FIV 35

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetele,
Sper sa aveti o zi mult mai buna decat a mea; mi-a venit CM ieri si am niste dureri de imi vine sa ma spanzur...nu am mai avut asa dureri de ani de zile....offf Doamne, sper ca urmatorul ciclu sa fie doar peste vreun an jumate... ca daca nu o sa ajung sa-mi doresc sa intru odata la menopauza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Delia atunci cand astepti un copil timp de 11 ani si faci tot felul de tratamente si ai norocul sa reusesti din primul FIV nu iti permiti nici cel mai mic risc. Colul era scurt si la 3 luni am facut cerclaj.A fost si inca este ptr ca sunt in 34 de sapt o sarcina atent supravegheata de dr Denisa Protopopescu ptr ca puiul sa vina pe lume cu bine la cei 35 de ani ai mei.

Monica si Bocanila de 34 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Monica,este absolut superb ca ai ramas din prima incercare cu Fiv.Asta imi da si mie sperante caci am inceput medicatia pentru prima incercare de acest fel.Deci din cauza colului mic ti s-a recomandat sa stai in pat,sa te menajezi.Eu m-am speriat,am crezut ca toate fetele dupa Fiv trebuie sa procedeze la fel.Eu sunt mai agitata de felul meu,hai 2-3-4 saptamani sa stau in pat caci de exemplu dupa laparo (care s-a terminat si cu o taietura de toata frumusetea de 7-8 cm ca sa taie aderentele)am stat in pat cam o saptamana,iar 2 nu am iesit din casa si ma tineam de pereti ca sa ajung la toaleta si mi s-a parut o vesnicie.Si ce face bocanila?e baietel?Aveti nume pregatite pentru bebe?Deci mai ai doar cateva saptyamani....si vine bebe.Cred ca esti in al 9-lea cer si meriti pentru efortul tau.Sa ne anunti si pe noi cand ai noutati!Nastere usoara si bebe mancacios si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Lachi zici ca suntem surori si eu ma simt cam naspa ca astept CM azi,maine si sper sa nu vina chiar miercuri ,ca eu cam asa am bafta,sa vina chiar cand plec la drum,ca sa am motiv sa ma simt ca naiba nu de alta.Sper sa-mi treaca si sa am vesti bune miercuri dimineata de la analize,ca daca mai ies si aiurea il innebunesc pe al meu sot de la Cluj la Buc.Te pupic ne vedem miercuri,ca nu stiu daca mai am timp sa intru pana atunci.

cecilia

Mergi la inceput

Da Delia bebe bocanila cum il alinta dna dr este un baietel care la 7 luni avea 2,200 kg si pe care il va chema Mihnea-Gabriel. Sper sa stea acolo si toata luna iunie sa vina pe lume la termen. Va trebui sa stai in pat cele 2 sapt dupa ET sunt f importante iar apoi o sa vezi singurica daca vei simti cel mai mic pericol ptr pui vei sta tu singurica la pat fara sa iti spuna nimeni. Vei face ce este mai bine ptr puiul tau. Si eu eram o fire tare agitata si nu stateam o clipa dar acum sa vezi ce calma sunt nu fac nimic care sa il puna pe bebe in pericol plus ca e tare bine sa fi rasfatata 9 luni de sot si de toata familia. Iti urez sa ai bafta din prima la fel ca mine si sa iti strangi comoara in brate dupa 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Din pacate eu nu am noutati.
Lachi tu luna aceasta incepi injectiile, nu?
Cecilia iti tin pumnii sa-ti iasa analizele bine!
Annaa daca te-ai hotarat cumva pentru acelasi dr. la care merg eu la Cluj, sa stii ca in august este in concediu.
Va pup pe toate,
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Buna fetelorjavascript:insertsmilie('')
Multumesc minodora si tie ana pt nr de tel a dnei zhabo.
va doresc copii la toate si sa fiti fericite
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata fetelor,
Da Crinuta, incep injectiile pe la sfarsitul lunii iunie si fiv fac la sfarsitul lui iulie, punctia probabil va fi pe 22 iulie.
Mult noroc fetelor care se pregatesc ....

Mergi la inceput

Cum au iesit Cecilia analizele?

AMR 36 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Lachi bafta! Cred ca de abia astepti sa incepi.

Crinuta

Mergi la inceput