Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Mada spune:
buna fetele!
noi nu mai avem net, ne pregatim sa ne mutam in casa noua si suntem pe drumuri mereu dupa acte.
am citit putin in urma, avem 2 dinti pt lista, altii noi nu au aparut.
sta in premergator dar nu s-a prin inca de miscari mai mult se impinge decat paseste, in schimb in tar sta si se ridica fara probleme in picioare.
dupa cate am vazut eu, prefera sa o ia de-a busilea decat sa mearga.
ma gandesc ca inca e mica pt mers de abia duminica face 8 luni.
iarasi are o perioada proasta nu prea mananca, speram sa trecem peste repede.
va pup si va tin la curent cand mai ajung si eu la un calc cu net
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
daniver31 spune:
Bine ai venit Duculeatza si sa-ti traiasca copilasii.
Am uitat sa va intreb...la mare merge-ti anul asta cu bebici?Unde ,cum si cand?Si cu cazarea cum face-ti?Luminati-ma si pe mine pls pls pls.....
Aissa...pe bune, am un si mai este si pupacios pe deasupra(ca mami).Sa stii ca a fost alegerea lui iar eu ca o mama si viitoare soacra nu ma bag..treaba lui .Cred ca .....baiatul.Atunci cand ne-am uitat la pozici la Alexandra ta a inceput sa chiuie si sa se agite de parca vroia sa intre in calculator(si restul fetelor sunt tare frumoase...dar....) asa ca ...o sa vin in petit cat de curand!!!!!!
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by Mada
buna fetele!
noi nu mai avem net, ne pregatim sa ne mutam in casa noua si suntem pe drumuri mereu dupa acte.
am citit putin in urma, avem 2 dinti pt lista, altii noi nu au aparut.
sta in premergator dar nu s-a prin inca de miscari mai mult se impinge decat paseste, in schimb in tar sta si se ridica fara probleme in picioare.
dupa cate am vazut eu, prefera sa o ia de-a busilea decat sa mearga.
ma gandesc ca inca e mica pt mers de abia duminica face 8 luni.
iarasi are o perioada proasta nu prea mananca, speram sa trecem peste repede.
va pup si va tin la curent cand mai ajung si eu la un calc cu net
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
felicitari pt. casa noua!!! Si, ca o gluma: pt ca sa mearga mai repede cu premergatorul, ia-ti pisici! Sa-l vezi pe alex ce le fugareste prin casa, sunt terorizate saracele ca mereu le prinde labutele sub premergator!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by daniver31
Bine ai venit Duculeatza si sa-ti traiasca copilasii.
Am uitat sa va intreb...la mare merge-ti anul asta cu bebici?Unde ,cum si cand?Si cu cazarea cum face-ti?Luminati-ma si pe mine pls pls pls.....
trebuia sa mergem sapt. care vine, insa totul a fost anulat din cauza bolii...
ne-am luat bilet si pt. luna aug, o sapt, sper sa nu mai intervina nimic neprevazut!... si-o s-o stresam pe herra cu intrebarile legate de trusoul printului (si pe celelalte mamici care ajung la mare inaintea noastra)
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
danina spune:
Multumim de urari noi inca nu sarbatorim cva sunt la birou dar ajung acas' si vedem noi cum marcam momentul mai ales ca ieri s-au implinit si 4 ani de la cununia civila. acum fug repejor ca sunt pusa la gandit si cu o fosta blonda e mai greu.
Pupici
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
aissa spune:
Mai Daniver, avem la pretendenti....ce sa mai zicem...
Acum sa stii, initial am zis ca deschid o lista pe care sa va treceti care ce zestre dati la baieti, ca eu pun fata si e suficient. Apoi am zis ca e dupa vrerea ei, ca ala de il planuiam eu nu i-a inspirat fetei nici un fior, in schimb se uita la altul mai tinerel (deh, mai in putere). Asa ca noi am zis ca nu o mai stresam, care i-o place ala sa fie. Asa ca pana nu se decide, ar fi bine sa-i punem fata in fata sa vedem daca iese ceva.
Cat despre bucatareli...ce sa zic, sunt prea "supla" (rusine sa-mi fie) si n-am ce face. Ma antrenez sa fac papa bun pana creste fata. Si ca sa ma laud, uite aici 2 poze cu ce am facut azi (una pentru mine si una pentru nepotul meu ca maine e ziua lui) - restul pozelor sunt mai vechi.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
pufymic spune:
Felicitari noilor iepurasi!!!!!(bebicii lui Alinah, Mada si Daniver)
Dulculeatza si noi am avut o perioada mai kk-cioasa(poate-si amintesc fetele).....si a trecut in cateva zile-o sapt. Asa ca trece si asta!
Noi nu mai putem nici vorbi in casa de gura lui Alesio, care tipa non-stop de-ti sparge urechile!
Si a invatat sa inainteze..nu stie sa mearga in 4 labe, ci sare ca o broscuta......e tare haios! Si se ridica in picioare tinandu-se de orice apuca!
Si a invatat sa asculte clopotele(stam aproape de o biserica).....sta cuminte si asculta atent....e tare dulce!Si mai stie sa dea mana (noroc ca intre baieti)!Si mai stie o gramada, dar as umple o pagina cu toate minunile pe care le face.....
Asa ca va las si ma duc sa-l pupacesc pe bazuc....ca tare-l iubesc!
Pupici!
Ioana& Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
herra spune:
quote:
Originally posted by daniver31
Pai eu am stat la casa, la bunicul meu, asa ca mi-am cam permis sa iau toata casa, sau cel putin camera lui Vlad...
i-am si gatit acolo, ca de obicei; oricum, l-am obisnuit sa-i placa si piureurile facute de mine si cele din borcanele.
crema pentru soare am de la Avene, cu factor de protectie 25A+15B, dar au si cu 50A; si sunt pentru bebelusi/persoane cu pielea sensibila; nu l-am tinut direct in soare, dar s-a bronzat putin pe fata si pe maini;
ce sa mai spun...
a - body-uri fara maneca am gasit foarte faine la Selgros, la iesirea din Constanta spre statiuni;
de dormit - eu i-am luat un patut de voiaj pe care il folosesc acum ca tarc.
m-am chinuit in schimb cu carutul, ca nu mi-am luat unul usor, de vara; pentru ca nu au pozitia culcat la spatar, iar copilul meu inca doarme foarte des in carut.
pe drum s-a comportat exemplar; i-am dat mesele solide acasa, iar in masina l-am alaptat cu succes in timpul mersului!
cat despre umbrela de soare atasabila la carut, DE LA BUBURUZA, am comandat-o inainte de Paste, am dat adresa de la Constanta, sperand sa o am acolo; m-au sunat la 2 zile sa-mi spuna ca nu e pe stoc si de atunci nici nu am mai auzit nimic de comanda mea!
sa puneti poze si povestiri din vacante, ca eu de-acum incep serviciul, nu mai sper la mare decat poate prin septembrie, cu alte cuvinte am cam coborat din al 9-lea cer...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
pufymic spune:
Aissa mi-ai facut o pofta cu tartele tale...miammmmm(ma tot gandesc daca nu cumva vine bebe numarul 2 ca ma simt cam ciudat....trebuie sa-mi fac un test de sarcina.....)deci sa revin: imi trimiti si mie reteta de tarta??Pleaseeeeeeeeeeeeeee!
Noapte buna bebici si mamici si sa dormiti bine!
Pupici!
Ioana& Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
aissa spune:
Sper sa nu ma certe nimeni ca scriu retete aici.
Crema de vanilie (****) pentru tarte, umplut eclere
etc
- 4 gălbenușuri
- 500 ml de lapte
- 160 de grame de zahăr
- 70 de grame de făină
- un plic de vanilină (am pus 3 plicuri de zahar vanilinat si putina esenta
- se amesteca făina cu zahărul
- se adăugat gălbenușurile
- se adăuga puțin câte puțin laptele rece
- Am pus la foc mic și am amestecat continuu adăugând vanilia pana se ingroasa.
- și am lăsat-o să se răcească; ca să nu facă pielea aceea deasupra trebuie pusă imediat când e caldă filmul transparent deasupra
Blat tarta fructe (pentru forma) se foloseste jumatate din crema de mai sus
- 4 oua
- 4 linguri zahar
- un zahar vanilat
- 1 praf copt
- 4 linguri de faina
Albusurile spuma, se amesteca cu galbenusurile mixate, se incorporeaza usor faina si praful de copt. Tava cea speciala de tarte se unge si se tapeteaza bine, se pune aluatul si se coace 25-30 min. Cand e gata se rastoarna, se pune crema de vanile, fructe si se ung cu gelatina.
La cele de azi am facut o budinca la plic ca eram pe fuga si l-am insiropt un pic blatul ca randul trecut mi s-a parut cam sec.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)