Clubul slabanoagelor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Fetelor, eu va invidiez . Stiu ca nu e bine nici ca voi, dar macar as putea sa-mi satisfac poftele - as avea o consolare.
Eu sint una din cele de la polul opus, am 1.5 m si ~ 50.5 kg, dar obtinute cu dieta Montignac si cu restrictii la mincare - mai ales la dulciuri.
De ce scriu la acest subiec ? Pt. ca tot cautind diverse chestii, am dat peste niste informatii care v-ar putea ajuta:

"Cum sa fac sa ma ingras?"
(Raspuns pentru GABRIELA - Slobozia, F. AS nr. 349)
1. Va transmit tratamentul pe care l-am folosit ca student, avand 1,81 m inaltime si doar 60-64 de kilograme. Singura metoda care a dat rezultate concrete s-a bazat pe polen de albine proaspat (dupa un an isi pierde proprietatile), care contine proteine pure si este cea mai buna hrana pentru organism. Polenul se tine la rece, fara umezeala (daca se umezeste, devine toxic). Prin asociere cu mierea, produce o recuperare rapida a greutatii, o imbunatatire a formulei sangelui si o crestere a tonusului vital. Daca tratamentul nu da rezultate, inseamna ca individul respectiv are o boala endocrina (hipertiroidie) sau o tumora care il impiedica sa asimileze substantele prin tubul digestiv. Tratamentul: Se ia - de preferinta dimineata, pe nemancate - polen (1-2 lingurite) dizolvat intr-un pahar cu apa calda sau ceai, vreme de zece minute, in care se adauga si o lingura de miere lichida. La inceput va produce o stare de disconfort gastric, dar va disparea cu timpul. Se pot lua 1-3 pahare pe zi sau granule de Polenolecitina.
Arh. CERNESCU MUGUR - B-dul Ioan Cuza nr. 39, Resita, jud. Caras-Severin

2. In "Formula AS" nr. 303, d-na Ionica Steliana din Ploiesti ii recomanda unei cititoare o reteta simpla si deloc costisitoare pentru a se putea ingrasa. Ea consta intr-o cura cu apa de mare, adica sa se bea in fiecare zi cate o inghititura de apa, pana se ajunge la un litru pe zi si apoi in descrestere, pana la o inghititura. Veti avea placuta surpriza sa va ingrasati 7-8 kilograme. In plus, veti capata imunitate la boli ca gripa, amigdalita, raceli.
BOTOSARU I. GHEORGHE - Str. Baraoltului nr. 3, bl. 40 A, sc. C, ap. 46, Ploiesti, jud. Prahova, cod 2000

Informatia am gasit-o in Formula-As: www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=377&&numecapp=Traseele%20vacantei&&idart=857

Despre polen am mai citit si in alte parti ca ar stimula pofta de mincare. Puteti incerca, oricum nu cred ca va strica, e buna si pt. anemici.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Multumesc pt retete.

Intru si eu in club, 27 de ani, 1,67m si 44 kg. Mainile si picioarele sunt tare subtiri si ma simt complexata de starea mea.

As vrea tare mult sa ma ingras dar desi mananc mult nu se pune nimic. Bine, ca mai e si stesul dar nici chiar asa.

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Fetelor, suntem slabe si lumea intoarce capul dupa noi pe strada, pt ca suntem cu bebicii de mana sau in carucior si aratam ca niste pustoaice...eu am 1.69 si 49 kg. In sarcina ajunsesem la 70 de kg, care au disparut de la sine pana la 3 luni de la nastere. M-a speriat Gabitza cand a zis ca dupa alaptare sanii au disparut...eu inca alaptez. Gabitza, dar tu inainte de alaptare aveai...ceva in sutien? Alte fete slabute care ati alaptat, ce s-a intamplat cu sanii vostri dupa?

Mada si Sofia Maria, 9 luni si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Erata: cele 20 de kg in plus au disparut de la sine...nu toate cele 70

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

si io si io! 1.60 si 47 kile; plus picioare subtiri si sutien marimea 70
ma chinui de cand ma stiu sa ma ingras; cand am pus si eu doua - trei kile pe mine (aveam 43-45 acu am 47-48) am descoperit un colacel la burtica si celulita pe fund si pe coapse..
sincer mi s-a cam luat de ingrasat!
mai bine slaba si fara colacei decat slaba diforma!:(
si cand ma gandesc cata lume ma invidiaza ca mananc ca sparta si nu ma ingras ma simt si mai bine
metode de ingrasat uniform nu exista?

Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanya01 spune:

toate cautam acelasi lucru .. sa ne ingrasam acolo unde este nevoie .la maini si picioare .. si fara sa se puna si celulita .. insa rezultatele sunt asa de mici .. de parca nu exista .. si stresul nervii pe care ii acumulam zi de zi la servici sau acasa fac ca atunci cand reusim cate ceva ,... sa dispara ca si cum nu ar fi fost

am obosit cautand o reteta de ingrasare si de mentinere a greutatii pe care o doresc .. :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

pana inainte s nasc, as fi intrat si eu aici, fiindca toata viata m-am zbatut de probleMA ASTA!!NU STIAM CE VITAMINE SI MANCARURI SA MAI IAU PT A MAI PUNE CATEVA KG IN PLUS.problema e ca dupa nastere nu mai pot da kg jos!!
de la 47 de kg -la 60??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ma inscriu si eu in club:1.68m si 46 de kg.Eu nu ma consider slabanoaga...doar ca am picioare fff subtiri. De mancat, mananc ca sparta. La orice ora si orice. Chiar si KFC si Mc Donald bag ca sparta in mine si nimic nu se pune...dulciuri ...nu pot trai fara ele.
Acum am o singura problema: in liceu ( acum am 24 de ani) eram dotata. Dar in timpul bacalaureatului am slabit pana la 39 kg...urmarea fiind ca am scazut cu doua nr la sutien. Cand mi-am revenit am recuperat doar un nr la sutien si am ajuns sa port cupa B. Dar acum tot mai slabesc cate 1-2 kilograme pe care le pun inapoi repede...dar am observat ca acum si cupa B imi e putin mare.Vreau sa va spun ca m-am intalnit cu pritena mea din liceu dupa ultima pierdere in greutate si primul lucru care m-a intrebet a fost ce mi-am facut. Unde-mi sunt sanii?

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca_mrc spune:

Ce ati patit fetelor?
Chiar nu stiti ca nu exista metoda de a te ingrasa frumos?
Va spun eu care stiu, o ex-slaba(1.69m si 42kg) si e slaba in devenire ( acum am 49 si ma chinui sa ajung in cel mai rau caz la 45kg). Cat am fost slaba asa am zis si eu, ca vreau sa ma ingras, sa am si eu forme, picioare, sani , fund, si am ajuns acolo, dar pe langa astea am capatat si o burta si un stomac si o piele in forma de coaja de portocala pe burta, stomac si picioare, si nu am pus pe mine decat 10 kg.
Deci nu va doriti ceva ce nu sunteti pregatite sa vedeti, nu de alta dar o sa va ingroziti cum o sa aratati dupa dezbracate, ceea ce eu am patit.
Singura problema care se pune cand sunteti slabe este gasirea vestimentatiei care sa va avantajeze si sa va dea incredere.
Deci pot sa va spun ca sunteti norocoase ca puteti manca cand vreti fara sa aveti nici o problema. Iar cei ce va spun ca sunteti prea slabe, sunt ori prea prosti, ori prea incuiati.
o ex-slaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

unde va gasiti voi rochii de seara? trebuie sa merg la o nunta peste trei saptamani si nu stiu unde as putea gasi rochii de sesara pt pitice slabanoage ca mine. am mai avut dilema asta de cateva ori si de fiecare data am mers cu rochite obisnuite fiindca altceva n-am gasit . avand in vedere ca termenul este foarte scurt nici nu mai am timp sa merg la croitoreasa (nu ca as sti vreuna buna..)

voi de unde va imbracati la ocazii?

Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.

Mergi la inceput