Mamici de iulie-august 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Monai stii ca e o vorba: "Bogatul nu crede niciodata saracului". Asa e si cu parlamentarii.
Poate pana cresc copiii nostriii sa nu mai existe atatea mizerii in tara asta. Sau poate ei vor schimba acesta stare de lucruri.

Luminita
29 de saptamani cu Andrei
POZE CU BURTICA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nique, unde ai facut analizele? Daca la Fundeni repeta-le urgent...
Eu am experiente f proaste cu ei...
Eu i-au de la inceputul sarcinii aspenter de ex , tot pt coagulare, desi doar la Fundeni au iesit aiurea, in rest unde le-am repetat au iesit ok.
Oricum cu aspenter, trombo-ass, clexane...se regleaza problema..stiu fete de pe forum..si cred ca e si un subiect pe tema asta, care au dus sarcina pana la capat.

Multa bafta!!

AniS si bebelina mea dulce 28+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Nique15 bafta!
Lulu, draguta burtica!
Irina, mi-a placut mult cum se vede bebelusa ta la eco, f clare pozele/ pozele mele de la eco nu-s foarte reusite, iar pe caseta gagiul nu a vrut sa ne arate mutrita.
Am luat si eu rezultatele la analizele de sange - usoara anemie. La dna dr o sa ajung de-abia peste 2 sapt. Are ceva daca pe langa Tardyferon Fol iau si Materna pe care dr. nu mi-a recomandat-o? Voi cum va tratati anemia?
La noi este innorat azi si mi s-au stricat planurile de a citi in parc, asa ca o sa citim in pat si poate facem si nani.
Pe mai tarziu!

Zina si bb Matei 28 sapt.

Mergi la inceput

MONICA...soroooooo LA MULTI ANI!!!! si ai grija de gineri-miu!!!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Fetele cu intalnirea....
SAMBATA 28 mai, ora 16 sau 18...locul?????Astept propuneri!

Cafe Ambiance e o terasa in parcul de pe Beller e si terasa si e si inauntru...ca preturi nu sunt chiar ieftine...A doua ar fi restaurantul ala care v-am zis data trecuta la Chelsea, langa ambasada Angliei...si etc...propuneriiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Andre_ea, Lulu 75 si Anis multumesc de urari.
Anis si tu ai grija de nora mea.
Zeno i-a linistita materna pe langa tardyferon fol. Eu am luat toata sarcina aceste doua medicamente inca de la 3 sapt si nu am avut probleme cu anemia.

Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Monica...da' tu nu mai servesti yahoo messengerul soro???

Mergi la inceput

HAi sa va intreb ceva..sa facem un fel de sondaj..pe mine toata lumea care ma vede , zice ca am baiat..asta din cauza ca am burtica tuguiata..la voi cum e burta???
Sper sa iasa cum zice ecograful totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Multumesc Irina, esti o scumpa (ca intotdeauana) Am vazut pozele cu bebelusa ta, intr-adevar sunt clare, in prima am zis ca e baietel ca se vede ceva acolo intre picioruse, dar nu e nici un snurulet .

Mai fetelor dar nu e maine Sf. Constantin si Elena, ca m-ati derutat... mai ales BB23... sau ati inceput cu uratul de azi ca maine sarbatoritii sunt in petreceri

Monica-Elena, sa traiesti cu numele, sa fii sanatoasa si sa te bucuri toata viata de bocanila al tau!

Anis,
in legatura cu pompita de la Avent, si sora mea tot dintr-asta are si biberoane tot de la firma Avent si este foarte multumita de ele.

Numai bine,
Katink si dulcineea mea 29+

Fotografii

Mergi la inceput

Da...Katink , asta am citit si eu pe forum la fete, ca sunt f multumita de produsele de la Avent, si o prietena de a mea la fel..asa ca eu le i-au de la Avent.

M-a sunat nasa mea..are programata cezariana pe 30...are baietel...sunt asa emotionata...oricum a fost f haios sa fim insarcinate amandoua,in acelasi timp.

Mergi la inceput