Bebelusi de iulie-august 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

trezireaaaaa, nu-mi mai raspunde nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Aici, aici. Mama, la ce ora te trezesti. Eu la 7 nu stiu cum sa fac sa mai dorm un pic. Ma duc sa iau o cafea si sa mai citesc ce-ati mai scris.

Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna mamici si bebici!

Stefan e racit bocna, azi mi-a vomat de 5 ori, de 3 ori dimineata, o data in somn chiar. Ce sa nu ii dau sa pape ca s anu ii cada greu la stomacel?
Ii curge nasul, tuseste, stranuta. Cred ca ii se trage (si) de la faptul ca doarme dezvelit. Nicole si cele care mai au copii care nu stau acoperiti, cat de gros ii imbracati noaptea? De ex acum noi (parintii) dormim cu pijamale subtiri, cu maneca scurta si o plapumioara subtire.

La multi ani sarbatoritilor, fie ca au implinit nr de luni, fie pt ieri de ziua numelui.
Felicitari celor care au inceput sa faca pasi nesusitnuti.

Mamicile care sunt la dieta, bravo, bravo si sa ajungeti rapid la greutatea dorita. Ca mi-am amintit, fetele cu abdomenele, mai sunteti pe aici? Cum merge? Eu m-am lasat pagubasa de mult, mult timp.

Cine intreba de Anca(naomi), ea mai scrie, cand o lasa printesuca, la Mamici din Japonia, la Prieteni dintodeauna.

Stefan de ieri se tine doar cu o singura mana si ar vrea sa se indrepte spre ceva, dar ii e frica. Si tot ieri a stat multicel in picioare nesustinut.

Nu mi-ati raspuns si mie, cate grame de carne dati pe zi/pe sapt la bebei? Si cate oua? Cand o sa am o clipa libera va scriu meniul pt 9 luni la japonezi sa va dati cu parerea.

Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna ziua!

Ei, lume noua, lume noua! Lia si AncaMaria ne era dor de voi, dar va iertam ca nu dati raportul mai des. Pupici Biancai si lui Danut! Lia, eu nu stiu sa-ti raspund la mers pentru ca noi nu mergem inca. A inceput incet, incet in patru labe. Dar si Stefi este o smechera si jumatate. O las pe jos si eu plec. Ea incepe sa planga si dupa 1-2 minute, daca vede ca nu bag in seama se opreste si incepe sa se miste pe jos. O data am gasita linaga canapea, in genunchi, nici nu stiam ca poate. Iar Stefi are mania sertarelor. Cum ajunge la un sertar este super fericita. La inceput imi era frica sa nu-si prinda degetele, dar acum o las, daca si le prinde plange un pic si gata. Deocamdata nu am avut incidente majore.
Carmen (_so), si noi am avut desene pe pereti, dar le-a dat Stefi pe toate jos (cele la care a ajuns). Si s-au dat bine si usor, nu au ramas semne pe perete, deci nu este nici o problema.
Eli, multa sanatate lui Stef. Eu ii dau Stefaniei cam 2 galbenusuri pe saptamana, iar carnea dupa ochi. Dr. mi-a spus sa-i dau cam 1-2 linguri de carne pe zi. Cind ii dau ficatel ii dau un ficatel la o masa, iar peste, ii dau cam o bucatica de file cit 1/2 din palma mea (tot la o masa). De abdomene m-am lasat si eu de mult pagubasa, eu chiar sunt in situatia foarte naspa ca m-am ingrasat 5 kg fata de cit aveam cind am nascut . Dar cum termin cu alaptatul (ca e pe terminate) incep si eu Monti.
Felicia, bine ai revenit. Cred ca ai tras o sperietura groaznica, lasa bine ca nu a fost mai rau, bucataria se varaieste. Pupici Andreei fara stare.

Stefi s-a ridicat azi pentru prima data in picioare singura in patut si a si stat citeva minute. Ea este o vesela, are chef de joaca tot timpul si nu vrea sa doarma in schimb. Cum o pun in premergator se duce tinta la masina de spalat si este super fericita cind sunt rufe si are ce sa scoata. A inceput sa bea lapte praf si ii place foate mult. Rade cite un biberon de 220 ml pe nerasuflate. Si bineinteles nu prea mai vrea sa suga. Problema este ca nici eu nu sunt hotarita sa o intarc. Ei, voi vedea ce voi face.

Am scris o gramada, va urez week-end placut. De maine raman si eu singura, sper sa nu am probleme. Oricum voi mai avea ajutor la baie sau daca sunt disperata rau de tot. Dar nu cred ca voi avea foarte mult timp de DC, asa ca sa nu dati disparuta.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eli, eu intrebasem de anca, ma bucur ca e ok.
pt ce-ai intrebat tu, si eu tot 2 galbenusuri pe saptamna ii dau lui philip, iar carnita ii dau si din borcanase (amestecata cu legume, asa ca nu stiu cantitatea), dar ii mai dau si cand papam noi bucatele mici, pe care sa le mestece el. eu stiu...10 bucatle de alea, dar mici, cat unghia mica.
nici pupi nu sta invelit si eu il culc intr-un costumas de ala de-a intregul si daca nu-i cu tot cu "papuci", ii pun si sosetele in picioare. nu-i mai pun body sau tricou pe dedesubt. dar la noi inca mai merge caldura in casa noaptea, asa ca nu stiu daca se compara situatiile.
felicitari copilasilor care par mari...pe noi ne intreaba lumea daca avem 6-7 luni. dar noi nu ne suparm
pupici
am facut bagajul!!!!asa ca azi mai arunc cate o ocheada. a, noi l-am facut, numai ca gentile nu-s inchise si pupi le scoate inapoi afara...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello.
Anca, bine ati revenit. sper sa va gasiti bona cat mai curand!
Eli, da un telefon la medic. probabil ca se rezolva cu paracetamol, dar vomitatul ala ar suna a indigestie sau enterocolita....asa ca neaparat nu ii da nimik dupa ureche.
MItzu, asta ziceam, nu exista alta concentratie nici afara (ca am verificat), dar se merge mai mult pe princiupiul "las ca trece", si nu se prescriu medicamente sub 2 ani.
Lia, nu cred ca are vreo problema cu mersul. e normal ca acum sa nu calce egal pentru ca de fapt nu stie sa mearga, de abia incepe sa invete. pune-l in ham, e logic ca la inceput sta spinzurat dar incet incet sa obisnuieste, tine-l din scurt ca si cum l-ai tine tu de subsiori si sa vezi ca isi da drumul.
noi am lenevit azi in casa ca a plouat cu 13 galeti deodata, cu caini si pisici...asa ca n-avem nimik nou de zis. va pupizam si va dorim o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Aolio ce-am uitat sa zic ieri.. Felicitari tuturor copilasilor pentru primii pasi!!! Cred ca a fost atat de emotionant pentru voi mamicilor...

Felicia imi pare tare rau pentru ce vi s-a intamplat. Bine ca sunteti ok si sper ca Andreea sa uite repede incidentul. Eu am ars pana acum vreo 4 tigai/cratiti. Ultima saptamana trecuta. Cum a fost in Ro? Uf, voiam si eu sa ajung dar de aici de la capatul lumii e cam greu... poate dupa ce o incepe Bianca sa mearga, desi minim 12 ore de zbor tot crancen o sa fie...

Roxana, se pare ca ne-am gasit acu pe cineva dar sa vedem daca va fi bine, numai vreau sa spun nimic...

Lia, sunt sigura ca Danut nu are nimic la picioare, asa calca toti la inceput, ti-au zis si fetele.. Tare faza cu agatatul pe strada...

Si la noi a fost nasol afara si ca de obicei ne-am plimbat prin mall Noroc ca fii-mea s-a obisnuit si acu cand mergem la magazin trage si ea de toalele atarnate pe umerase... pana nu ii dau vreun umeras sa rontaie la el nu se lasa..

Pupici si sa aveti o saptamana excelenta!

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Salutari dragelor si dragilor,
Revin dupa mai bine de o luna. Vacanta s-a dus, mai repede decat imi inchipuiam. Am alergat de nauca sa rezolv niste acte, in final am lasat procura si ma astept cam peste 2 luni sa zic gata. Vizite peste vizite, distractie, petreceri, 2 cununii ale surorilor si botezul fiicei. Un intreg arsenal de dezlantuiri furtunoase. Concluzie: 1. n-am facut tot din ce-mi propusesem, m-am intors mai obosita decat am plecat si cu o gripa romaneasca care ne-a pus la pat o saptamana pe toti trei, cu mic si mare; 2. anul viitor stam 2 luni, poate simtim ca e vacanta.

Nu am citit din ce-ati scris, e primul popas in site. Imi fac temele pe sarite si ma dau in continuare drept colega de grupa

Va sarut dulce si promit sa revin mai des!
O saptamana placuta si insorita tuturor!

Cele mai recente poze :
http://photos.yahoo.com/amp_burtch

Ana & Raluca Maria Burtch
"Tiny little hands, tiny little feet. Miracles they are, so simple and sweet".
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Sa va povestesc ceva iesit din comun de haios, asta ca sa va savurati cafelele printre zambete.
Sunt informata ca trebuie sa mi se faca musai molifta, daca vreau sa intru curand in biserica si musai sa fiu prezenta la botez.
Zis si facut. Ma programeaza mama la preot. Si merg desigur si cu copila dupa mine, cica asa e cel mai bine.
Intai intra mama in biserica sa-l anunte pe parinte ca m-a adus. Nu o lasa sa scoata un cuvant, o intreaba daca poate sta in genunchi pe o pernita. Ii pune patrafirul in cap si da-i cu cititul. O intreaba rapid cand a nascut, iar mama stravezie, buimaca realizeaza ca e confundata cu proaspata mamica. Ii raspunde razand ca in urma cu 27 de ani, se pun pe hohote de ras si o trimite sa ma aduca, cu tot cu copil.
La fel, sunt intrebata daca pot sta cu copilul in brate, in genunchi pe pernita. Zic ca da si tac muta sub patrafir, Fimea scuipa suzeta cu bolta si se pune pe trancanit. Un ecou in biserica de nu se mai auzea parintele citindu-ne, ci fimea vorbind de mama focului. Na, cum s-o opresc, ca tremuram toata de ras. Mama si sora asistau la spectacol si radeau pe infundate. Micuta aratare nu se lasa, incepe sa-l traga si de sutana, dadea sa se uite sub ea, eu "luly stai mami cuminte, te rog" nimic, ea turuia si tragea mai cu forta. Ni se trage patrafirul din cap, in semn de aparare si-l priveam cum stralucea. Gandesc despre ciucurasii aceia aurii si stralucitori ca sunt urmatoarea jucarie. BINGO! Fimea incepe sa-i traga stanga - dreapta. Hohoteam, era o situatie in care nu ma putea opri nimic din lume. Parintele scurteaza cititul, in speranta ca scapa. Urmeaza o noua privire pe sub sutana si alta jumuleala a patrafirului. Final: o strange parintele in brate, rade cu putere, o ridica si face semnul crucii spre altar. Sa va traiasca, este o fetita minunata! Aceste cuvinte intr-un ras cu pofta.
Uitati si voi ce poate face un bebelus la 9 luni jumate!!! Ma intreb ce se vedea vara, acu ca era frig avea parintele pantaloni... hahahahaha

Si partea a 2-a la botez, se intindea toata spre biblia din care citea Nenea Popa si tipa pe limba ei. Daca vedea ca nu-i bagata in seama se intindea spre bebelusul din stanga, apoi din dreapta si-i tragea de scutece. S-a ales cu poze facute de celalalte familii si inregistrari video. Toti mustaceau si spuneau ca-i adorabila!

Cele mai recente poze :

Mergi la inceput

O sa aducem si poze ca marturie

Cele mai recente poze :

Mergi la inceput