Aspirante optimiste (134)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Incearca sa te calmezi ca oricum de la injectii o sa fii mai nervoasa si mai stresata si doar nu vrei sa aiba bb o mamica nebunica si un tatic disperat! Lasa-le incolo de greseli din trecut! Relaxeaza-te si gandeste-te doar ca acum trebuie sa fii pregatita din toate punctele de vedere pentru a concepe un copil si ca starea psihica conteaza enorm! Te pup si mai du-te sa si dormi huhurezule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor am citit intr-un articol de ziar un studiu facut de dr.Angelo Cagnacci in care scria ca a descoperit ca femeile nascute toamna vin pe lume cu un nr mai mare de ovule decat cele nascute primavara -vara.Cele nascute in perioda octombrie-decembrie sunt mai fertile in timpul vietii si intra mai tarziu la menopauza iar cele nascute intre martie-iunie intra mai devreme la menopauza si sunt mai putin fertile.
Nasol ca eu sunt nascuta la sfarsitul lui mai deci se potriveste!

Mergi la inceput

Asi, ce veste betonata mi-ai dat!!! Pai io sunt nascuta fix de ziua mea, pe 23 octombrie! Asa sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lachi ce norocoase suntem.

Pupam fetele si va urez we placut.
Eu sunt varza, cred ca ma paste raceala ca ma doare corpul si cred ca incepe iarsai gastrita sa ma supere.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

ai grija de tine si fa-te bine pana luni; in anotimpul asta ma mai supara si me mine stomacul (eu am avut ulcer), dar deja de la primul semn stiu exact ce sa mananc si Maalox-ul nu-mi lipseste din casa. Poate fi de la cruditati sau stres...nici eu nu mai stiu; sa ai si tu un we frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

probabil de la stres, ca am avut niste saptamani tare naspa.
Si colac peste pupaza mai visez si aiurea.
Auziti si voi ce zapaceli in somnul meu: cica am nascut si sunt asa de disperata ca nu i-am cumparat copilului nimic, nu tu hainutre, nu tu cosmetice, nimic si sunt asa de trista , mama denaturata ce sunt

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dragute aspirante.
Am intrat sa va spun ca sunt bine, nu am murit, dar am atat de mult de lucru, ca nu imi mai ajunge nici programul de 8 ore, plec numai seara acasa.Deja ma simt atat de obosita......
Saptamana viitoare sper sa fie mai lejera si mai buna, mai ales ca e si ziua mea, asa ca merit si eu putina distractie.
Va pupic dulce pe toate si va urez weekend palcut.
Pupici.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by lachione

Asi, ce veste betonata mi-ai dat!!! Pai io sunt nascuta fix de ziua mea, pe 23 octombrie! Asa sa fie!

Lachiesti sigua ca e "fix"ziua ta?

Mergi la inceput

Mai...pai adevarul e ca nu sunt sigura, sigura, ca io eram foarte mica atunci si nu-mi mai aduc aminte...da' daca si mama zice asa, eu cred ca asa e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Da' de alea nascute in august n-a zis nimic?
Daca nu sunt nic asa, nici asa, oi fi n alea de "se poate, da' mai greu" ?!

Andreea

Mergi la inceput