Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 32
Raspunsuri - Pagina 11
utocatalina spune:
Andicu eu cred ca da...tu baga datele acolo si om vedea ce-ti arata!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +
andicu spune:
Ok,merci, o sa vad ce-o iesi . Cu mucusul ala am o problema ca ieri nu prea mi-am dat seama cum este, azi nici n-am incercat inca. Mie mi se pare ca-i sticky sau creamy , care-o fi exact n-am idee
Andreea
ingeras26a spune:
Cata, Sorina, o sa mi-o iau vaginal sau oral de luna asta, sa vedem daca se schimba ceva...
Sar'na frumos.
Pupicei,
un ingeras care va iub!
Costi spune:
CATA, ciclul meu menstrual este de 25-26 zile si asta de cel putin 10 ani, inainte era de 27-28, acum ma simt rau rau de tot, m-am umflat si imi da o stare groaznica, ma dor ambele ovare ca si cum s-ar fi umflat si stau sa pocneasca.
Eu sunt un fenomen al naturii!
Elena
ingeras26a spune:
sa stiti ca am vb cu barza in weekend! statea pe cuib si mi-a soptit ca pt noi sat si ca ne trimite 
la toate, cat de repede poate!![]()
, un ingeras care va iub!
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
sa stiti ca am vb cu barza in weekend! statea pe cuib si mi-a soptit ca pt noi sat si ca ne trimitela toate, cat de repede poate!
, un ingeras care va iub!
In cazul asta Ingerasule ma inscriu si eu in "Clubul

" cu riscul de a fi numita "Obraznica-Sefa" (ma lasi,Alexia?
)! Adica dupa ce ca-s beteaga si unii imi dau sanse "subunitare" mai vreau si 2! Asta da tupeu!Ina
ingeras26a spune:
Draga mea Mishulina, atunci inscrie-te cu tupeu si vb si pt tine cu barza weekend-ul care vine! e bine asa?
un ingeras care va iub!
andicu spune:
Ingerash,
, la cat de draguta esti si buna, meriti sa fii mamica cat mai repede !
Andreea
Mishulina spune:
Ingeras esti un ingeras!
E foarte bine asa!
Dar trebuie sa sti ca daca nu vine nici rugata de tine i-am promis o jumulire,riscul ei....
De mult o pandesc...
Ina
monica_b spune:
Adelamaria, se pare ca sintem in aceeasi barca, asa ca daca afli ce-i cu tine am sa te rog sa-mi zici si mie. Eu... 45 de zile de la ultimul CM, teste negative, temperaturi 36.3, dar in schimb se pare ca am eu greturile care ar fi trebuit sa-i apartina de drept Cafelutzei.
A! Si mucus rozaliu (dar numai "inside", ca si la tine) acu 2 saptamini.
Monica
Aspiranta in stand-by