Aspirante optimiste (134)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumesc fetelor de urarile de bine.Ieri la doctor,dupa consult,am stat singura in cabinetul doctorului asteptandu-l ca sa vorbim de alea-alea,si plictisandu-ma am incept sa-i cercetez corespondenta,plicurile fiind deschise,era ditai teancu de ele.Erau o gramada de felicitari cu pozici de bebelasi,parintii multumindu-i doctorului pentru ....trimiterea berzei.Oricum cabinetul lui e plin cu poze de copii,care zice el ca sunt intr-un fel si ai lui.Zicea cu mandrie ca in 16 ani de practica are peste 3000 de copii si cu destui dintre ei tine legatura macar din cand ca sa afle cum merg cu scoala,pozici recente.Faina idee si fain job,cred ca nu se plictiseste niciodata.Il invidiez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase

eu am avut un soricel care-si facuse casa in usa, stiti voi ca usile de bloc nu sunt masive, au doua placi cu spatiu, la un moment dat am eliminat mancarea din casa si a plecat singur la case mai generoase, noroc ca nu mai locuiesc acolo, eram cu chirie si nu puteam face modificari
si am mai avut unul tot micut care s-a cuibarit in plafonul masinii, era nostim cand sofam auzeam picioruse deasupra capului, am pus un aparat cu unde pentru alungarea soarecilor in masina cu prelungitor si am tinut usile cateva ore deschise, si pa, a plecat

lachi eu cred ca sacul asta este viitorul sac cu lichid in care pluteste bb, fara el nu supravietuiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Vreau sa ma inscriu si eu pe listuta aspirantelor. Am un an de cand incerc sa am un BB. Am facut toate analizele necesare, in februarie am facut laparo si apoi tratament cu brocriptin. Mi s-a spus sa incerc 6 luni si daca nu vine , sa revin la dr. (au trecut deja 3 luni!). Se pare ca problemele mele sunt de natura hormonala (hipotiroidie, prolactina usor marita). Sper, ca si voi, ca intr-o zi se va intampla minunea.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

mutumesc ardit, imi pare rau ca ti-am adus aminte de acel eveniment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

lachi mama, stai linistita, e adevarat ca am avut asa o perioada de cateva luni dupa fiv nasoala rau, mi-am revenit cand am intrat prima oara pe dc la.. aspirante! acum sunt deschisa la experiente noi!

Mergi la inceput

of,of fetelor,iertati-ma ca vin iarasi cu rufele la spalat!Dar voi puteti ierta,trece usor pt greselile iubitilor vostrii,caci eu...mereu simt nevoia sa amintesc bilele negre si faptele si parca are si el dreptate ca parca prea le am in memorie pe toate parca ar fi fost ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Arditutz frumos , stii ca atunci cand visezi soricei inseamna bebe.
poate vizita rozatorului sa fie vreun semn bun...cu toate ca eu cred ca nu mai faceam nani de frica.

Hai sa nu fim triste ca vine week-end-ul si eu plec in pelerinaj la manastiri si parca simt ca ziua asta e cea mai lunga. Abia astept.
O sa ma rog si pentru voi.

Week-end placut tuturor.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anca, sa-ti ajute Dumnezeu, ca e tare bine ce faci !sa stii ca si asta e o solutie ; am citit undeva o statistica in care se spunea ca femeile care au declarat ca se duc des la biserica si sunt credincioase, au ramas insarcinate in procent mai mare decat celelalte ( pe cuvant dac-mi amintesc unde am citit, dar ca subiect- trata infertilitatea cuplurilor)
Si eu ma gandeam sa ma duc duminica asta la manastire la Techirghiol, ca duminica trecuta am fost la Sf. Andrei; poate daca ma rog cum trebuie imi trimite si mie un bebe!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pai mai Delia, tie ti-ar place sa faca asa? odata ce l-ai iertat si ai trecut peste vreo boacana de-a lui, gata cu remember-urile dupa.... Ca doar nu de aia l-ai iertat, ca sa ai motiv sa te iei de el pe viitor. Sterge cu buretele si incearca sa gandesti pozitiv si sa cultivi partile bune ale lui! Sa simta cu adevarat ca e iertat si sa nu mai faca...ca daca tu il mustruluiesti in continuare pt. ce a facut, mai conteaza pt. el daca mai face vreo tampenie? nu! ca tu oricum il certi. Mie una nu mi-ar place. Eu daca deschide sotul meu gura sa aduca in discutie vreo tampenie facuta de mine peste care s-a trecut deja, i-o retez imediat:" ce mai, n-ai motiv sa te iei de mine si apelezi la trecut? pai stai ca-ti dau urgent un motiv, daca nu ti-e bine!" Cred ca esti tu prea tensionata si de aceea iti tot vin in minte. Uite eu ca sa nu ma mai iau de el, am adoptat alta metoda: ma iau de fetele de pe forum! tu sa nu faci asa, am glumit!

Mergi la inceput

lachi,,aveam nevoie sa-mi spuna cineva ce mi-ai spus trtu.Teoria o stiam si eu dar sigur ai dreptate ca poate autostresandu-ma cu faptul saptamana viitoare incep injectiile,nu aveam pe cine altcineva sa-mi descarc oful,si tocmai ca nu e momentul pt certuri....ca doar am nevoie de sprijinul lui din toate punctele de vedere.Dar,m-am linistit,ca-mi venea sa ma sui pe pereti,nici n-am dormit noaptea asta,stau pe net ca o cucuvea de la 2 dimineata,ora mea,asta dupa vreo 3-4 ore de somn,si acum e 7 dimineata.Dar trebuie sa ma calmez si sa ma obisnuiesc cu ideea ca asta e,o sa-mi ciuruies funduletu si nu sunt nici prima,nici singura careia i se intampla chestia asta si ca....o fac din proprie initiativa de dragul de a avea o minune in brate la anul.Mersi mult,....si curaj gaina,ca....in 6 zile te tai.

Mergi la inceput