Aspirante optimiste (134)
Raspunsuri - Pagina 9
Delia21 spune:
Vale,ubirea mea,bine te-ai intors.
Si eu sunt cu sanatatea in pioneze,sambata febra peste 39C,amigdale rosii si umflate,si colac peste pupaza de la caratul valizelor mi s-a blocat un muschi la spate de sunt ca lupu acum,dar am fost la doftor si a zis sa nu ma impancientez ca-mi trece de la sine in 1-2-3 saptamani si sa am rabdare.Intre timp iau antibiotice si joi incep cu injectiile.Asa ca daca ai nevoie de un umar sunt aici si si eu am nevoie de 2umeri.Cam deprimanta starea mea din zilele astea,dar....o sa-mi treaca pana ma marit,va asigur.
asi spune:
Mai fetelor am stat si m-am uitat la lista aia de aspirante de la inceput si am observat o chestie partea cu gravidute
se tot imputineaza(semn ca le-a venit sorocul
) iar parte cu aspirante se mareste pe zi ce trece.Eu cred ca trebuie sa facem ceva in sensul asta
.
A venit si vara.Haine mai putine
mai mult si sper si
mai multe.La munca deci!
http://community.webshots.com/user/ubi19
irinacodrina spune:
Georgiana 
Eu am intrat zi de zi pe aici, dar daca nu am avut de facut comentarii....
Fetelor... dupa 2 luni fara CM... si nici semne... aseara ma dureau sfarcurile rau de tot, nu suportau atingere... si am avut intepaturi in stanga.... asa ca am prestat la comanda.... fara chef.... cu ochii pe TV... azi am avut si ceva intepaturi mai usoare in dreapta.... toata dimineata am avut impresia ca vine CM...
Aseara dupa
, stateam pe pat, cu genunchii ridicati... apoi sucita pe stanga... si Paul mi-a facut 2 fotografii.... primele poze de ½
½
Mai stii?
ardit spune:
relya asa scurt?! ufff 
vale tot de la fund trebuie sa fie, adica de la ceva mancat, ai fost la tara de curand in ultimele luni? adica la tara undeva cu gaini, animale? in general se ia mai usor la tara.. lasa ca faci tratament si trece
eu am o senzatie.. cum sa va spun, parca am o tata in plus(!) am sanii unflati si sensibili, mi s-a mai intamplat si acum 6 luni, ce-o fi? clar este unul din hormoni care-si face de cap, dar care? aveti idee? sunt in ziua 24
deca spune:
Buna fete dragi! Da, nici eu nu am mai avut noutati si d'aia nu v-am mai 'calcat'
; acum am si am si nelamuriri in acelasi timp si vreau sa va rog sa va aruncati un ochi pe rezultatul analizelor mele, ca pana ajung eu la dr ..... o sa fierb putin
Toxoplasma-Ig G = 7,8 (6,5 - 8,0 zona de granita) ce inseamna asta 

, vad ca nu scrie prezenti, ca prezentii sunt > 8, dar nu scrie niuci absenti (< 6,5) si asta ma ingrijoreaza. Spuneti-mi si mie care-ati mai facut analiza asta .............
Pleaseeee! 
Va pup,
Carmen
asi spune:
Am citit la Adoptia sau a iubi copii fara limite cum o fata se pare ca si-a gasit copilasul mult dorit.E emotionant cititi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49369&wichpage=1
ilenya spune:
Pupici pt. toate fetele cucuietele!
Pt. ca sunt mai optimista ca niciodata, iata-ma la apel!
Ma bucur ca inca mai apar pe listuta si ma intreb daca intre timp cit am lipsit eu de aici, ea nu si-a pierdut rostul principal, adica o mai duce cineva la biserici/ manastiri? Eu asta intentionez sa fac.![]()
Ilenya
alisia spune:
Buna fetele,
Dereglarea "masiva" a C.M.are legatura cu o viitoare sarcina?
Eu eram "ceas" in ceea ce privea C.M....acum....nici nu mai stiu cand sa ma duc la analize, cand e.....cand nu eeeeeeeeeee....
Voi ce parere aveti?
Poate fi un semn bun?
Multumesc
Alisia

valentinag spune:
Ardit,io ma'c la tara in fiecare sambata,ashea ca...da ce legatura are asta cu infectia care o am,ca n-am inteles
si zici ca dor alea,alea...poate iese ceva,vreo minune la interval![]()
Delia,cm mai sa lasi asa ca iti trece?nu ti-a dat acolo un unguent ca sa-ti mai calmeze durerea?ce chestie!incepi injectiile de Fiv?tin pumnii la fata sa fie cu ochisori!cum e p'acasa?mai bine k la Romanika
?
irina,te pomenesti ca vi cu vesti d'astea marete!![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
ardit spune:
vale nu e ca nici asta toamna n-a fost, si oricum sunt prea defecta, vorba lui astaraki: doar daca intervine conceptia divina ca drumu-i blocat! dar trebuie sa fie un hormonel care-si face de cap! care?
cat despre ecoli stiu de la finul meu care are toate bubele rele.. am facut scoala bolilor pe el saracu'
alisia io zic sa tratezi dereglarea masiva cu un test de sarcina
, daca nu se rezolva, mai discutam
.. oricum nu ne uita si pa noi!!!