Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Aissa si mii de multumiri pentru retete!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

pufymic, merci...nu e nici un merit...trebuia natura sa-si faca datoria
am incercat sa ma loghez ca mamica de sept-oct, sa pun nr. de dinti la bebic, dar imi zice ca user sau parola incorecta.
probabil nu scriu parola cum trebuie. din cate stiu tot "mamicade sept-oct....dar de obicei o parola nu ia pauzele si cratima "-". deci care e parola exacta?...am incercat totul legat si tot n-a mers.

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Noi plecam duminica dimineata la mare. Sper sa prind si ceva vreme de plaja! Si eu stau la cumnata asa ca pot lua cam tot ce vreau eu. Oricum multe body si rochite.

aissa - Super tartele ! Multumesc si eu pt reteta! De ziua lui tati sigur fac si eu.

danina - Multi inainte!

Pozici noi

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinah

pufymic, merci...nu e nici un merit...trebuia natura sa-si faca datoria
am incercat sa ma loghez ca mamica de sept-oct, sa pun nr. de dinti la bebic, dar imi zice ca user sau parola incorecta.
probabil nu scriu parola cum trebuie. din cate stiu tot "mamicade sept-oct....dar de obicei o parola nu ia pauzele si cratima "-". deci care e parola exacta?...am incercat totul legat si tot n-a mers.

Poze (23.08.2004)

Parola este "parola"!

Pozici noi

Ramona & Loreema

Pozici

Mergi la inceput

Loreema, merci....
citisem parca in capitolul trecut ca parola e la fel ca si userul...probabil s-a schimbat de cand n-am mai dat eu pe aici
mai bine, e mai simplu cu "parola"

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

alinah , daniver 31 si mada v-am pus eu dintisorii! Sper ca nu va suparati!

Pozici noi

Ramona & Loreema

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Uffff Dia mea nu mai doarme ziua aproape deloc nu stiu ce are dar nici noapte ca se rasuceste de 20 de mii de ori...

Am intrat sa va zic ca am pus poze noi sunt de cateva zile si de azi la 7 luni. Acum ma duc la nani, sper sa apuc sa dorm as vrea sa mai scriu cate ceva dar mie somnnnnnnnnnn.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mmmmmmmmmm Aissa tu vrei sa intru cu totul in monitor? Daca nu dadeai asa repede reteta te fugaream pe aici . Maine fac si eu neaparat.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Loreema ...multam'.
Aissa...bine...am inteles aluzia.....bine, bine...cu cine trebuie sa ...???Daca a batut la usa mea...ce sa fac?(Sper sa nu te superi ca glumesc pe tema asta!!!!!ca doar glumesc)

Si chiar asa Aissa ...la silueta mea nu te gandesti???Pai vrei sa mor aici de pofta...

Am o mare bucurie:m-am intalnit cu seful meu azi si mi-a spus ca pot sta linistita acasa pana la 2 ani cu Danny ca nu este nici o problema dar sunt si tare suparata :doar ce spuneam ca sotul meu se simte bine si iar a inceput cu tampeniile alea de starii si cu drumurile la spital fie zi fie noaptesi dupa toate cele a mai facut si mama mea o semi pareza faciala de la curent asa ca s-a imbolnavit si mana mea dreapta.Dar totul o sa fie bine,nici nu concep ca NU ...stiti voi vorba aia ...nu-mi da Doamne cat pot duce ,nu?.

Planuri de mare ne facem si noi dar cu cazarea nu stim inca cum sa procedam..Am fi vrut la o vila sa inchiriem sau la gazda ...ca sa pot gati ptr Danny...inca nu stim....mai vedem.

Acum m-a vizitat Mos Ene ..pe la gene asa ca...pupici si o noapte linistita si somnoroasa.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Loreema, eu nu ma supar, ca sunt cam lenesa
Multam' frumos de ajutor.

Am facut si eu modificarea...sper sa nu apara la 22 de dinti acum

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput