FIV 35

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

nu Arditutz, dar obisnuiesc sa citesc revista asta si mi-a "sarit" in ochi articolul cu pricina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,

Lachi ai aparut! Bafta la examene in continuare! Iti tin pumnii sa termini cu examenele pana incepi stimularea.

Va pup, Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Buna fetelorjavascript:insertsmilie(''). Am citit tot ce ati mai scris pana acum. Am crezut ca doar eu sunt optimista inca dupa 2 incercari. Puteti sa-mi spuneti si mie nr d-nei Szabo pe adresa cris_ven2002@yahoo.com. Eu vreau sa ma duc in sept- oct la un nou fiv.La medsana tratamentul se face la fel la toata lumea? Eu am facut fiv de 2 ori si de fiecare data am facut alt tratament. Prima data cu dipherelin 275, puregon si menogon, iar a 2a oara cu dipherelin 0.1, puregon si menogon. va urez bafta la cele ce incearca si copii sanatosi la viitoarele mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Am si eu o mare rugaminte la fetele care fac sau au facut FIV
Ce analize -din sirul asta mare- se pot face inainte cu 3-4luni?
1. LH, 2. FSH,3. PROLACTINA,4. ESTRADIOL,5. PROGESTERON
6. chalmYdia
7. citodiagnostic papanicolau *
8. citomegalovirus*
9. formula leucocitara
10. Hepatita A
11. Hepatita B
12. HIV
13. HSG (histerosalpincografie)
14. listeria
15. mycoplasma
16. rubeola
17. secretii
18. T3
19. T4
20. toxoplasma
21. TSH
22. ureaplasma
23. urina
24. VDRL+TPHA
25. zz adev DR.fam- nu exista boli cronice sau infecto-contagioase
26. spermograma

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

'Neata fetelor,
Anaa, toate analizele pe care le-ai enumerat tu se pot face cu 3-4 luni inainte. Analizele mele sunt marea majoritate din decembrie anul trecut si voi face fiv in iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cecilia iti trebuie 2 fiole de Pregnyl de cate 5000 unitati fiecare. Daca esti cuminte ti le aduc eu miercuri cand ne vedem sunt injectii norocoase .
Lachi eu fac tare bine astept sa ne vedem miercuri. Cecilia da-mi pe PM un nr de telefon. Eu o sa incerc sa ajung la 17.30 la medsana si ne vedem in sala de asteptare la etj 1 OK.

Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Ok Moni ne vedem la 17.30 in sala de asteptare.O sa incerc sa fiu f. cuminte,desi ieri nu stiu de ce iar m-a luat frica ca poate o sa iasa la analize aiurea si sper macar sa nu ne mai amane si in toamna sa facem.Stiu sigur ca ale tale-s tare tare norocoase.Va pupic si pe tine si pe Bocanila si iti dau PM mai tarziu.
Pupici pt. toate fetitele cuminti.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Annaa eu fac FIV prin septembrie. Medicul mi-a zis sa am analizele cat mai recente, mai ales cele hormonale. Eu incep sa le fac prin iulie.

Pe mine chiar ma deranjeaza ca nu ma lasa dr. sa fac deja analizele. Oricum, eu am sa incep in iulie cu ele (cele bacteriologice din col). HSG eu nu mai fac (am facut mai demult).

Va pup pe toate,
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salut fetele pe ziua de azi si...ieri am facut prima inzectie cu Lupron,ieri fiind ziua 21 si voi continua cu cate una pe zi,seara cam la aceeasi ora pana in ziua3 a noului CM,dupa care incepe pentru 3 saptamani distractia cu 3 injectii pe zi.Oricum Lupronul asta nu doare plus ca acul e foarte mic si subtire,ca pentru insulina si le fac subcutanat in picior sau burtica.Sper sa nu fii speriat pe nimeni,scuze daca am dezgustat pe cineva cu detaliile mele.In rest toate bune,doar ca o sa-mi scada apetitul una din reactiile adverse iar mandrul meu deja a inceput cu protestele.E posibil sa-mi schim orientarea sexuala daca o tinem totasa.Atata egocentrism la o persoana....mai rar se poate intalni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial postat de cogr

quote:
Buna fetelor!!!! Sunt o noua aspiranta la titlul de mamica si tare as dori sa ma invatati si pe mine unele lucruri. Multe le-am citit pe forum. Va urmaresc aproape zilnic si va multumesc ca existati. Dar sa va spun povestea mea si astept sa ma invatati. Deci, am 33 ani si de juma de an incerc sa raman insarcinata. Dar nik. In urma cu 3 ani am facut o intrerupere (nu ma intrebati de ce si nu ma certati. Atunci asa am vrut). Deci, am inceput si eu sa merg la medic. Ciclu regulat nu am avut niciodata (1 data la 2-3 luni).Analizele hormonale sunt normale. Deci, in urma unor echo repetate am observat ca nu am ovulatie si ca endometrul nu era si foarte bine dezvoltat. Deci, in prima luna am facut o terapie cu clomiphene in zilele 5-9 dar nu am reactionat deloc. In luna urmatoare am inceput iarasi cu clomiphene dar paralel am facut si 9 injectii cu Gonal-F. Am reactionat bine in sensul ca am avut 5 ovule si ca pana la urma s-a marit frumos si endometrul dar nik si de data asta. Acum mi-a venit ciclul. In prima zi o durere..... si o culoare maro-negru. Apoi in urmatoarele zile si-a revenit. Din ziua a 4-a am inceput sa iau doar Gonal-F cate una pe zi timp de 3 zile si apoi cate 2/zi in functie de evolutia ovulelor si a endometrului. Eu vreau foarte mult sa raman insarcinata fara FIV dar din experienta voastra credeti ca as avea vreo sansa?
Va multumesc din suflet pentru sfaturi si va urez din toata inima mult mult succes si cat mai mult optimism!!!!! Nu va suparati si sperati!!!!! Ca sa fiu si eu optimista alaturi de voi!!!!
Cu mult mult drag Cogr

cp

Oana_B

Mergi la inceput