Clubul slabanoagelor

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Ma inscriu si eu 1,70 si 48 imbracata, 27 ani..de mancat mananc orice si oricand dar nimic chiar si dupa ora 9.Dupa ce mananc ma duc si ce sa mai asimileze organismul. Poate dupa ce raman se va schimba ceva....Si inca ceva toate analizele imi ies bune, ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca_mrc spune:

buna......incercati ceva pe corp.......daca nu gasesti ceva sa-ti placa as propune o pereche de pantalonasi de stofa eleganti si o bluzita(maieu) sic...........daca vrei putem merge la cumparaturi impreuna intr-un weekend....sau daca nu macar la probate.....ca sa ne facem o idee
o ex slabanoaga si slabanoaga in devenire

Mergi la inceput

pt barbye
.....ce lucrezi, pt ca daca arzi mai multe calorii decat maninci.....inteleg si eu ca nu te ingrasi.......stiu din experienta proprie....acum de cand lucrez acasa am asimilat doar 10 kg intr-un an...si acum ma chinui sa le dau jos.........
o ex slabanoaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Mariuca sant educatoare la o gradi

Mergi la inceput

..si eu vreau...si eu vreau.....ador copii.....pai acolo cam arzi calorii......incearca sa maninci mai multe decat arzi......dar te sfatuiesc sa nu mai incerci sa te ingrasi si sa accepti faptul ca esti slaba si daca stii sa te imbraci o sa arati fff bine......mie mi-a luat cam 5 ani ........si acum de cand m-am ingrasat nu stiu cm sa revin.......si incet incet imi revin....URA.........am 1.68m si 47 kg......si ma chinui sa ajung la 45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiana spune:

Vreau și eu la voi în club.
Pentru că cred ca mi se cuvine un loc printre voi având în vedere că am 1,53m și 41kg,asta acum la 2 luni după naștere că cu timpul voi vedea eu cum voi sta la capitolul greutate.Dar stați liniștite că e un avantaj și în a fi slab-de exemplu nu ocupi loc mult în taxi...si nu stiți voi că "Esențele tari se păstrează in recipiente mici?"
Ce să zic am fost și eu de multe ori complexata de statura și kg mele dar de cele mai multe ori am reușit să trec peste.Cel mai important e să știi să te simți bine in "pielea ta" și să nu lași ca micile răutăți ale celor de lîngă tine să te afecteze.
Eu vă pupicesc pe toate și dacă vreți,la multe kg în plus
Pentru UNBOTICUZ.Cred că indiferent cu ce o să te îmbraci o să arați bine și vei reuși să răspândești"lumină" în rujul tau.Mi-a plăcut fraza cu care ai încheiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetelor, dupa ce ca eram slaba am mai slabit 2 kg. Din cauza stresului cu sesiunea...Ma chinui sa pun la loc, dar nu prea reusesc. Cum mai pun ceva pe mine mai vine un examen si iar slabesc.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Hai sa ma bag shi io p-aci, ca nu-s prea grasa nici io, am 43 de kile la 1.63, nu-s complexata deloc, ba kiar is mindra shi tzantzosha, ca ma intreaba lumea daca plozii-s ai mei sau is babysitter modesta rau, ha? Cu fundu am ceva probleme ca vad ca am celulita shi ma oftic, mie mi se pare mare, da pantalonilor masura 32, nu! Fac ceva sport, acasa, da acu e cald rau shi n-am nici un kef, kiar daca fac numa o juma de ora, asha c-am descoperit o modalitate traznet: dansez pe muzica latino, d-aia zbintzuita rau, shi lucreaza totzi mujkii pe care vreau sa-i pun la treaba, fund, picioare, abdomen
Cu tzoalele n-am treaba, shtiu cum sa le asortez, shi ce sa port in asha fel incit sa-mi stea bine.
Hai ca m-am laudat destul, mai las shi pe altcineva sa zica ceva

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Si eu sunt slabanoaga:24 ani,1.63 m,42 de kg.Eu sunt slaba dintotdeauna dar nici nu prea mananc(mananc pt ca sa supravietuiesc nu de foame).Singura perioada in care am mancat cu pofta a fost in ultimele luni de sarcina si cat am laptat.Am ajuns max la 51 de kg,iar dupa ce-am nascut am ramas la 44 dar stresul le-a dat jos si pe alea.Sincer as vrea sa ma mai ingras vreo 4-5 kg dar nu tin neaparat.Ma simt bine cu kg mele.Voi incerca retetele Karinei,pt care ii multumesc,si daca va fi..f bine.
Varsta nu mi-o ghiceste nimeni.Cand am nascut (la 23ani)toata lumea din spital se uita cu mila ,cum de-am ramas insarcinata la varsta mea:16 ani.Cand am fost cu bebe la neurolog m-a intrebat dc al cui e copilul.
Bravegirl,ai sa le pui intre sesiuni inapoi.Asa pateam si eu.
In rest,va sarut pe toate si va doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

hi hi, eu am 1,57 si 43kg, dar niciodata nu mi s-a parut ca sunt slaba, tot timpul m-am considerat grasa si cand am ajuns la 37kg parca imi era mai bine, dar sotul meu la 1,87 si 130kg a avut grija sa le pun la loc (gateste de iti lasa gura apa si nu pot sa ma abtin
cand eram graviduta am luat 25kg, dar asa cum s-au pus s-au si dus cam la 1luna dupa nastere (sa nu ma intrebati ca nu stiu cum, probabil de la alaptat)

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100

Mergi la inceput