Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Andicu eu cred ca da...tu baga datele acolo si om vedea ce-ti arata!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ok,merci, o sa vad ce-o iesi . Cu mucusul ala am o problema ca ieri nu prea mi-am dat seama cum este, azi nici n-am incercat inca. Mie mi se pare ca-i sticky sau creamy , care-o fi exact n-am idee

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cata, Sorina, o sa mi-o iau vaginal sau oral de luna asta, sa vedem daca se schimba ceva...
Sar'na frumos.

Pupicei, un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

CATA, ciclul meu menstrual este de 25-26 zile si asta de cel putin 10 ani, inainte era de 27-28, acum ma simt rau rau de tot, m-am umflat si imi da o stare groaznica, ma dor ambele ovare ca si cum s-ar fi umflat si stau sa pocneasca.
Eu sunt un fenomen al naturii!
Elena

Mergi la inceput

sa stiti ca am vb cu barza in weekend! statea pe cuib si mi-a soptit ca pt noi sat si ca ne trimite la toate, cat de repede poate!

, un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by ingeras26a

sa stiti ca am vb cu barza in weekend! statea pe cuib si mi-a soptit ca pt noi sat si ca ne trimite la toate, cat de repede poate!

, un ingeras care va iub!

In cazul asta Ingerasule ma inscriu si eu in "Clubul " cu riscul de a fi numita "Obraznica-Sefa" (ma lasi,Alexia? )! Adica dupa ce ca-s beteaga si unii imi dau sanse "subunitare" mai vreau si 2! Asta da tupeu!

Ina

Mergi la inceput

Draga mea Mishulina, atunci inscrie-te cu tupeu si vb si pt tine cu barza weekend-ul care vine! e bine asa?

un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ingerash,, la cat de draguta esti si buna, meriti sa fii mamica cat mai repede !

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Ingeras esti un ingeras! E foarte bine asa! Dar trebuie sa sti ca daca nu vine nici rugata de tine i-am promis o jumulire,riscul ei.... De mult o pandesc...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Adelamaria, se pare ca sintem in aceeasi barca, asa ca daca afli ce-i cu tine am sa te rog sa-mi zici si mie. Eu... 45 de zile de la ultimul CM, teste negative, temperaturi 36.3, dar in schimb se pare ca am eu greturile care ar fi trebuit sa-i apartina de drept Cafelutzei.
A! Si mucus rozaliu (dar numai "inside", ca si la tine) acu 2 saptamini.

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput