Aspirante optimiste (134)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

lachi este saculetzul cu lichid in care creste embrionul, bhcg-ul avea o oarescare valoare dar era destul de mic, am si poza cu puiutii, asta este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ardit,deci e sacul care se transforma apoi in placenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lachi la inceput dupa 3 sapt de la testul de sange vei vedea pe monitorul ecografului un punctulet care va fi copilul tau. Apoi vei vedea sacul gestational in care se va afla embrionul un punctulet care va pulsa la 6 sapt ii va bate inimioara. Iar apoi acest sac gestational va fi inlocuit de placenta care va hrani si apara copilul timp de 9 luni.

Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Ce figura esti, Moni!!! am crezut ca nu vad bine cand am vazut ca ai scris la aspirante... te tii dupe mine, ai? Vroiam sa intru fix acu la Fiv sa te intreb si vad ca ai scris aici!Hai ca vin la fiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Buna fetelor!
Azi am avut o zi tare plina... la servici, ieri si-a dat demisia o colega... azi m-a chemat directoarea, si m-a intrebat daca vreau eu sa iau locul colegei, cum sa nu vreau... si mi-a marit salarul! Nu cu mult, dar oricum...
Acasa am tras o spaima... am deschis usa la baie... si pe cada se plimba un sobolan! A ros lipiturile facute de noi la masca... nu stiam noi de ce tot gaseam cada murdara de ieri dimineata. Acu mi-e si frica sa ma duc la baie....
In rest..totul e OK.... astept maine sa vad daca imi dau salarul de la fostul meu servici, si maine seara (daca iau salar, ca nu am nici un leu), plec la Sibiu, dupa cartea de munca.
Pupici

Mergi la inceput

Bafta Irina la noul loc de munca! Si vezi, tine usa inchisa la baie ca bobolanul o sa se plimbe si prin casa... o prietena de-a mea isi gasea pasta de dinti pe jumatate mancata si-i fura tot felul de obiecte din casa bobolanul, ajunsese saraca ca nu mai vroia sa intre in casa, nu mai manca acolo, gasea kk de bobolan si dupa canapea, era terorizata si i-a facut bobolanului o amestecatura de sticla pisata cu nush ce ca sa manaca si sa moara si i-am imprumutat si eu motanul 2 saptamani, acuma nu stiu din care motiv dar a scapat de intrus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Patris, mercic mult pt adresa. Sa vad ce gasesc pe ea. Cat despre ce m-ai intrebat, nu. Nu stiu nici pana acum de ce am pierdut prima sarcina si nici pe a doua.Ca si tie, mi-a spus asta vara ca e poate o exceptie, ca se mai intampla si ca dupa cel putin doua sarcini pierdute se fac analize. Acum astept sa imi vina cm si dupa voi merge la tg mures sa iau rezultatele la analize(a trimis embrionul la biopsie) si sa vad cum am evoluat. Dupa aia vreau sa merg la buc la dr marinescu si o sa cer sa fac tot ce se cheama analiza.Faza e ca cica in cele mai multe cazuri nu se afla cauzele ce duc la pierdere. La mine s-a oprit in evolutie. Incerc sa nu disper.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Lachi,cu fara icsi este $9500 iar cu este 12500,noi avem nevoie de cu din motive de necesitate,te-ai lamurit,nu?Am vorbit azi cu nea doctoru si incep medicatia de joia viitoare pe 26 mai ,iar ET aproximativ la o luna dupa deci 24-26 iunie,sa zicem.Deja am fluturasi in stomac.

Mergi la inceput

Mama mia ce scump e la voi Delia!!!
Bafta multa si s-auzim de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata la fete .
Dumnezeule, Delia, am ametit cand am vazut preturile de la voi!Nici nu vreau sa ma gandesc la amaratele care plang dupa bebei pe-acolo! si stiu ca si cu adoptia e tare greu.
Oricum, multa bafta, sa dea Domnul sa reusesti!

Irina , succes si mai mult noroc la noul tau servici. In ceea ce priveste musafirul,eu as baricada toate posibilele intrari, si in plus, la mama, rude sau alte cunostinte acasa, ca n-as rezista sa dorm acolo pana la dezinsectie.
Lachi, daca esti asa strong, eu sunt sigura ca o sa fii mamica de gemeni !

la toate !

Andreea

Mergi la inceput