Bebelusi de iulie-august 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
n-am priceput la ce te referi cu "2 produse". zyrtec e unul singur. si cu o singura concentratie, posologia e adaptata pentru fiecare pacient. daca intrebi daca ar fi doua produse diferite, adulti si copii, nu sunt. si iti spuneam ca nu am gasit vroe indicatie cum ca nu s-ar prescrie sub 2 ani...eu cred ca ii poti da.
imi pare rau ca nu-i si Oliv pe aici sa dea si ea cu o parere.
Carmen_So spune:
Foarte frumoasa camera Giuliei. Da cum ai lipit abtibildurile, cu ce, ca as vrea sa-i pun Marei in camera, da tati zice ca o sa de dezlipeasca cu perete cu tot.
Pupam toate sarbatoritele si sarbatoritii de azi.
Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara
Adema spune:
Mitzura, intai de toate La Multi Ani! Sa fi fericita, sanatoasa, iubita !In legatura cu Zyrtec...se gaseste in farm. HelpNet.Nu e totuna cu Aerius.Sa stii ca si eu am dubii cu privire la el.Sotul meu a fost in Italia si acolo -tara producatoare!- nu e recomandat decat peste 2 ani! La noi, se da si la bebelusi....Ma abtin sa comentez.Cert e ca eu i-am dat cam o luna lui Codrut , dar nu a avut efect.
Pako, chiar azi ma gandeam la tine! Asteptam povesti din concediu.Pupici Printesei!
Noi intentionam sa plecam maine dimineata pt. 2-3 zile la munte (la Balvanyos, cred ca v-am mai zis).Sper sa nu ii fie rau pe drum lui Codrut (avem ceva de mers...) , sa avem vreme buna si sa ii priasca in deplasare (ar fi prima data cand va dormi noaptea in alta parte)
Vom reveni cu povesti si cu poze!
Adema&Codrut
Dorsilia spune:
Aloha-Aloha, de noi, va mai amintiti?
Nu am citit decat pagina asta, deocamdata, da tot e ok, ca de zile intregi n-am vazut compu decat asa "el fugitiv"...
Raport: io-st terminata, Danut vrea numa sa mearga, da singur nu poate, pediatra a zis NU rotobil, ci HAM, in ham sta ca spanzurat deci zic NU io, ramane singura solutie...cocosarea mea, merge si tinta e sa ajunga la usi unde incepe sa le balangane, isi mai arde cate una-doo peste frunte cu usa, da nu se lasa, nu stiu , zau, ce e asa atractie pe usi ca numa acolo e atras, sa dea cu usa incolo-incoace.
In plus, in 4 labute nu stie, da cu nasu-n covor ca el ridica fundu-n sus, se propteste in varfuri si ajunge cu fruntea-n covor :((
Altceva...mi se pare ca merge aiurea, adica cu piciorusul drept face ditamai pasul si stangul il aduce numa pana pe linia corpului, si merge asa ca un ied parca..nu stiu cujm sa va esplic, ma intelegeti oare? dece merge asa? calca pe toata talpa, sau marog, pe calcai sau cum apuca da de ce nu intinde si picioorusul stang ca sa fie pasul egal ??? ziceti-mi ceva sa nu-nnebunesc
oboseala pe mine e cat casa ... plimbari pe afara 5 ore zilnic, in carut ca pe jos ar fi teroare, adica as sta tot cu turu-n sus. Nu m-am mai ingrasat, dimpotriva culmea culmilor e ca incearca sa ma agate unii pe strazi cu copil cu tot, intr-o zi stateam cu mana in geanta pe mobil ca ma urmarise unu o ora si cand s-a apropiat am zis ca sa am timp sa apelez rapid pe careva in caz ca devine nasoala situatia. Ma intreb, oare am io mutra de neseriuoasa ? Intr-o zi eram atata de stresata ca era super cald si asta micu se tot fataia sa sara jos din carut incat i-am zis unuia sa dispara pana sterg copilul la gura, dupa ce venise cu o mutra placida sa ma intrebe "pot sa va conduc?" Io zic "NU". El "dar pot sa stiu dece ?" Ce e domle cu tupeul asta ?
Na, hai ca m-am racorit.
Zyrtec- mi-a fost recomandat pt Danut pt urticarie.
Felicia- si io la fel, ard oale inca, le arunc, injur ca un birjar printre dinti singura numa cu Danut acasa, nu mai doarme decat adormit de mine, nu mai sta in tarc decat 10 secunde pana se catara pe margine si ajunge sa ramana intr-o pozitie ciudata atarnat de o mana sau sa cada si sa urle, ceea ce nu-l las ca mi-e teama sa nu-si rupa ceva Doamne Fereste la greutatea lui, nu sta pe covor sa se joce cu jucarii mai mult de 5 minute si alea asistat, deci sunt cu mainile legate, se catara pe mine si vrea sa mearga si atat. Ajung in unele zile la disperare de oboseala dar ma rog Domnului sa ne ajute sa fim macar sanatosi, normali si eu ma declar multumita, chiar daca in momentele cand abia ma mai indrept de sale, cu mancarea arsa pe foc, cu danut zbierand in camera ca vrea afara sau sa mearga casunez amarnic pe bunicii lui Danut care numa-n vizite de 2-3 ore vin in weekend si in rest ne promit ca daca-l trimitem la ei se ocupa de el, dar ei sunt la km distanta si noi nu-l ducem ca nu putem fara el fara sa stim cum e hranit, culcat, ingrijit, il tinem aici si incercam sa facem fata. Sau mai nou ne promit ca aunci cand o implini 2 ani o sa vina sa stea cu el mai mult :)) Aho-aho, atunci n-o sa mai avem nevoie de ajutor, dar...sa zicem.
Acu..ce sfaturi imi dati? cum sa-l ajut pe Danut cu mersul asta inegal? ca Doamne Feteste nu pare sa aiba picioruse inegale? Are 9,5 luni si 11,5 kg, merge vreun bebic de varsta si greutatea lui singurel?
A... la multi ani sarbatoritilor !!! pupi multi (iconuri nu pot sa fac pe mozilla)
lia
Dorsilia spune:
hai ca am mai citit cateva pagini:
Kim, Rox, felicitari pt slabit, e bine cand te simti bine in propria piele...deci va admir. Rox, si eu mai dau pe Monti, da nu prea tare. am observat ca nu m-am mai ingrasat de cand am incheiat montignacu precedent adica de aprox o luna jumate da nici n-am mai slabit ca nu l-am mai tinut. Am avut ameteli.
Kim, intreb si io, da poate i zis deja, mai zi si mie, tu ce dieta ai aplicat?
mitzura spune:
Roxi, vroiam sa zic ca oare cum se explica ca cel din strainatate nu se recomanda copiilor sub doi ani si cel de aici da. In sesnsul asta ma gandeam ca or fi diferite, ca si concentratie.
AncaMaria spune:
Buna Fetelor,
Va mai amintiti de noi? Eu nu am mai scris ca am trecut printr-o perioada stresanta, a plecat matusa-mea (bona) si n-am reusit sa gasim pe nimeni sa stea cu Bianca, asa ca initial a stat taica-su cu ea o sapt. apoi a venit o prietena pentru 2 zile si in final mi-am mai luat eu 4 sapt. din concediul de maternitate... care imi expira pe 18 iunie deci va trebui sa ma intorc la lucru oricum. Acum s-au mai linistit apele ca am gasit pe cineva care vine din Ro la copii, dar o sa stea la noi ca bona. Oricum m-am stresat tare din cauza asta si apoi la servici a fost incheiere de proiect si zapaceala mare. Acum e bine, stau cu Bianca toata ziulica si colindam mult desi vremea nu tine cu noi, mai mult prin mall-uri ne facem veacul dar e misto ca am masina la dispozitie si pot sa merg unde vreau.
Sa va mai zic de Bianca, ea to nu merge in 4 labe, dar merge tinuta de manute toata ziua, asta de pe la 9 luni dar acum de ceva timp mai si alearga... asa ca mamicile care se plang de dureri de spate... eu stiu cum e...: De vorbit vorbeste non-stop - mama, tata, gaga, cac, mac, lac si alte variatiuni pe aceste teme..., toate babele se opresc sa o admire pe la magazine cum nu-i mai tace gura. Toata lumea ma intreaba daca are 1 an, ba altii s-au aventurat sa zica si 2 ani... deh, si noi suntem la categoria grea (peste 10 kg).
Probleme cu somnu inca avem, ba au fost nopti cumplite cand se trezea din ora in ora, dar asta pentru ca ii ies 2 dintisori de sus.
Acu sa va mai raspund la ce-ati scris...
Fetele cu dietele... Felicitari!!! io stagnez la 60 de kile dar tot e bine ca atata aveam si inainte de sarcina si ma incap vechile toale...
La Multi Ani mitzura si tuturor Elenelor si Constantinilor!!!
Mai merg sa mai citesc ce ati mai scris si revin mai tarziu.
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
AncaMaria spune:
Olivia, io nu m-am suparat... nu aveam de ce.. doar ca nu am mai avut timp de scris... cum e cu noua bona , esti multumita? Io am jurat ca imi deschid agentia de babysitter-i dupa ce am trecut prin ce am trecut...
Hey Lia! De cand nu te-am mai auzit! Bine ai revenit!
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
Dorsilia spune:
si io-mi fac agentie de baby sit dupe ce mai fac un copil.
Anca, traversez vorba romanului, o perioada dificila, ca sunt singurica toata ziua pana-n noapte si tati vine rupt cu dureri de cap, de la servici, deci tot io-s vioara I. Asa ca de aia mai rar pe forum. Acu doame iedu de la 6, rupt de oboseala de la fugareala de azi, nici Danut nu merge in 4 labe, are 11,5 kg, io 60 deci incap si io-n garderoba veche, ca aveam 56, iaca mai pocnesc blugii un pic pe burta da nu se vede ca fundu e la locu lui.
Dorsilia spune:
ca ziceai de mandra ta ca e apreciata cam la 2 ani. La fel si noi patim, ne intreaba lumea "are cam 2 ani, de ce-i mai dati suzeta ?" sau "de ce nu-l lasati sa mearga singur pe jos?" sau il intreaba direct pe el si el le arunca cel mai larg si golas zambet fara nici un dinte, doar gingii lucioase de-i baga-n extaz :))