Aspirante optimiste (134)
Raspunsuri - Pagina 10
hitomi spune:
Pupici la toate aspirantele!
Eu nu am mai trecut pe la acest capitol de multa vreme ,si am observat ca inca mai sunt pe listuta .In urma acelui esec din iarna ma dezumflasem ,dar acum sunt mai optimista ca niciodata si doresc sa ma alatur din nou acestei grupe minunate de aspirante.
Eu mai am cateva zile pana fac un test,sper sa fie cu ochisori.
Pupici ,si-am sa mai trec pe aici!!!
asteryaro spune:
Dragele mele,
Mi-e un dor teribil de voi TOATE.
Multumesc frumos celor care mi-au facut urari de Sf. Constantin si Elena.
Se pare ca ceva se misca pe frontul de vest. O sa fac o programare la CF 2, la Dr. Matei, pt. spermograma. Trebuie trimitere? Astept sugestii si sfaturi, va rog mult si multumesc. Nr. de telefon il gasesc eu pe aici, cumva...
Va imbratisez pe toate. Sper din tot sufletul sa va mearga bine, si sa aveti impliniri. Nu, nu va bucurati
, nu plec nicaieri! Doar ca revenirea asta m-a facut ceva mai melancolica...
Uite nah, mi-a pierit toata inspiratia...
Pupici tuturor!
Astery
ardit spune:
ilenya, asi, deca, irina fete dragi, scumpe la vedere si la propriu si la figurat
asteraki mooama, deja dadeam citate din tine! au plecat norii?
azi mi s-au intamplat 2 chestii ciudate (in afara de tzatele unflate) mi-a trimis o mamica necunoscuta un pm sa-mi ceara sa votez pt fetita ei fotomodel de 2 ani (!!!!!!!) cum sa va spun, pleda ca un politician veros, ce face instinctul de mama! si o reclama audio pe DC (!!!!!!!!) am ramas.. siderata!
mac sa ma uit la subjectul cu adoptia, ahhh daca as putea....
ardit spune:
..uneori ma intreb cum poate o mama sa paraseasca copilul, este un mister pentru mine, ori le lipseste o doaga... ori le lipseste o doaga! am auzit si ieri de tipa aia care si-a aruncat copilul in rau, nebunie curata! offf ii tin pumnii lui mimsi draga de ea
Kariris spune:
Vale, bacilul E. coli nu se ia din mancare, exclus. L-ai luat de la o toaleta de la serviciu sau de undeva, ori a venit la tine acasa cineva cu colibaciloza si ti-a folosit toaleta; se ia foarte usor. Nu e obligatoriu sa te asezi pe toaleta ca sa-l iei poti sa-l iei si de pe obiecte, fapt pentru care e recomandat sa nu te asezi pe nici o toaleta in afara de a ta si sa te speli pe maini in primul rand inainte.
Kariris spune:
Asa, Astery scrie mama, scrie ca inspiratia iti vine scriind; nu e bine sa te inchizi in tine... eeeeh parca incepe sa se schimbe situatiunea!
Kariris spune:
Astery, cand o sa ai timp, (spre ex. miercuri intre 17-19) si chef si o sa-ti aduci aminte cat de mult te iubesc io pi tine,...nu-i asa ca mai incerci sa-mi pui pozele in album????
valentinag spune:
Culmea Laura este ca eu nu ma asez pe toalete cam la nimeni.Adik ma rog,la mama,la mine la tara,unde tot eu spal toaleta,la prietena mea cea mai buna( care e obsedata cu curatenia,arunca spirt in Wc si por'ma ii da foc,iti dai seama
)si atit...nus de unde naiba l-am luat..ma rog,acu am,tre sa iau nolicin!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Kariris spune:
Deci exista si femei mai nebune decat mine in privinta igienei - prietena ta! P'asta n-am mai auzit-o sa flambezi wc-ul, nu mi-ar fi trecut prin minte!![]()
Ei acuma asta e, o sa iei nolicin si o sa-ti treaca. Sanatate!
Relya spune:

Arditutz frumos , asa ma pricep io sa fac rezumat
...
In sfarsit mi-am facut programare la endocrinolog ( peste 2 saptamani, ca atunci am gasit loc ). Ma bate gandul sa repet TSH-ul pana atunci si poate voi testa si alti hormoni ( de astia tiroidieni )
O zi buna tuturor !
Relya