Mamici de iulie-august 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, eu sunt o trecuta pe listuta la mamici de sept-oct, cu DPN 6.09.
Dar, surpriza: la ultimul ecograf, medicul mi-a spus ca pe bebe o sa-l "scoatem" mai repede (a doua cezariana), pe la inceputul lui sept, sau chiar la sf lui august.
Asa ca, s-ar putea sa trebuiasca sa ne primiti si pe noi la voi. E foarte ciudat asa, ca nu stii unde te incadrezi exact; e rau ca nu va cunosc; doar pe Kulta o cunosc. Dar sper ca daca va fi cazul o sa ne imprietenim repede.
O sa mai trec pe la voi, ca sa va salut si sa incerc sa va cunosc, ca tare presimt ca pana la urma raman aici.

. Sarcini usoare in continuare!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (24 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Anis, si burtica mea este lata si sarcina este joasa si am fetita. La inceput a fost tzuguiata si sus, dar de pe la inceputul lunii a 7a (acum citeva saptamini) s-a latit. Asa ca si eu cred ca e adevarata chestia cu forma burtii si ce ai.

Monica - Elena, LA MULTI ANI!!!
Multa sanatate si tie si voinicelului tau din burtica!

La multi ani! tuturor celor ce isi serbeaza ziua numelui (poate si ziua de nastere) azi.

Kulta, si eu o simt pe bebelusa foarte jos, mai ales cind sughite (ceea ce se intimpla aproape in fiecare zi); parca am o inima exact in pelvis. Dar cred ca este de la faptul ca bebelusa s-a lasat cu capusorul in jos acum; am vazut si la eco, miercuri, atunci cind ne-a aratat capusorul bebelusei, dr tinea chestia aia de vazut prin burtica (nu stiu cum se numeste) fff jos.
Ceea ce este cel mai frumos acum e ca atunci cind se misca ma ciocaneste in 3-4 colturi diferite deodata ... si cind exact cum ma ridic de pe wc, ma apuca iar p.p ...

Noi am fost ieri, joi, dupa-amiaza la un super-magazin pt bebelusi (Babies R Us) si am cumparat, in sfirsit, carucior, scaunel de masina (ambele marca Peg Perego), set lenjerie de patut, play yard, mobil pt patut, pernuta de alaptat (Boppy), saltea pt masa de infasat si cearsafuri pt ea, termometru digital si alte maruntisuri ... Cind am vazut cit au costat, m-a apucat depresia ... Mai avem inca aproape pe atit de cumparat, dar cel putin ma gindesc ca la al doilea bebe nu va trebui sa cheltuim asa de mult si, de obicei, "you get what you paid for", asa ca mai bine de calitate, care sa dureze si putin mai scumpe, decit ieftine si sa se strice repede ...

Aici primim citeva chestii in spital, cind se naste bebe, dar nu asa multe, cum primesc fetele din Europa. Oricum, sint bune si alea, plus conditiile foarte faine pe care le avem in spitale, decit ceea ce este in tara ...

Oana C si 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc din suflet fetee fumoasele ptr urari. Sa aveti si voi parte de bebei sanatosi si la termen si tare cuminti.
Pupicuri ptr toata lumea de la mine si bocanila cel voinic.

Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Servus burtici,

Anis eu am forma burticii exact la fel ca la Anne-Sarah, doar ca e mai jos. Dar avand in vedere cat mi-a ramas din col, bebe e aproape avansat spre canal... deci nu stiu daca jos-ul are ceva de a face.

Katink nu te necaji prea tare. O sa vina sa te vaza stiu eu sigur .

Oana C mai aveti ceva in cont? Am un sfat.. tineti bine de bonuri... si pregatiti minumul necesar... O sa fii surprinsa cate prostii inutile ai cumparat si din cate chestii de baza ai luat prea putine. Le poti da inapoi timp de trei luni evident nedesfacute.
de exemplu eu ma aventurasem fara sa-mi pese daca erau inchise body-urile petrecut au ba. Cele cu gaura de gat si capse pe langa imi pareau ok. Eh cand am vazut cata chinul sa bag capsorul si cum maraia si se trezea... am returnat tot ce era nepetrecut si pastrat doar cateva de mers in vizite. Cum bebe venise neasteptat erau inca in pachetele lor.
Apoi paturicile... mama ce dragute erau.. eh la naiba doi sacuti de dormit de bumbacel au fost mult mai practici. La masa de infasat am renuntat pentru ca de la doua luni se rostogolea... si cum noi eram chiani de oboseala am pus salteluta aceea curbata laga pat si o schimbam punand in patut salteluta. Patutul fiind de lemn avea inaltimea potrivita si daca uitam ceva trageam barele si nu ma stresam ca pica copila. apoi acoperitori pentru salteluta luasem doua-trei... eh dupa ce am constat ca fiecare supt se lasa cu un kk mic care iesea cu probabilitate maxima cand puneam spampersul sub al ei fundut... dar nu complet... am mai cumparat inca o tona de chestii similare...

Si sa stii ca Mamini si Kulta au noroc ca are tara mare nevoie de bebei. In Olanda nu primeam ceva comparabil, iar in Franta doar zambetul.

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele si
LA MULTI ANI MONICA-ELENA, SA FII SANATOASA SI TU SI BOCANILA
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR SI CELOR DRAGI VOUA

N-am mai scris, pt ca binenteles, ca in ultimele zile, au casunat pe mine, si am avut o graoza de treaba

...si eu o simt pe bebelusa foarte jos, mai ales cind sughite (ceea ce se intimpla aproape in fiecare zi); parca am o inima exact in pelvis...a.sha simt si eu, si de mult am vrut sa zic...cred ca sughita...si de multe ori ma intreb oare nu va iesi pe acolo...acum
In rest, e OK, cum impunsaturile de rigoare, il face mami exploratorca peste tot umbla...eu nu cred ca la mine s-a intors, ca nu mai misca asha voiniceste

Luni e ultima zi de munca...si abia astept sa stau acasa, ca m-au obosit astea ultime zile, ingrozitor...
Va urez un wkd plakut..si nu chefuitzi prea tare

Albinutzza 31+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la burtici,

ce we urat!!!! Este o vreme de-ti vine sa cazi in depresie , zau asa!!! Dar oricum mi-am propus sa stau in pat si sa citesc asa ca... daca era frumos afara n-as fi rezistat sa stau in casa.

Mariana, esti oricand bine venita in clubul nostru, te mai asteptam!! Sarcina usoara in continuare si sanatate multa!!

tu ai net acasa, da???

Oana C, ce de cumparaturi, cred ca ai fost in al cand ai facut cumparaturile, asa-i??? Ca eu asa ma simt de fiecare data cand cumpar cate ceva pentru bebelusha mea... Vorba Andreei, pastreaza bonurile, stiu ca acolo aveti sansa de a returna toate lucrurile nefolositoare in 3 luni ... Ce frumos ar fi fost sa fie si aici la fel...

Pupici,

Irina si bebe 28 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Neata fetelor frumoaselor si bebeilor din dotare!

La Multi Ani Monica-Elena, sa traiesti cu numele, sa fii sanatoasa si tu si bebe!
La multi ani tuturor Constantinilor si Elenelor si celor care poarta variatiuni de nume pe aceeasi tema !

Noi suntem la micul dejun si ma chinui sa termin o portie pe care alta data o mancam dintr-o suflare....ehhh...cred ca-i mai putin loc in stomac acum, ca-i mai inghesuit de uter!
Si eu o simt pe Daria ff jos..undeva pe la nivelul parului pubian....sunt curioasa cat de jos poate sa se mai duca gaza, dar in acelasi timp imi numara si coastele....concluzia....a crescut fata mea

Pupici

Irda
27+6 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare!
aici e soare si e frumos si plec la plimbare, cu sotul, sa ne uitam de chestii pt papusica noastra.
va pupic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Irinuka, binenetles ca am...m-am zbatut sa am tocmai ca innebuneam altfel
Si la noi e super urat, s-a intunecat...si sta sa ploua...
Irda sa stii ca si eu am obs ca nu mai pot manca asha cum mancam inainte, parca din ce in ce mai putin, imi vine mancarea inapoi, cred ca apasa pe ceva de nu mai intra

Albinutzza 31+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Bine ai venit Mariana!
Listuta noastra e deschisa, iti doresc o sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios....si nu in ultimul rand cuminte!
Te mai asteptam pe la noi cu vesti ...in timp o sa ne cunosti, suntem fete bune !

Irina lasa naiba depresia ca nu-i buna...nici pentru tine nici pentru bebe! Eu mi-am pregatit un mic dejun copios, mi-am pus muzica (Joe Dassin) si incerc sa-mi dezmortesc mijlocul care-i intepenit de-mi vine sa bazai..... sau chiar mai rau!
Pe geam nici nu ma uit macar!

Pupici

Irda
27+6 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput