FIV 35

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Lachi, Crinuta multumesc pentru raspuns!
Am sa fac totusi HSG,ca e din 2003, dinainte de a face laparoscopie, cu toate ca si HSG cat ci la lapro trompele au permeabile.
Restul analizelor o sa le fac cu 1-2 luni inainte de FIV ca sa nu stau cu grija ca daca de cand fac analizele si pana la FIV am mai contact eu stiu ce boala sau virus.
Rezultatul la prima inseminare a fost negativ asa cum ma asteptam ca doar niciodata nu mi-a iesit nimic din prima si sar fi schimbat regula acum, dar eu perseverez si sunt increzatoare ca intr-o zi o sa am si eu meu (intr-un fel sau altul)

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Annaa pentru FIV nu trebuie sa ai trompele libere, asa ca nu trebuie HSG ca sa verifici cum sunt trompele.
Crinuta

Mergi la inceput

Crinuta eu am luat lista cu analize pentru FIV de pe forum, si chiar sunt curioasa daca e completa sau daca are in ea si analize ce nu sunt necesare.
Chiar nu trebuie HGG? (ca de asta imi e cel mai urat)

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Annaa in primul rand depinde unde faci FIV si cu ce dr. ca sa stii ce analize sa faci. HSG nu trebuie de vreme ce pentru FIV nu trebuie sa ai trompe permeabile (mie nu imi cere sa fac o noua HSG). Mie nu mi-a cerut nici adeverinta de la MF si nici analize de urina. Nu trebuie sa fac analize pentru hepatita A. Trebuie analize pentru hepatita B si C. Mai trebuie sa fac si ac. antifosfolipidici in plus fata de ce ai scris tu. Trebuie sa-si faca si sotul ceva analize. Dar eu fac la Cluj FIV-ul. Eu spun ca ar fi mai bine sa iei legatura mai intai cu dr. cu care vrei sa faci FIV si apoi sa faci analizele in functie de ce spune el.
Unde faci FIV?
Crinuta

Mergi la inceput

Cred ca o sa optez pentri FIV la Cluj, atat din motive financiare cat si datorita faptilui ca sotul meu are drumuri mai dese al Cluj decat la Bucuresti.
Oricum mai am 1luna inseminare-stimulare clomifen, dupa care doua pauza anticonceptionale (recomandarea dar mai vedem) si dupa care IUI stimulare cu Puregon sau Menogon sau FIV.
Daca nu reusim luna viitoare vom hotara varianta pe care mergem, si eu as inclina spre FIV, ca in IUI nu prea am incredere.
Am avut rezultate bune la stimularea cu clomifen, ovulatia am avut pe ambele ovare, la 7zile de la IUI durere foarte mare de burta plus o stare contiua de lesin, dupa care liniste si numai teste negative.
Luni o sa fac si analiza Anticorpispermatozoizi si inca una nu mai stiu cum se cheama, ca am inteles ca totul se poate sa fie bine pana la implantarea, si ca organismul meu respinge embrionul ca imi vine sa ma singura.
In iulie-august o sa iua legatura cu Dr si o sa stabilim o programare.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BRYANA spune:

Buna fetelor,
vreau sa va intreb daca fiv-ul se face a doua oara ,se plateste tot atata ca si prima data?
Si inca ceva,cele care a-ti reusit la fiv si nu sunteti din Bucuresti ,cum faceti cu controalele,cum a-ti plecat acasa dupa implant si mai ales cum o sa nasteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

fetelor , va rog sa-mi dati si mie nr d-nei szabo. Va roooooooooooooog .(pe adresa cris_ven2002@yahoo.com)j('')
cristinici

Mergi la inceput

Telefonul unguresc:0036.70.45.325.89
Telefonul romanesc (doar in week-end cand e in tara):0723.167.501

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Bryana la Medsana a doua oara platesti cu 500 euro mai putin asta in cazul in care siprimul FIV l-ai facut tot la ei si nu la alta clinica. La cea de-a doua intrebare nu pot sa iti raspund ptr ca eu sunt din Bucuresti si am stat la pat de la ET pana la 4 luni cand a miscat bebe, iar de nascut voi naste tot cu dna dr Denisa Protopopescu cu care am facut si FIV-ul.

Monica si Bocanila de 34 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Monica,dar de ce ai stat in pat asa de mult?

Mergi la inceput