Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32
Raspunsuri - Pagina 10
andicu spune:
Buna dimineata cata mai e si de la mine!
Micha, eu nu stiu sa-ti spun prea multe, da am patit-o si eu cu 2 CM in urma, ca al meu era (ca acum nu mai stiu)de 26 zile, si m-am trezit in ziua 11 ca eram la ovulatie (de obicei era 13-14), asa ca tind sa cred c-am ratat-o si eu atunci. De-aia e bine sa facem monitorizare, poate o sa invatam si noi cand e de bine. Cu
, eu nu stiu daca are efect , dar...incercarea moarte n-are !!![]()
.
Adelamaria, din nou bine-ai venit ! dar nu te lasa asa usor, si la faza cu termometrul, explica-i sotului tau ca "asa se face" si de ce, si lasa-l sa rada, ca si-al meu s-a distrat la inceput, si pe urma i-a trecut!
Ingerash, te inteleg asa bine!..eu tot week-endul asta m-am lovit de bebei. Sambata m-am intalnit cu o verisoara prin alianta, pe care n-am mai vazut-o din noiembrie : acum e insarcinata in 6 luni si numai despre asta vorbea
. Ieri am fost la o petrecer dupa casatoria civila a unei prietene si soara ei are o dulceata de fetita de vreo 8 luni,care a mai ajuns si pe la mine-n brate
, iar vara-mea e insarcinata in 3 luni si tot pe langa ea stau, ca nu pot sa ma dezlipesc
. Asa ca, nu-ti spun ce-i in sufletul meu, ca stii, la fel si rstul fetelor, dar incerc sa ascund eroic tot ce simt, cu gandul ca nu peste mult timp voi fi si eu ca ele !
La mine ziua a 8a de CM, temp. bazala 36.4 si ieri mucusul era cam "sticky" cred eu, ca "watery "n-are cum sa fie .
Andreea
utocatalina spune:
Micha trebuie sa vedem si temp. de maine ca daca ovulatia nu a avut inca loc...ceea ce este foarte posibil...maine temp. iti va scadea...cit priveste cu fuguta la prestat..poti incerca miscarea...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
Costi spune:
Fetelor organismul meu se comporta aiurea rau de tot.
Dupa cum va spuneam, trebuia sa am ciclu acum 10 zile(sunt 36 sile de la ultimul ciclu menstrual). Deabia azi am vb cu doc. T si mi-a spus sa intrerup utrogestanul sa vedem cum ma comport, testul este normal negativ, dar...am avut o surpriza ...am constatat un mucus- albus de ou si ce mai albus, iar acum fac legatura ca aseara m-a durut ovarul drept ca la ovulatie.Mentionez ca, in ziua 9 foliculul de 18.3 mm era pe ovarul sting. Nici secretia aceea maronie nu o mai am inca de ieri.
Eu sunt aiurea rau de tot, voi ce parere aveti, sa ma astept ca ciclul sa vina peste alte 14 zile?
Oricum, azi am program ...
Elena
utocatalina spune:
Costi habar nu am ce sa zic...sa vedem daca acum vin sau nu rusii...eu iti tin pumnii sa fie bine...si am o ? Ce durata are cm tau?
Cafeluta
5 +
andicu spune:
Alexia, nu esti obraznica deloc
, ca si eu tot la 2 ma gandesc, desi nimic inca ! Numai ca eu vreau 2 pe rand, nu odata !m-am gandit eu asa, ca pana la 35 ani, chiar 37, am timp destul sa fac 2, chiar 3?!(de data asta cred ca sunt eu obraznica!).
Andreea
ingeras26a spune:
mai fetelor, cum sa fiti obraznice prin faptul ca va doriti mai multi 

?? este normal...I visele mele cele mai frumoasa, o sa am 
pana in 30 de ani...si chiar nu ma consider obraznica!, ci doar optimista :))
Cata, daca o iau (temp) tot timpul la fel, crezi ca are vreo imp?
Va
dulce, dulce! un ingeras care va iubeste!
utocatalina spune:
Ingeras eu asa stiu ca se iau temp...de ce nu incerci oral..cu termometrul sub limba daca vaginal nu vrei?
Cafeluta
5 +
Sorina7 spune:
Ingerasule, asa e cum zice Cata, temperatura poti sa o iei oricum, numai axial nu se recomanda ! deci ramane: oral, vaginal, rectal.
andicu spune:
Am si eu o intrebare : daca am inceput sa-mi iau temp. bazala de-abia din ziua a8a a CM, mai are o relevanta ptr depistarea ovulatiei luna asta ( ma gandesc si la graficul de pe fertility friend)? sau m-ajuta numai ptr urmatoarele grafice ?!
Andreea
Sorina7 spune:
Andreea, eu zic ca linistita poti sa mergi si cu luna asta. Si eu am inceput din ziua 8 sa notez, daca ai ciclul de minim 25 zile tot (ovulatie ziua 11 aprox.) tot poti depista cresterea de temperatura.
eu am pus M zilele 1-5, si din 6 am trecut temperatura luata in ziua 8, la fel ziua 7, ca sa fie si acolo ceva temperatura trecuta.