Clubul slabanoagelor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu am 1,70 si 53 kg.Dupa voi sunt slabanoaga?Cand am ajuns in Italia aveam 47 kg.In 5 ani am pus 6 kg.Familia mea a fost o slabanoaga.Bunica (D-zeu s-o ierte)a facut 9 copii si era slaba ca un pai.Mama a facut 4 copii si la 1,65 are 47 kg.Fratii mei slabi si ei; in afara de sora cea mare care dupa o extrauterina a pus ceva pe ea.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Eu am 162cm inaltime si 49 de kg. Niciodata nu prea am pus pe mine. Asa sunt din liceu . Acum am 24 de ani si ma bucur ca n-am fost stresata niciodata de curele de slabire. Faptul ca sunt slaba nu este un complex pentru mine. Dar sunt curioasa sa vad cum o sa arat dupa ce o sa fac un bebelus!!!!
Atunci o sa vad cum stau lucrurile...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

eu nu cred ca sinteti slabe , ci normale

eu am 167/51kg. ma consider normala ca sa nu zic putin plinuta .

ptr. 167 greutatea ideala este 48 kg.
170/50kg-normal .

daca ai 170 si 40kg. atunci da , esti slabanoaga .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

io am 1,70 si 50 kg....si niste maini si picoare subtiri!!!Partea nasoala este ca am un inceput de celulita pe coapse...degeaba esti slaba, ca nu scapi de celulitaAcu' vreo 2 luni ma apucase disperearea sa ma ingras pt. ca mi se parea ca ma trasesem la fatza...m-am chinut 2 saptamani, nika...acu' o iau metodic si cu rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by iarina

io am 1,70 si 50 kg....si niste maini si picoare subtiri!!!Partea nasoala este ca am un inceput de celulita pe coapse...degeaba esti slaba, ca nu scapi de celulitaAcu' vreo 2 luni ma apucase disperearea sa ma ingras pt. ca mi se parea ca ma trasesem la fatza...m-am chinut 2 saptamani, nika...acu' o iau metodic si cu rabdare.

esti perfecta , ramai asa , fa sport si vei scapa de celulita

ai un corp de model .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

e uite un subiect care ma loveshte in amorul propriu...am1,70 si 50 dekg. Inainte sa il am pe baietzeleul meu Dennis(care are deja un an) aveam 55 de kg deci aveam forme.Acum insa sunt exact ca o umbra......am trecut si eu prin spectacolul creat de cei din jur ''eshti cumva bolnava''....
ieri de exemplu am constatat ca tre sa imi cumpar alte haine caci absolut toate hainele mele de vara sunt mari...ca sa nu mai zic ca sapt trecuta cand am probat si eu un costum de baie am plans amarnic cand am vazut cum sta sutienul(explicatie:sanii au disparut total dupa alaptare....deci deshi ma simt bine sincer mi-ar place sa am cele 5 kg inapoi....sunt prea slaba!

gabitza slabutza si dennis-baietzelul nazdravan

Gabitza cu Dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Nu mai fiti necajite fetelor, mai bine slaba decit cu suncile atirnind. Mie imi plac foarte mult femeile slabe si am oroare de grasimi, deci dupa mine sinteti toate misto Eu la 1.80 am greutatea normala de vreo 65 kg si ma simt super, desi nu am probleme sa ma ingras, incerc sa ma mentin sub 65.

Cipcipcip si bebe in burta 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanya01 spune:

26 de ani , 1.78 si 46kg ... uneori nici hainele nu pot sa le potrivesc .. ce bine ar fi fost daca as fi ramas la 59kg (atat am avut dupa ce am nascut )regimuri , diete , vitamine , doctori , masa dupa ora 22 totul .. si rezultate nici una .. daca in 2 luni reusesc sa pun 500g ... in urmatoarele 2 saptamani se duce 1 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen-lorena spune:

Buna ! Ma primiti si pe mine in club? Tot slaba sunt si eu,desi m-am ingrasat cu peritol.Aveam 1,65 si 44-45 de kg iar acum am 55 de kg ,dar tot slaba ma consider si as dori sa ma mai ingras asa ca am hotarat sa incep iar cura cu peritol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Salutare! Eu am 31 de ani, 1,60m si 46 kg si mananc de rup.Colegii mei sunt invidiosi pe mine ca mananc foarte mult si nu ma ingras.De exemplu la ora asta deja am mancat o banana, o punga de grisine si o prajiturica 7days. Si eu ma simteam complexata ca sunt slaba, dar mai nou am vazut ca toata lumea ma invidiaza, asa ca am inceput sa ma simt bine in pielea mea. Deci nu disperati fetelor, decat grase mai bine slabanoage.

Mergi la inceput