Aspirante optimiste (134)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Buna fetelor, vad ca ati plecat toate acasa... in weekend.
Sobo meu nu a mai aparut... intre timp ne gandeam sa il imblanzim, sa il tinem animalut de casa....
Era pusti, oricum, adica nu era inca foarte mare.... s-a speriat si el de noi, si noi de el..; am pus deja o capcana cu cascaval prin casa. Se pare ca nu a iesit deloc din baie, desi ieri noapte usa la baie a fost deschisa toata noaptea.......brr. Acu i-am blocat iesirea... sper sa gasim o solutie definitiva... sa reparam cumva masca aia. Tin minte ca mai eram o data in baie si am auzit galagie in masca, mi-am imaginat ce era... am dat cu piciorul in masca, si a fugit atunci. Oricum, nu-mi era frica, caci noi blindaseram masca.... dar uite ca si-a "sapat" el drum.

Am mai avut o data, un soarece in casa, timp de cateva zile. Eram la parinti pe vremea aia... se pare ca a venit intr-o plasa cu cartofi... tot eu l-am vazut si pe ala... mama l-a vazut abia dupa cateva zile, cand l-am si prins (tot eu)...iar tata nu a avut "onoarea" sa faca cunostinta cu el.. La inceput ai mei nici nu ma credeau...pana au inceput sa gaseasca rahatelul pe pervaz. Eu insa... am avut multe intalniri cu el, locuia cu mine in camera... dupa dulap, iar noaptea se plimba pe geam.... asa ca dormeam cu veioza aprinsa.... cum o stingeam, cum incepea animalu' sa faca galagie. Dupa vreo saptamana, in care mama ii facea parjolute cu otrava... dar el nu se atingea de ele.... o aud pe mama tipand.... era in hol... mama s-a catarat pe o bancuta... Soricelul se ascunsese dupa un butoi cu muraturi! Si Irina curajoasa, .... am luat o bluza, am impaturit-o... am dat butoiul la o parte... mititelul statea ghemuit in colt... era ori bolnav, ori batran, ca nu a mai fugit... si m-am napustit asupra lui, i-am trantit in cap bluza, si l-am prins. Cand l-am ridicat.... il prinsesem de cap... avea funduletul liber, si dadea din picioruse. L-am aruncat pe geam.. de la etajul 3. Oricum,. la fostul meu servici, era plin de soareci... daca ramaneai singur in birou, si era liniste, ii auzeai chitcaind prin dulapuri. Intr-o zi erau asa flamanzi, ca incepeau sa se suie pe birouri... o colega avea un covrig pe masa, eu niste seminte... a luat seminte si s-a bagat intr-o tavita de documente . ne priveam in ochi.... hihi. Apoi a fugit si s-a bagat in imprimanta. La colega cu covrigul..... s-a suit de 3 ori pe birou un soricel in ziua aia..... sa-l fi vazut cum a coborat pe firele de alimentare de la monitor...... Tot eu am descoperit unde aveu culcus.. tot asa, sambata, eram singura... cum stateam locului, cum incepea muzica...
Hai ca v-am innebunit cu animalele.

Pupi, si weekend placut!

PS. Nu fug de acasa la rude... nici nu as avea unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Andicu, fix de august vroiam sa intreb si eu......eu cred ca suntem nici prea prea, nici foarte foarte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

irina mama iti spun eu, solutia este un aparat cu unde (nu ma intrebati ce unde ca nu stiu) si care alunga shoriceii, mai tineti voi minte aparatele alea manuale pentru cainii vagabonzi? eu numai am auzit de ele ca's prietena cu cateii bagabonzi dar cred ca-s pe acelas principiu, si nii cu soriceii nu as avea probleme, mai ales astia de camp sunt mici mici si simpatici, dar nu-mi plce ca miros a sosete murdare

eu am un fata un we greu, munca in casa, etc, sper sa supravietuiesc! daca nu, ma culegeti voi, piesa cu piesa, da?

gogosaro adevarul este ca te daduseram disparuta, zic: iar nu si-o fi intors monitorul de la usa! ia uite ce am auzit: ca otopeniul are cel mai mare venit pe kap de locuitor din romania, uite erai bogata si nu stiai, cred ca se refereau la cei care vin si pleaca cu avioanele!

ancule sa ai drum bun si odihna placuta

sorinke ti-am trimis ceva ar mi-a dar eroare, sper ca a ajuns

tumpilina numai bine, ai grija de tine

mey dar de laurici stiti ceva? adevarul ca nu m-am uitat la alte subjecte, am un potop de treaba la servici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Arditutz, am primit mailul de la tine...multam fain !
Laurici scria mai de mult la "Endometru..." si parca si la dr.T pe site, ca e plecata o vreme.
Anca W., sa iti fie cu folos pelerinajul, Doamne ajuta !
weekend frumos fetelor si LA MULTI ANI pentru Constantini si Constantine si Elene !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

ASTERY SI COSTI, LA MULTI ANI CU OCAZIA SARBATORII ZILEI ONOMASTICE!!! SA FITI IUBITE, SANATOASE SI CAT MAI CURAND CU BEBELUSUL IN BRATE!

Tuturor celorlalte care isi sarbatoresc azi onomastica, un calduros La Multi Ani si fie ca visul vostru cel mai fierbinte sa se indeplineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTILOR CONSTANTIN SI ELENA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata fete frumose. nimeni pe aici, nu v-ati trezit? sa aveti o zi frumoasa!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salut Mirela,se pare ca fetele au fugit in weekend;bravo lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata si eu pe la pranz! ca m-am trezit pe la 11.30 .
Liniste in sector. Cred ca s-a sarbatorit Sf Constantin si Elena din greu !! Nu stiu cum e la voi, da' la Cta a plouat cu tunete si fulgere dimineata si mai, ce-am mai dormit!!
Azi sunt fericita . Am scapat de rushi! peste vreo 2 zile incepem si noi distractia , ca pana marti nu pot, ca face al meu spermograma si am programare la monitorizare. Iar incep sperantele, socotelile, iar incep sa ma prefac ca nu-mi pasa si-n gandul meu sunt cu vreo 3 calendare si 5 calculatoare in brate...poate,poate,de data asta....
Pana una-alta, o duminica linistita si insorita la toata lumea !

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Fetelor, au fost eliberati ostaticii din Irak! Cei trei yiaristi si Mohamed Munaf sunt in grija autoritatilor romane.... vor veni acasa.... e o veste buna, nu?

Mergi la inceput