Aspirante optimiste (134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Neata fetele. chiar asa .. stie cineva ceva de Vale?
va urez o zi minunata!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata dragelor viitoare mamici!
Anca,pozele tare sunt foarte frumoase, esti o fericita ca ai avut timp sa faci asa ceva!mie tare mi-e dor de o plimbare prin tara, pe la munte,de manastiri nu mai zic,da' ptr noi sunt tare departe!

La noi e soare si furmos azi, haideti fetelor, fuguta la o plimbare pe plaja!sunt 25C!

Azi e ziua Z !,la 6 am programare, sa vad ce-o face cu monitorizarea. si ce se mai vede prin "aparat"?!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase

gogosaro
si io care credeam ca o sa-mi spui ca nu-i nimic, o sa fi bogata cu unul sau doi copii pe cap de locuitor... pup fata dulce

dandanutzo ce faci?

georgico ce face sotzu? ii mai bine?

va pup pe toate in cor si mac ca am trebutze la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, ce se intampla cu voi?
Laurici, Astery, Tumpi, Vale, chiar asa....ati demisionat cu toate? Ma uit pe "aspirante" si vad nu mai mult de 3-4 fete care scriu... pai in stilul asta o sa ne piara de tot optimismul! Pe Dana nu am mai enumerat-o ca am convocat-o ieri la un telefon si ziceai ca vorbeste din alta lume.... era super ocupata la serviciu...si totusi si-a rupt din timp si a vorbit.
Haideti fetelor, mai dati si voi macar un semn sa vedem ca existati si sunteti bine!
Lauriciule, mai ales tu.... ne-ai sedus ...si ne-ai abandonat! Sa stii ca ti se simte lipsa! Mie una, mi-e dor de tine! Nici nu stiu de cand nu am mai vazut un cuvintel scris de tine...

Fetelor, sa stiti ca intru in depresie daca nu dati macar un semn de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Lachi, io sunt aici.
Arditule, multam fain de intrebare. Al meu sot este inca in recuperare. A renuntat definitiv la carje, schioapata putin, dar are bunavointa.
E o liniste pe aici pe la aspirante, de numa' numa.

Hai ca va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Georgiana, Sambata vin la Brasov. Ajung undeva intre 10-12 dimineata. Ce zici ne vedem la o cafeluta scurta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Lachi, nu stiu daca vom apuca sa ne vedem, pentru ca noi sambata plecam la Bran la un chef si inca nu stiu la ce ora. Dar, facem schimb de telefoane si poate reusim totusi sa ne vedem, ca tare mult mi-ar place. Oricum, vorbim la telefon. Da un PM cu numarul tau de telefon.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Ce mai faceti dragutele?
Ce ziceti de nenorocirea asta de vreme? Mie imi ia tot cheful de munca, si asa redus.....
Am si asa o stare cam naspa, cred ca tre'
sa ma napadeasca rushii zilele astea.Sunt f incantata.dar si cand nu or mai veni.......( e gratuit visatul nu?)
Pupici fetelor frumoase.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Salut, fete frumoase !

Am intrat sa raportez : Inca traiesc.

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am revenit!
Nu am fost la servici de joi si de aia nu am mai scris.Intre timp mi-au venit si musafirii cu surle si trimbite,de maine iau Closty,2 pe zi si om vedea...
Si-a facut domnu spermograma in sfirsit,ca nr. s-a redus fata de data trecuta,acum are doar 17,6 mil. pe ml.,dar sa mai marit cantitatea,are 3,5 ml. fata de 2.5 cit avea data trecuta.Forme normale 75%,mobilitate 50% foarte mobili,20%mobili,10%lenti,restul imobili.oligospermie moderata acum....de maine il pun din nou pe tratament naturist,o sa bage in el la brinca,napraznic si telina pina o sa se sature.peste 3 luni din nou,sa vedem cum o fi.
pina atunci oricum incercam asa...
colac peste pupaza,mi-am facut analizele la urina si am infectie urinara cu E coli,de unde puii mei am capatat-o nu stiuacum tre sa iau Nolicin 7 zile si pe urma analize din nou.
voi care ce faceti?nu am apuicat sa citesc din urma,ma duc acum.
pup fetili!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput