Clubul slabanoagelor
M-am gandit mult inainte sa deschid acest subiect.
Sper sa nu se supere nimeni pe mine.
Haideti sa deschidem un club (virtual) al celor care se considera prea slabe.
Eu am 34 de ani, 45 kg. la o inaltime de 1,60 m. Cat o oaie, spun unii. Numai a mama cu copil de 7 ani nu arat.
Dar eu cred ca, chiar daca pe noi fetele slabe ne invidiaza multa lume, avem si noi problemele nostre, nu?
Eu, spre exemplu, ma simt complexata de la un timp, pentru ca tot mai multe persoane ma intreba daca nu sunt cumva bolnava de sunt asa slaba. Mai in gluma mai in serios am inceput chiar sa cred ca sunt bolnava, chiar daca eu ma simt bine.
Ce ne facem fetelor? Regimuri de ingrasare n-am prea gasit, sau daca am gasit nu au dat roade. De mancat mananc bine, de toate (inclusiv paine si dulciuri) dar degeaba.
Raspunsuri
georgescu oana spune:
Mirela vin si eu sa te sustin ,am incercat vitamine,reteta cu peritol dar ma tuflea rau si nimic in rest ma simt f bine atat ca nu am o pofta de mancare nemaipomenita ,mananc orice la orice ora in functie de pofte si nu se pune niciodata nimic.la kilograme sunt pe aproape am 47 si inaltime 1,65m.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
smillaraaq spune:
Nu cred ca e cea mai buna idee, dar eu m-am ingrasat 10 kg in 2 luni mancand zilnic la Mc Donald's. Eram cu serviciul langa un Mc Do si, din comoditate, am preferat sa merg zilnic acolo - pranz si cina!! 
Junk food combinat cu sedentarism = kilograme!
In rest, eu ma ingras imediat de la paine, cartofi si prajituri/ patiserie.
Dar banuiesc ca deja le-ati incercat.
Pupici slabutelor 
Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.
otis41 spune:
Eu, am 35 de ani 1.60 m si 42 kg, mananc tot ce imi place, dar muncesc foarte mult si dorm putin imi place sa fac sport pentru intretinere, alerg, abdomene, exercitii pentru picioare, fese. Dorm putine ore, si nu mananc dupa ora 18.
Nu arat varsta pe care o am, imbrac hainele din studentie, dar am si alte haine cumparate.
Otilia
Freia spune:
![]()
![]()
![]()
1.81 si 55 de kg. Si io ma simt minunat. Metoda de ingrasare? va spun eu: manacati seara de la 9-11 sa vedeti dupa 1 luna ce bine va sade pe cantar. Acum sunt disperata sa dau jos vreo 4 kile ca a inceput sa mi se formeze un colacel la burtica.
Dupa nastere ziceai ca nu fusei gravidoasa.
Daca n-as avea fatza asta obosita ai putea zice ca sunt la liceu.
Freia si
Alexa
clauditzadennis spune:
Ete si eu. 1,68 si 48 kg. Eu stiu cauza, mei, nu dorm noaptea. Si-s asa obosita... In rest, mananc de rup, si seara dupa 8 si inainte de 8, ba si pe la 23 imi fac niste cartofi prajiti cateodata. Pe mine somn-nesomnul ma termina. Si STRESUL, sa nu-l uitam!!! Dar, in principiu, ma simt bine in pielea mea, ca eu mai mult decat atat n-am avut decat gravidoasa....Sanatate!
Claudia,soacra frumoasei Oti
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by georgescu oana
mananc orice la orice ora in functie de pofte si nu se pune niciodata nimic.
oana georgescu, da-mi voie sa-ti spun cu toata prietenia si caldura ca TE URASC

Esti o fericita! Eu daca as manca asa, in doua zile n-as mai incapea pe nici o usa!
Te pup

Tzuni
georgescu oana spune:
Tzuni hai sa spun si partea a doua a problemei ca sa nu ma urasti prea tare,in familia mea dupa 40 de ani se pune fara sa mananci mai nimic ,.....si se pune ,asa ca ma bucur cat mai am timp dar inca vreao 3-4 kg nu mi-ar strica.
Martie-Aprilie
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by georgescu oana
Tzuni hai sa spun si partea a doua a problemei ca sa nu ma urasti prea tare,in familia mea dupa 40 de ani se pune fara sa mananci mai nimic ,.....si se pune ,asa ca ma bucur cat mai am timp dar inca vreao 3-4 kg nu mi-ar strica.
Martie-Aprilie
O sa vezi ca si dupa 40 de ani, daca-ti supraveghezi alimentatia si faci sport, o sa fie bine si n-o sa te ingrasi. Eu fac parte dintr-o familie de "grase, faine si rosii in obraji" (cineva spunea ca o femeie trebuie sa fie "frumoasa ca o vaca" - si vorbea serios, pt ca vaca e considerata un animal frumos). Sunt singura care ma mentin (cu mari eforturi) filiforma. Si toate-mi spuneau "las ca asa suntem noi cei din famila asta: grasi. O sa te ingrasi si tu!". Acum ma privesc cu oarecare invidie, dar numai eu stiu cum salivez dupa cate o pizza, sau o prajiturica...
Eu insa, mai mult decat orice, lupt sa ma simt bine in propriul meu corp. Sa mananc sanatos, sa fac miscare, sa nu fac excese.
Cu drag
,Tzuni
liliac1 spune:
Ma primiti si pe mine?? ! 1,70m si 52 kg! Nu stiu daca-s chiar slaba dar cred ca daca n-ar fi pielea mi s-ar imprastia oasele. Norocul meu ca ma salveaza bulanelele. Adica in partea de jos am ceva-ceva dar sus, nimic. Sotul meu mai vrea sa stea seara cu capul pe "pieptul" meu (de, din dragoste) iar dupa vreo 15 min. cica a amortit pe partea aia
si se duce sa se intinda pe perna.
Iar fii-mea nu ma calareste niciodata ca nu-i place!!! Are tati burta si merge numai bine...
Si eu mananc dezordonat si de toate. Principala masa a noastra se ia undeva in jur de ora 23:00.
Cred totusi ca este si ceva genetic pentru ca la mine in familie, nici in partea mamei, nici in partea tatalui nu sunt persoane supraponderale. Asa ca la noi cica: "asa ni-i felul!!!"![]()
Vitamine si altele, am luat la greul greului dar n-au efect!
Va 
Liliana&
Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
DianaVig spune:
Salutare,
si eu am 48 de kile la 1,60 la 35 de ani. acum e bine dar am avut in vara si 46 si lumea ma intreba daca sunt bolnava. baiu e ca mi se vad coastele de parca sunt din africa dar am um c..r sa-mi traiasca ca sa nu mai vorbim de celulita, cine a zis ca slabanoagele nu au celulita?