Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,fetelor,azi e iar o zi insorita si sincer se cam simtea nevoia! Ce mai faceti,cum mai stati?

quote:
Originally posted by utocatalina

Sper ca in weekendul asta a-ti ramas multe din voi grele..mai ales ca stiu ca erati exact la ovulatie citeva dintre voi! Pupici si o zi superfaina!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Pai cred si eu,Cata,mai ales daca nu ai bani de numarat pe o vreme ca asta trebuie se-ti gasesti ceva "de lucru" ,nu?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!
Gata: m-am hotarat sa va intreb in mod oficial: ma primiti si pe mine in club? Ca nu se mai poate......
Dupa cum v-am zis testele mele sunt negative ...si una peste alta, habar n-am daca sa zic ca mi-a venit CM sau nu!!!
Sa va explic: nu ajunge nici un semn de rusi in exterior...doar daca imi pun un tampon intern imi dau seama ca sunt "pe pozitii"!
Ce sa mai cred, ca n-am patit asa ceva niciodata!...Si sunt asa de pe 21 dupa amiaza!!! Ce zi pot eu sa socotesc prima zi de CM?...Parca vad ca iar ratez luna asta!...
Temperatura n-am luat-o de dimineata...inca nu stiu cum sa fac sa nu se "sesizeze" sotul...ca termometrul meu bipaie de se aude din baie! Si daca ma intreaba ce fac si ii spun, cred ca rade de mine o luna si ma reclama la spitalul 9 de urgenta!!!!
Exista termometre digitale care nu fac zgomot?
Cata, am vazut si eu emisiunea aseara! Super! Sigur ca am scapat si niste lacrimi...Dar asta e! Ma redresez eu!...
O saptamana buna si "productiva" va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Fetelor eu m-am incurcat rau ,va rog sa va dati cu parerea:sunt in ziua a 10-cea a C,iar temperatura a crescut la 37.2.Nu inteleg,n-am masurat-o eu bine,ce-i asta?ie mise pare prea devreme.
Ieri ,duminica nu am efectuat masuratori deoarece am fost plecata la Bucuresti la cumnata mea ,am dormit la ea,iar termometrul a ramas acasa.Daca temperatura a crescut de ieri si eu nu stiu?
Azi voiam sa fac o programare "din scurt" la monitorizare pentru miercuri,ziua a 12.Acum nu mai stiu.
Voi v-ati confruntat cu temperaturi asa mari in ziua a zecea?Daca se produce ovulatia asa devreme poate foliculii nu au avut timp sa se dezvolte deajuns.
Luna aceasta am avut si durata menstruatiei scurta (2 zile fata de 5-6 in alte luni),daca toate se scurteaza asa voi avea un bebe tot "SCURT"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Micha se poate sa fi ovulat devreme si sa stii ca daca e asa eu cred ca foliculii erau maturi ca erau fete care din ziua 5 a cm aveau folicul de 13 mm...asa ca no problem...daca insa maine scade, nu ai ovulat...daca ai prestat ieri sau alatiarei e ok...sa vedem maine cum va mai fi...eu cred ca o sa scada temp..om vedea...nu te stresa!

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Micha buna faza cu bebe"scurt"

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Neata fetele

Alexia, casa de piatra si cati vrei si cat mai curand...sa fii sanatoasa, fericita si sa va iubiti mult!
Cata, nu-ti mai face griji...eco o sa fie ok, bb e la caldurica in mami, asa ca temp poti sa nu o mai iei...esti haioasa!
Adelamaria, de ce nu fol un termometru normal? este ok, doar ca te vei chinui putin cu scuturatul :)) mai asteapta 2-3 zile sa vezi ce se intampla si du-te la eco, sa vezi ce este!
Eu imi iau in continuare temp, am 36.85 (mi-o iau axial tot timpul, in aceeasi pozitie si la aceeasi ora) si astept rushii miercuri, pe 25...secretia, tot albicioasa...
Nu a fost sa fie nici luna asta, va fi cand va vrea D-zeu; renunt sa ,ma mai gandesc numai la asta, pt ca innebunesc...deja mi-a spus un coleg (care stie cat ma stresez si cu serv, de bb nu stie nimic, dar el tocmai a fost la eco cu nevasta, si are baietel...s-a gandit sa-mi impartaseasca bucuria...si m-am bucurat din suflet pt el...), ca daca nu incetez sa-mi duc "serviciul" acasa, o sa-mi aduca portocale la spit 9...daca ar stii el tot...Sambata a fost ziua fratelui prietenului meu si au venit mai multi colegi, dintre care unul are o fetita de 4+1/2 luni...este delicioasa si, evident, am stat toata ziua cu ea in brate...
Va mult, mult si nu va pierdeti speranta! un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Ingerasule pupici...auzi nu axial scumpa...oral sau vaginal...eu asa stiu ca se iau temp...si moralul sus...va fi bine pina la urma, ai incredere!

Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Cata,nu am prestat nici ieri nici alaltaieri,am fost plecata de acasa,temperatura m-a luat prin surprindere nu-mi venea sa-mi cred ochilor
Dar ia spune,daca m-as invoi eu o ora de la servici ,as convoca si sotul la o partida de ,ar fi prea tirziu?a gindesc totusi ca"gogoloiul" se mai afla in viata si asteapta undeva pe vre-un culoar marea intilnire cu .
De ce ai spus ca miine ar putea sa scada temperatura,odata crescuta nu ranine acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Neata fetele
Micha , daca ai ovulat intr-adevar temperatura o sa ramana crescuta, daca o sa scada, atunci nu ai ovulat inca. Se mai intampla cate o crestere razleata de temperatura in faza foliculara, dar nu e nici o problema
Ingeras, sa te auda Dumnezeu! crezi ca sunt prea obraznica daca vreau 2 ? Adica eu nu am nici unul si acum vreau doi?!
De ieri ma lupt cu o amigdalita urata cu febra 39 (macar asa am si eu temp crescuta ). Vine al meu ieri si ma ia in brate si face: baby, you really are hot! Bineinteles ca i-am spus ca in alte imprejurari i-as fi aratat eu cat de "hot" sunt, dar din pacate acum nu apreciez remarca!
Va doresc o zi mai buna ca a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Adelamaria, pai normal ca te primim ... eu deja te consideram in club !!
Micha, poate ai fost putin racita .... Pe mine m-a prins raceala de sambata, ieri temp. era 37.00, dar Fertility, dupa ce am bagat "Ilness" si "Fever", nici nu a luat-o in seama !! Azi dim. temp. scazuse la 36.4 ceea ce e bine, inseamna ca trece raceala. Bine ca m-am tratat cu aspirina, paracetamol, frectie cu spirt si repaus la pat .... Ce durata are ciclul tau ? Daca e de 28 zile sau aproape, du-te la monitorizare !!!
De asemenea, Fertility zice ca multe femei gresesc crezand ca trebuie prestat atunci cand creste temperatura !! NU, trebuie prestat atunci cand scade ! Bineinteles, scaderea trebuie urmata de o crestere ce se mentine cel putin 7-10 zile, asta denota ovulatia.
Cand ovulul se desprinde, e bine ca spermatozoizii sa fie deja "pe traseu" ! Am auzit ca unii spermatozoizi pot trai si 4 zile ....
Ce bine ar fi sa am si eu un clclu regulat ! As presta cand scade temperatura ... Asa, mi-am cumparat si teste de ovulatie de la Sensiblu, si m-am gandit sa le fac in ziua in care temp. va scadea cu 0.2 fata de ziua precedenta ! Am citit ca trebuie facute la pranz ... si daca ies pozitive ... seara : ACTION !! Cred ca bine ar fi ca si dimineata aia .... hm .... ??? Nu stiu ....o sa vad.
Pupici la toata lumea, si o saptamana frumoasa va doresc !
Irina.
P.S. Maria Alexia, esti bine ? Din toate fetele din Sibiu care sunt gravidute, numai tu nu zici nimic ....

Mergi la inceput