Mamici de iulie-august 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Monica-Elena si Anis va multumesc pentru sfaturi si incurajari. Am facut analizele la Coltea, la Inst. de Hematologie(acum mai astept de acolo APCR = rezistenta la Prot. C activata), dar din exces de zel am fost azi si la Fundeni... si mi-au iesit ~ ca la Coltea, iar APC-R pozitiv... adica pro-Clexane. Si dl dr mi-a zis dupa prima runda de analize ca ma paste Clexane-ul asa incat nu cred ca este o problema de interpretare a analizelor, sau ma rog, marja de eroare este una destul de mica.

Dar imi vine greu sa cred ca am ajuns pana aici cu bine si acum imi fac tot felul de probleme din cauza unor lucruri de care habar nu as fi avut... nu stiu daca ma intelegeti - m-am intins cam mult.
Va multumesc oricum pt orice sfaturi, informatii, detalii...

si La Multi Ani, Monica-Elena pentru maine!!!

Ioana si bblina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Sondajul lui Anis:
- eu am burta rotunda, ca si cum as avea un balon sub tricou, si la eco mi-a spus ca e fetita;
- sora mea tot rotunda si maaaare a avut burta si are o fetita frumoasa foc.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 29+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da..KAtink..rotunda rotunda..da e plata in fata sau tuguiata ?...

Stai ..poate iese baiat la mine..cu tuguiala asta cu tot ..si la mine e rotunda..da in fata la buric devine tuguiata..vedeti ce face gura lumii..ma zapaceste pe mine aiurea

AniS si bebelina mea dulce 28+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Anis, ce sa zic, poate ai parte de o surpriza.
Burtica mea e tuguiata in fata (si cam mare), si 2 eco au spus ca e baiat. La fel si toata lumea care ma vede.
A, si cica nu se vede din spate. Vorba populara spune ca burticile de fete sunt mai late si se vad si din spate.

Ce-o fi, sanatos sa fie!

Pupici!
Andy si 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Eu habar n-am ce forma are burtica mea, dar mi se pare cam mica pentru 28 de saptamani...ehh atata timp cat e bebe in graficul normal de crestere e ok! Sanatoasa sa fie!
Nici la mine nu se vede c-as fi insarcinata din spate !
Eu m-am obisnuit cu ideea ca avem fetita....mi-ar fi greu sa ma adaptez la ideea ca am avea baietel. Eu le spun din prima ca-i fetitza si nu-si mai dau babele cu presupusu'!

Pe mine ma termina o durere de mijloc de aseara.....abia ma misc prin casa!

Pupici!

Irda
27+5 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Va doresc un week-end placut!

Luminita
29 de saptamani cu Andrei
POZE CU BURTICA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Katink, si eu am crezut ca-i ceva acolo, dar labiile la fetite sunt umflate si in burtik la mami, si la nastere... Oricum, mi-a confirmat si alta doctoritza la un alt echo ca-i fetitza, deci de 3 ori fetita... sa vedem!

Anis, si eu am burta tuguiata si joasa, cred ca din cauza ca s-a prins destul de jos sarcina, nu stiu... Oricum, eu cred in ce spune echo, nu in ce zic babele...

Pupici la fete, Monica Elena, daca maine nu esti prin zona iti spun de pe acum La multi ani si sanatosi si un bocanila sanatos!!!

Irina si bebe 28 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

La sarcina cu Danuta, din spate se vedea ca sunt graviduta, adica nu mai aveam talie ca burta era latita insa acum, cu baietelul, daca ma privesti din spate, am talie si din fata, burta este tuguiata.
La mine se potriveste chestia cu burta latita pentru fetita si tuguiata pentru baietel.
K26+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Irina, Katink multumesc frumos fete frumoaase ptr urari.

Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

La multi ani, Monica -Elena si tuturor care-si serbeaza ziua onomastica.K26+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput