Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
bozo spune:
Pufy, esti deschizator de drumuri... ? Asteptam cu interes rezultatul
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
herra spune:
wow! ce de sarbatoriti astazi!
LA MULTI ANI!!!
Sorin Alexandru (Ionella)
Elisa Nicola (Tyaa)
Iulia Maria (Andreea Preda)
Alma Bianca Aimee (Danyce)
Lia Marie (Anamari)
precum si tuturor Elenelor si Constantinilor din viata voastra!
P.S.: ne puteti trece si pe noi cu zero dintisori? daca editez lista trebuie musai sa deschid subiect nou?
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
aissa spune:
Fetelor, succes la tarte! Eu mai fac un aluat, care nu iese asa cu forma dar mi se pare mai bun. Acum insa le-am facut pe aste ca e comanda speciala pentru ziua nepotului meu si asa a vrut sor-mea.
Apropos! La multi ani celor ce se serbeaza azi, fie de nume fie de zi de nastere (Alexandru, Elisa Nicola si Alma si toti ceilalti)!
Eu am petrecere de copii pe la 11,30, mai am si o cumnata Elena dar nu cred ca mergem si la ea.
Daniver imi pare rau ca sotul tau are starile alea din nou. Trebuie sa treaca de faza asta. Stiu cum e, eu am avut anul trecut in vara un puseu din asta, nu m-a tinut atat, dar in ziua cand plecam la mare din gara m-am dus la Spitalul Militar, apoi timp de 2 luni nu am mancat mai nimic. La mine se manifestau cu o teama de a pleca de langa casa, avem impresia ca ma apuca burta pe strada si ce ma fac. Plus ca ma luau niste transpiratii absolut aiurea, dintr-o data eram lac de apa, rosie ca focul si ma lua stomacul imediat de frica...Tare nasol e! Sanatate si lui si mamei tale! Cat despre pitici, daca nu am glumi ce ar fi de noi. Lasa sa fie ei sanatosi ca perechea si-o gasesc fiecare, asa cum am facut si noi. E unul din baietii fetelor de la adoptii, singurul caruia i-a aruncat o privire cat de cat la intalniri, iar mamica lui tot o vrea de nora!
Pufy, daca e burtica cu ochisori sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi!
Fetelor, o poza vreau sa va mai arat. Vreau sa ma laud cum papa fata legumele mele, asa cum o vedeti aici imi sta cu gura si dupa ce am terminat castronelul din mana mea!
Hai, petreceti frumos cu totii si mai vorbim!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ana_a spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
Sorin Alexandru - Ionella
Elisa Nicola - Tyaa
Iulia Maria - Andreea Preda
Alma Bianca Aimee - Danyce
Lia Marie - Anamari
sA CRESTETI MARI SI FRUMOSI SI SANATOSI SI SA UMPLETI DE BUCURIE SUFLETELE PARINTILOR VOSTRI!!!
Intrebare: Voi dati zilnic suc de fructe facut in casa la copilasi?Eu ii dau kiwi+portocala, uneori cu mar, dar mai rar, prefer sa il dau intreg nu doar sucul.Dar...m-am tot gandit eu ca face cam mult kk si sigur de la suc si sa-i dau doar o data la 2 zile...voi ce ziceti? E si mai economic asa....ca tare scumpe sunt fructele astea!
Noi ne-am trezit din nou pe la 5 desi de la 4 cere laptic dar l-am tot pacalit pana la 5 fara un sfert cand nu a mai rezistat si a inceput sa planga.... Nu stiu cum sa-l fac sa nu mai ceara laptic noaptea! Oricum, dupa laptele de la ora 5 220ml fara pic de suflare! a baut doar 120 ml suc la ora 9, acum roade un biscuite si la 12 papa mancarica de amiaza!
La multi ani si celor cu numele de Constantin si Elena, eu nici nu am stiut ca e sarbatoare daca nu vedeam ca ati scris voi....
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
daniver31 spune:
Buna dimineata
Elisa Nicola (Tyaa)
Alma Bianca Aimee (Danyce)
Lia Marie (Anamari)
La multi ani,sanatate si multa fericire.Sa creste-ti mari.voiosi ,voinici.
LA MULTI ANI pentru toti sfintii de azi:CONSTANTIN si ELENA
Of Aissa ca tare greu mai este dar sper ca totul sa fie bine iar ca inainte.Asa este viata asta ....si cu bune si cu rele...o sa fie bine.
Pufy........si .....?????Daca este sa fie cu ochisorii Doamne Ajuta si sa fie intr-un ceas bun.
Ana eu ii dau in fiecare zi suculet banana+portocala sau diferite combinatii ,dar faza nasoala este ca nu mereu le bea ....asa ca presteaza mami(de aia este si asa de supla).Iar de costurii nu ma mai gandesc ca el deabia papa cate ceva(legume...neam)asa ca sunt tare multumita cand bea sucul.
O zi frumoasa si insorita(macar in suflete daca ...afara nu se poate)
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
mina spune:
Salut
Ce-ati mai scris... eu mai rar zilele astea, ca tot pe la birou, dar sper sa ma primiti inapoi...
Nu prea avem ce raporta..vizigotu are gura mare de nu te mai auzi om cu persoana de tipetele lui, il iau cu mine la birou si face pe shefu pe acolo de eu am ramas un fel de marioneta, atashament la copil ....
Pufy, mult noroc, sa fie cum vreti voi.
Aissa, cand papa spanac cam cum zici tu e, parca0l ascunde in pampersi :-)
Am incercat azi sa-l pun la olita...m-am ales cu niste urlete de zile mari... mai incercam.
De mancat, Doamne ajuta, mananca... sper sa nu ma auda si sa-mi faca in ciuda.
Va las ca am ceva de lucru si mai pe seara plecam la cumparaturi,poate imi iau alt carut, ca ala de il am acum e greu si mare si m-a cocosat.
Pupici
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
ionella3003 spune:
Fetelor, multumesc ca mi-ati adus aminte ca puiutul meu face 8 luni!!! Nu pot sa cred ca am pierdut notiunea de timp!!! Ei... acum, ca ne-am trezit la realitate, spunem si noi tuturor sarbatoritilor de astazi, celor care mai adauga o luna, precum si Constanilor si Elenelor!
Am avut o noapte de cosmar, a avut febra 40,5 si acum, spre dimineata, 39.5 si e plin de bubitze, u ai loc sa pui un deget pe el fara sa atingi o bubita, mai ales pe fata. Deja am trecut la leacuri babesti ca nu se mai poate, antitermicele se pare ca nu-si mai fac efectul. Am sunat si la urgenta ca m-am cam speriat cand am vazut ca nu-i mai scade febra... dar... a trecut! Cu D-zeu inainte!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
danyce spune:
Fetelor, multumesc de urari! Si urez si eu, la randul meu, celorlalti sarbatoriti:
Elisa Nicola (Tyaa)
Lia Marie (Anamari)
La fel, La multi ani! Contastinilor, Costinilor, Elenelor, Lenutelor si altor persoane cu nume derivate din Constantin si Elena.
Eu nu am prea mult timp, mai ales ca trebuie sa imi pazesc comoara mereu si mai am si alte treburi.Acum iar a ajuns in patru labe pe parchet. Are ea ceva cu parchetul, cred, ca imediat ce o pun pe patura face tot ce poate sa ajunga mai repede pe parchet.
Noi ne grabim ca plecam sa vedem niste modele de canapele la un magazin de mobila. Revenim mai pe seara. Pana atunci pupici de la noi,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
tyaa spune:
Multumim mult pt urari.
La multe lunisoare si copilasilor care azi mai cresc cu o luna.
Ionella, ma bucur ca Alex e mai bine. Ce sperietura trebuie sa fi tras cu asa febra mare.
Pupici
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
duculeatza spune:
Saltare!Mai da harnice sunteti!Eu abia apuc sa va citesc!Danina nici bb al meu nu prea doarme ziua!Adoarme uneori de 3 ori cite o jumatate de ora si atit!Cind cred ca ma apuc si eu de ceva treaba hop maria sa urla!Si uneori si noaptea se foieste intruna!Si ziua sta mai mult in brate!Ufffffffffff nu o sa ajunga o data sa mearga singur si sa fie mai independent!Eu ma cam agit apropo de mers ca de abia vrea sa stea in picioare si ma enervez ca cel mare radu la 8 luni si 3 sapt mergea deja in picioare!E drepr ca era mai slabut dar abia astept ziuz sa mearga si Tudor>In fine cred ca mai am de asteptat!Apropos mai avem 2 dintisori si suntem si tare vorbaretzi si mincaciosi!Sper sa se rezolve si problema cu kk!Si la multani tuturor Elenelor sau constantinilor,fie ei bbei mamici sau tatici!SAnatate si sa auzim de bine!