pe toate.
szivarvany spune:
Andreei si sa uite repede incidentul, iar voua va dorim spor la lucru !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
roxanaz spune:
Doamne Felicia ce patanie!!! pupici multi si refacere rapida...dpdv fizic si mai ales psihic! multi pupici de la noi!
Daria tu vrei sa zici ca jucariile alea stau asa frumos aranjate in mod normal???? ca la noi n-ar rezisa nici 3 minute!! sau le-ai asezat frumos pentru poze?
cristalina spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor!
Toata admiratia fetele cu dietele..:)))
Andreea-philip, drum bun si vacanta frumoasa.
Andreea-pako, o sa treaca, dar dureaza...
Sanatate maxima la mamici si pitici! (botosica mea invarte scaunul de la calculator asa ca trebe sa termin...)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
mitzura spune:
La multi ani Elenelor si Constantinilor!!! Si eu sunt Elena asa ca sa traiesc si eu.
Felicia, doamne, ce chestie, nici eu nu stiam ca uleiul poate lua foc in halul asta! Bine ca n-a fost mai rau! Va pupam si va dorim sa treaca repede sperietura, ca bucataria se repara ea. Ai fost la medic cu Andreea in Ro sau in De? Si cum se numeste unguentul?
Hai sa va zic o faza din ciclul "d'ale lu' soacra-mea"! Dupa ce m-a innebunit la cap 2 saptamani sa-l dau cu Tetraciclina dupa urechi (ca in materie de dermatologie ea numai crema asta o stie), iar eu i-am zis ca nu dau asa cu alifii pe el la intamplare, ieri dupa ce m-am intors de la dermatolog ma intreaba "ei, cum e, ce-a zis doctorita". Eu ii explic pe scurt ce v-am zis si voua ieri, la care ea, cu o fata neincrezatoare cica " Io nu cred ca e asta, da-i si tu cu tetraciclina ca ii trece!!"
Intrebare intrebatoare (mai ales pentru Roxi si Adema daca intra pe aici): cum n-am gasit nicaieri in Sibiu Zyrtec, i-am zis sotului meu
care tocmai se intoarce din tari straine sa-l caute pe acolo. L-a gasit, dar farmacistul i-a zis ca nu se da la copii sub 2 ani. Aveti idee pe prospectul romanesc ce scrie, si la noi o fi la fel? Si i-a recomandat un produs similar, Aerius (nu stiu daca asa se scrie). De asta stiti ceva?
philip spune:
'neata
gata, acu' chiar am intrat asa scurtut ca ma duc sa frec aragazul, spal vasele, ceva rufe etc
cristalina, merci de urari. sa ne recitim sanatoase
pako, bine ai revenit! ei, lasa ca dupa ce varuiesti, uita mica de patanie
sanatate la copiii bolnaviori
la multi ani sarbatoritilor si celor ce-si serbeaza numele
va pup
mai arunc un ochi mai tarziu
philip&andreea
roxanaz spune:
Mitzishor, buna faza cu socrela. intre aerius (desloratadina) si zyrtec (citirizina) nu exista similitudine decat in cazul diagnosticului de rinita alergica. lui tudor i-a fost prescris zyrtec pentru dermatita. asa ca nu ii poti da aerius, dupa parerea mea. nuvad in prospect nimic care zice de neadministrare sub 2 ani. asa ca....da-i linistita. fa comanda la sensiblu daca nu gasesti prin sibiu.
szivarvany spune:
Roxanaz - asa arata camera inainte de tornada dimineata si seara la culcare si de fiecare data cand apuc sa-i arat moatei ce ordine e si cata treaba are si ea dupa ce termin io
Mitzura !
mitzura spune:
Roxi, mersi de raspuns! offf, l-a cumparat degeaba! Da or fi doua produse diferite de la aia nu e recomandat inainte de 2 ani si la noi da?