FIV 35

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Crinuta si eu stiu ca la Cluj se face stimularea numai cu Puregon,care cum zic fetele e mult mai scump si mai dureros.Tu ia Menogon din Ungaria si spune ca vrei sa faci cu astea pt. ca sunt mai scumpe Puregonul.Eu asa as proceda pt. ca diferenta de pret e mare.
Monicaimi mai trebuie si alte injectii sau medicamente inafara de menogon si diphereline?Se gasesc si la noi?
Alertaaaaaaaaaa s-a pierdut una buna bucata Lachi!!!!!!!!!
Va pupic pe toate

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Monica Elena si Cecilia multumesc de raspunsuri.
Chiar, unde e Lachi?!!!
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Nu Cecilia ptr stimulare in afara de menogon si diphereline nu itimai trebuie nimic. Apoi dupa Et ti se va da o reteta cu medicamente pe care le gasesti fara probleme in farmaciile noastre. % zile vei lua vibramicin un antibiotic dupa punctie, prednison ptr ca organismul sa nu cosidere embrionul un corp starin si sa il respinga se da de obicei la alergii, aspirina de 80 sau 125 mg pe care o veilua 2 sapt pana la test si apoi daca e cazul o veilua in continuare ajuta la implantarea si nidarea embrionului si faimosul utrogestan cate 9/zi vaginal pe care la fel le vei lua pana la 6 luni.
Sper ca nu am uitat nimic.

Lachi chiar pe unde umbli? Macar umbli cu folos?

Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Monica merci mult m-am linistit atunci.Dar utrogestan 9 pe zi?Din cate in cate ore?Oricum cred ca daca reusim numai conteaza nimic.
Lachi tu chiar acum te-ai gandit sa dispari cand ne vom intalni?Tu mai zici de Monica ca umbla acum pe ultima suta dar tu ce faci ai uitat ca mai ai un pic?Lasa ca apari tu pana ajung eu la Buc.Va pupic dulce pe toate.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetelor!
Am aparut! Am fost ocupata cu scoala asta, am facut niste referate si le-am prezentat si am reusit sa scap in felul asta de 2 examene ,asa ca... mai am doar doua examene in sesiune! M-am scos!
Cecilia, in afara de diphereline si menogon iti mai trebuie un pregnyl pentru declansarea ovulatiei inainte de punctie, dar asta cred ca se gaseste si la noi fara probleme!
Moni, tu ce mai faci fetita? Cum te mai simti?
Crinuta, pupici si sus moralul! Sa stii ca la un moment dat si mie imi venea sa-mi iau campii si s-o las balta, chiar in mijlocul analizelor, dar uite ca a trecut norul si acum gandesc pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

fetelor, citind acum pe net am dat de un articol interesant :
www.avantaje.ro/index.php?a=1311" target="_blank">http://www.avantaje.ro/index.php?a=1311

Ardit, din ceea ce spune pe pagina 2, eu parca as intelege ca numai daca sunt probleme cu ovulatia cat si pentru cresterea sanselor se face stimulare, deci banuiesc ca s-ar putea si fara.

bafta tuturor

Mergi la inceput

URAAAAAAAAA!A aparut Lachi.Ma bucur ca esti bine si ca gandesti pozitiv.Sa stii ca m-am molipsit si eu de la tine cu optimismul asta.Dar nu ma plang ca e o stare super,decat sa fiu o plangacioasa toata ziua.Bafta in continuare cu examenele.
In legatura cu pregnylul trebuie numai o fiola sau mai multe ca nu m-am prins?
Pupici draguti pt. toate fetele.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cecilia, eu cred ca una singura, nu stiu sigur dar te lamureste Moni cu siguranta. Pupici.

Mergi la inceput

Oricum acum cred ca o sa o innebunesc si pe cu cate intrebari o sa-i pun,ca prima data am fost un pic mai retinuta,ca am zis sa nu o sperii din prima.Bine e normal sa avem o altfel de discutie acum cu rezultatele analizelor in fata.BYE si .

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase

sorinuke ma duc sa citesc... dar sa nu-mi spui ca te bate un gand?

Mergi la inceput