Aspirante optimiste (134)
Raspunsuri - Pagina 6
asi spune:
E o veste buna Irina.Bine ca au scapat saracii.
asi
http://community.webshots.com/user/ubi19
MirelaV spune:
andicu, eu sunt in ziua 27 (cm 36zile), asa ca mai am ceva de asteptat. am un stres acum..ca daca vin uratii..laparo scrie pe mine si pe sot spermograma. asa k..nu esti singurica
spui ca te prefaci ca nu iti pasa..la mine..culmea..chiar nu imi pasa...cred ca de teama de laparo nu ma stresez eu.
si in Bucuresti a plouat azi. vreme de .. numarat bani ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
buna dimineata optimiste! sa aveti o saptamana usoara si frumoasa! haideti cu vesti bune!
ati vazut aseara la 22 pe National Geographic "in pantecul mamei"? un documentar super reusit!
MirelaV
pupicei pe burticei
Sorina7 spune:
Hola aspirante !
a venit varaaaa...
io zic ca dupa asa weekend cu vesti super bune, eliberare ziaristi, loc 3 la eurovision...merge sa continuam cu multe multe anunturi de gravide...ce ar fi sa se goleasca lista ?? sa dea Domnul, va tin pumnii ! 
in rest, tot monitorizez temperatura...astept sa creasca, da inca nu vrea.
dandana spune:
fetele, filmul de care vorbea mirela A FOST NEMAIPOMENIT!
al meu voia sa vada nu's ce film despre arme din vechime pe discovery dar pana la urma ne-am lipit de asta cu bebita!
mirela, tu cum ai inteles, imaginile alea extrem de clare din burtic erau prelucrari de la eco 4d? erau atat de impresionante!
un singur lucru m-a nemultumit
s-a rezolvat problema cu ramanerea insarcinata una-doua. totul a fost la fix, nici-o problema, sa mori!
despre mine, multumesc ca nu m-ati dat disparuta (sorina si georgiana scumpe ce sunteti
)!
am plecat in excursie de pasti 10 zile si dupa, m-au luat de proaspata la serviciu 

acum am intrat in normal, desi tare mi-ar place sa ma intorc in spania ![]()
gata, va pup!
Anca W.
suntem aici daca ai nevoie de noi dar ai sa vezi ca totul va fi bine!
Kariris spune:
Buna fetitele,
Cum e dupa week-end?
Dandana, eu nu am vazut filmul, dar daca era filmare intrauterina este vorba de echo 4D; a postat si Lulu la odiseea sarcinii, la mamici de iulie agust un filmulet tot asa, realizat prin eco 4D cu bebeii intrauterin si e foarte interesant si acela...eu nici nu mi-am imaginat ca au asa o activitate diversa in burtica.
Sa aveti o saptamana frumoasa fetelor!
andicu spune:
Salutare de la mare!..ca azi e aproape soare~!
, hai c-am luat-o razna de dimineata !
Vesti bune sper sa fie saptamana asta si la noi in lista aceea luuunga. Eu n-am vazut filmuletzul, ca am fost in chefuri aseara
.Imi pare tare rau!
Mirela , poate o iei pe urmele lui Cata, ca ea s-a speriat de laparo si a ramas
!!
Eu ma duc maine la consultatie; incep sa am emotii, da' pe bune ca n-am idee de ce !?!poate ca mi-e teama ca nu-mi accepta monitorizarea, si ma trimite la plimbare pentru inca vreo 2 luni !
Andreea
MirelaV spune:
dandana, da iubita, de eco 4D era vorba.
andicu, hehehe .. asa mi-a zis si ea..dar ramane sa vedem. de ce sa nu iti accepte monitorizarea? nu inteleg. pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
andicu spune:
Pai, Mirela, ea mi-a zis sa vin peste 6 luni daca nu se intampla nimic, si eu ma duc dupa aproape 5 luni;ma tot gandesc ca ma duc eu sa-i spun de monitorizare, ca n-am facut analizele hormonale (ca ea nu mi le-a dat), sa nu creada ca am venit eu sa-i dau sfaturi.
Andreea