Mamici de iulie-august 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by irinabungau

Anis, si eu am burta tuguiata si joasa, cred ca din cauza ca s-a prins destul de jos sarcina, nu stiu... Oricum, eu cred in ce spune echo, nu in ce zic babele...

Asa-i Irina, da' o stresam si noi putin pe Anis.

Oricum, daca asta-i intrebarea zilei, inseamna ca se simte bine si ea si bb, si noi ne bucuram.

Andy si 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Katink imi pare rau ca sora ta nu vine asa de repede. Stiu ca dezamagirea e mare (pe masura bucuriei initiale), dar stai linistita ca vine ea.

Andy si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Merci pt. raspuns Monica-Elena si intr-adevar La multi ani! pt. maine, sa fii sanatoasa si tu si bebe! Eu una urez de azi pt. ca maine am o groaza de Elene de sarbatorit, printre care si bunica si mama, asa ca s-ar putea sa nu intru maine.
Legat de sondaj: burtica mea nu se vede din spate, toate cele 9 kg acumulate s-au pus la bebe si nu m-am latit in mijloc deloc. Anyway, v-am mai spus ca la prima eco a fost dsoara, apoi tot Iosup mi-a zis ca e baiat, la a3a eco tot baiat...Da nu stiu ce am ca imi cumpar numai lucruri roz parca as fi mamica de fata nu de baiat!

Zina si bb Matei 28 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

La multi ani Monica-Elena, tot ce iti doresti si petrecere frumoasa maine
Chiar fetelor, avetzi de gand sa mergetzi la Kidex?
Lulu 75 mersi pt informatie, sper sa primesc si eu invitatzie
Fetelor, si eu am niste dureri jos cateodata ca simt ca vrea bebe sa iasa afara...
Pupilici

Emma si bb Alex, 32+

Mergi la inceput

Mi-am mai adus aminte ce am citit in cursul zilei si hai sa si raspund.
Si eu il simt pe bb uneori f. jos, de parca ar vrea sa iasa. La inceput m-am speriat, dar apoi am vazut ca nu se intampla nimic rau asa ca nu ma mai stresez.

Observ ca mai sunt si alte mamici stresate ca nu vor stii sa se descurce cu bb. Pe mine ma apucasera fricile astea ceva mai demult. Intre timp mi-au trecut. Sunt convinsa ca instinctul matern va actiona, si ca voi stii cum sa am grija de bb. Daca am noroc, primesc un instructaj bun si din spital. Daca nu, sunt aici o gramada de mamici care sa ne sustina, si ma ofer sa sustin moral si cu orice fel de ajutor, pe toate care veti avea nevoie (dupa ce voi invata si eu bineintles ).
O sa vedeti voi ce mamici bune vom fi toate.

Week-end placut!

Andy si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

nique15 stai linistita, nu-ti mai face atatea probleme.O stresezi pe bebelina si mai tare.Stai linistita, au mai fost si alte fete in situatia ta si au dus sarcina la bun sfarsit

Pupici pt burtici

Emma si bb 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare fetelor!
eu am sunat la prietenul nostru care se serbeaza azi sa-i spun ca venim sa-l pupacim in alta zi, fiindca azi mi-am dat kilometrajul peste cap...sunt oboista rau.acum am ajuns acasa, plecata de la 11.30. na, ca ma vaitam ca n-am ce face...
a fost frumos, am papat bunatati si am vorbit...mi-a placut.
a fost si frumos afara, desi nu e cald, e un pic de soare si parca am alt tonus...
M 27+
La multi ani, Elene si Constantini, Tante si Lenute...e miine, nu?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Calculatorul meu e tare bolnav, cand ti-e lumea mai draga se blocheaya si trebuie sa ii dau restart.
De-abia am reusit sa va citesc cu vreo 3 intreruperi.
Acum doa zile am scris un mesaj si cand sa il trimit s+a bloca si am pierdut tot ce am scris.
Sper ca acum sa nu patesc la fel ca il arunc pe geam afara
Noi suntem bine, inca mai merg la serviciu, dar nu prea mai am chef. Mai am si niste cursuri doua saptamani si abia rezist. Ce sa-i faci asa e la noi medicii, nu mai termini niciodata cu invatatul.
De cumparaturi m-am apucat asa mai incet ca inca nu prea am banii necesari.
Dar am facut deja investigatii amanuntite prin magazine si cand am bani ma duc direct la tinta.
Si eu o sa ma mut in apartament nou...undeva in jurul termenului. Si pe mine ma sttreseaza ideea asta mai ales ca mai mult ca sigur nu o sa reusim sa facem totul pana nasc. aici unde stau e cam inghesuiala si ma mai streseaza ideea ca nu pot sa fac curatenie asa cum as vrea(cu tras dulapuri, spalat covoare etc.) si nici nu prea gasesc cine sa ma ajute. Sotul meu e plecat de dimineata pana seara, mama e cam bolnavioara si nu vreau sa o obosesc, dar aranjez eu un week-end cu tatal meu si sotul sa faca ei doi smotru si eu plec cu Adi la mama.
Va pup pe toate si va urez sarcina usoara.
Sper sa reusesc sa trimit raspunsul

dede, Adi 4 ani,si MEDEEA 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Scuze de greseli dar n-am avut curajul sa mai verific ce am scris de teama sa nu pierd iar mesajul.
Va rog sa treceti in dreptul caruciorului meu roz MEDEEA

Dede, Adi si Medeea 31 sapt

dede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Anis si la mine se potriveste zicala babeasca. Cu Eva era mai lata burta, acum e mai tuguiata si joasa.

Kulta si bebelul meu face uneori miscari foarte foarte joase; si pe mine m-a derutat chestia asta, nu imi dau seama cum poate ajunge asa jos. Dar daca asa multe dintre noi au simtit la fel, e clar ca este ceva normal.

Zina, si eu sunt usor anemica; iau prenatale si Ferrum Hausmann.

LA MULTI ANI, MONICA-ELENA, toate ELENELE si CONSTANTINII vostri!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 29 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput