Aspirante optimiste (134)
Raspunsuri - Pagina 7
MirelaV spune:
io nu inteleg atitudinea medicilor carora tu le spui ca vrei sa faci investigatii si ei te pun sa prestezi, dar daca se intampla sa ramai insarcinata si pierzi sarcina (din diferite motive) nu e vina loc, cu toate ca tu ai cerut analize! e dreptul tau sa faci analize si altele. am mers si eu ani de zile la un medic de genul..pana mi-a zis o prietena sa nu mai pierd vremea cu medici care habar nu au de infertilitate. asa e..oare merita sa bati pasul pe loc? eu zic ca nu. eu asta am hotarat! nu vreau sa ajung peste 5 ani sa-mi dau cu pumnii in cap ca nu am facut lucrurile la timp. ptr ce sa pierd vremea?
alte variante nu ai?
MirelaV
pupicei pe burticei
GeorgianaI spune:
Salu' aspirantelor!
Sa aveti o saptamana cat mai linistita si cu mult soare!
Dandana, te salu' si pe tne si ma bucur ca ai scris.
Gogosarel, pe unde esti?
Eu munca stiva, asa de luni. Bleahhhhhh........
Va pupic dulce pe toate.
andicu spune:
Din cate stiu eu, este medic bun, si are ca specializare infertilitatea, dar eu avand ca antecedent o operatie de sarcina extrauterina in octombrie, probabil ca s-a gandit ca n-am probleme hormonale.Cauza a fost de natura imunologica si s-a rezolvat prin tratament. M-am gandit ca daca luna asta nu iese nimic si nici nu sunt incantata de ce-mi spune, vin si eu la Bucuresti, la investigatii mai amanuntite.
Andreea
MirelaV spune:
alege ce e mai bine ptr tine! stiu cum e cand tu vrei ceva si dr iti recomanda altceva! eu ceream sa fac analize si dr imi zicea ca nu prestez destul de des (d'aia nu iese bb). dar de unde stia ea lucrul asta, nu am reusit sa aflu!
MirelaV
pupicei pe burticei
gogosar spune:
Buna dragutele.Hop si eu, am trecut sa va salut.
In primul rand La multi tuturor celor care si-au serbat ziua de nume sambata.
Georgi, sunt aici iubirea mea.
Ardit, asa e, Otopeniul are cel mai mare venit pe cap de locuitor, ai inteles bine.Venit pe care il are din chirii( de ex cele mai mari sunt Aeroportul si Metro).Dar... eu nu ma vad atat de bogata...Tot aia mai mari sunt, dar...eu sa fiu sanatoasa, nu?
Atat, pentru moment, intru mai tarziu.
Va pupic
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
dandana spune:
mirela,
eu tot cu filmul de aseara...
problema mea e daca imaginile alea fff clare sunt PRELUCRARI ale unor imagini reale, pt ca erau de doua tipuri, unele care erau ecografii 4D, cu detalii relativ clare dar fara contururi si in miscare si niste imagini absolut impresionante, parca obtinute cu o camera prin interior (ceea ce e total imposibil)
au zis ceva pe la inceput dr cum eu
nu terminasem de calcat am pierdut traducerea si am auzit doar comentariul in engleza
uf! cand mi se pune mie pata 
Anca Wish spune:
Buna seara. Revin dupa o scurta absenta.
Am avut un week-end minunat.
Pelerinajul mi-a mers la suflet. Locuri superbe.
Am vizitat 7 manastiri: Cotmeana, Cozia, Hurezi, Bistrita, Dintr-un lemn, Arnota si Surpatele. Am pus cateva poze in albumul de pe webshots.
Daca aveti ocazia sa ajungeti la Arnota....mergeti. E uimitoare.
Nu am apucat sa citesc, dar promit s-o fac maine. 
Noapte buna
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
flori76 spune:
Ancutza,ma bucur mult ca ati luat decizia sa vizitati manastirile.Sunt convinsa ca v-ati simtit minunat.
Pozicile sunt superbe 

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Ancuta, sunt faine de tot pozele!
Ce fac fetele? Nimci nou sub soarele asta care se incapataneaza sa apara?
La noi ploua, vreme naspa de tot.
Gogosarel, ma bucur tare ca ai dat un semn de viata.
Irina Codrina? Vale?
Va pupic si sa auzim numai de bine.