Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Alina, scuze. La spital, preturile sunt modice. Nu stiu exact, sunt tarife fixe. oricum, pana in 300.000 lei. La cabinet, habar n-am pentru ca mie nu mi-a facut eco.
Mi-a facut eco spirituala. Am vorbit si am ras! E un dulce si un mare profesionist!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna, fetelor!
Am revenit printre voi. Ce pot sa zic...Nunta a fost de fapt o petrecere super, iesita din tiparele unei nunti clasice. Ieri am fost la Giulesti la eco, iar azi dupa ora 17 voi fi la cabinet la a 6a inseminare, cu Dumnezeu inainte.
Abia astept sa citesc ce ati mai facut zilele trecute.
Va pe toate-toate.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Betica casa de piatra...scumpa baga si tu niste poze in album de la nunta sa vedem si noi...Succes azi la ISA si sa dea Domnul sa se prinda...Pe cind luna de miere?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bety, casa de piatra. sa fiti fericiti si sanatosi si sa imbatraniti impreuna.

Dumnezeu sa va faca un super cadou, sigur cel mai asteptat: un bebe.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

O sa plecam la mare, saptamana viitoare, cand...nu stiu.
Poze, abia astept sa le vad si eu, dar astept CD-urile, ca nu am facut noi pozele, ci altii...la fel si cu filmatul...Vineri abia o sa le am pe cele clasice, de la fotograf, dar si ei imi dau si CD. Iti dai seama...si eu sunt curioasa rau...In plus, sa nu va asteptati la o mireasa cu rochie lunga, voal si margelute...Am fost altfel...de fapt dupa 9 ani de casnicie...Mai vroiau sa-mi puna si basma pe cap, la sfarsit...iti dai seama...bine ca am aflat din timp si le-am taiat elanul. Cert e ca a iesit asa cum am vrut eu/noi si cum mi/ne-am dorit.

Beatrice

Mergi la inceput

Multumesc-multumesc tuturor!
Daca va mai spun una...va las fara replica...pentru ca mie mi-a picat rau si imi da mult de gandit si de ce nu...m-a dat un pic peste cap.
Cumnata mea, tot sotie de marinar, care a ramas si ea dupa "n" ani, a pierdut sarcina la 6 luni, nu a venit la mine la nunta din cauza asta, este inca in spital, la Bucuresti, si i se fac perfuzii sa-i provoace avort. E ceva cumplit. Duminica, cand am vorbit la telefon, plangea ea, eu ma abtineam din plans sa nu-i fac mai rau...Cauzele inca nu se stiu, abia dupa ce-i face autopsia fatului. Se simtea ok, totul era bine, dar...au incetat bataile inimii. E cumplit. Eu, sa patesc asa ceva, dupa la cate fac ca sa-l am, nu stiu daca as mai fi zdravana. E o situatie de KK, rau de tot.
Mi-e asa mila de ea, ca-i o fata super, din toate punctele de vedere, iar eu abia asteptam nepotelul.
Acum...eu pe-o cale, ea...pe alta cale...

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dragele mele!
Bety iti mai spun o data " Casa de piatra", sa fiti fericiti si sanatosi. Si succes azi la inseminare!
Eu am inceput sedintele de acupunctura, am facut 2 pana acum si sunt sigura ca voi rezolva unele probleme. Pe de alta parte, tocmai am pierdut o sarcina, mica-micuta, de 4 sapt si un pic. Nu am mai apucat sa merg la medic, nici nu mai merg pentru ca eu cunosc deja raspunsul pe care mi-l va da. Se pare ca Doamne-Doamne a hotarat ca nu e momentul. Asta e! Mergem inainte.
Va doresc tuturor numai zile bune si va pup pe toate

Teodora

Mergi la inceput

Asa e, Teo - cu bune, cu rele - mergem inainte.
Eu nu mai am cuvinte.

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Bety, acum am vazut, da-mi voie sa iti urez si eu CASA DE PIATRA, fericire si numai bucurii, si cireasa de pe tort sa fie bebeul, care sa apara fix acum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Bety, CASA DE PIATRA si cat mai curand un bb. Iti tin pumnii sa fie cu noroc inseminarea cu nr. 6. Te pup dulce si sa ne aduci numai vesti bune.

Acum stiu ca o sa fiu off topic, dar va rog nu aruncati cu rosii, prefer capsunile.
Mai fetelor, am vazut ca se discuta foarte mult despre dr. T aici pe subiect. Daca tot se vorbeste despre dr. T am si eu o intrebare pentru voi. Dr T face si inseminari? Pentru ca eu nu am citit despre el cum ca ar face asa ceva. A facut cineva cu el?
Am mai citi si aici pe forum si la el pe site ca in toate cazurile de infertilitate el recomanda laparo indiferent daca exista sau nu probleme de infertilitate la ambii parteneri. Am inteles ca atunci cand te duci la el nu se uita pe analizele facute (indiferent daca sunt facute recent) nu te prea asculta (asa scriau fetele care l-au vizitata) te cheama la cateva monitorizari si daca nu se intampla nimic urmeaza laparo. Chiar asa de usor se recomanda sa faci laparo? Ma intreb si eu pentru ca s-ar putea sa ajung sa fac si eu (nu cu dr. T) si nu as vrea sa ma arunc cu capul inainte sa fac aceasta interventie daca se poate sa fac altceva mult mai usor.
Despre preturi poate ca nu am inteles eu bine dar o consultatie cu o eco costa 1 mil. lei. Daca trebuie sa faci 3-4 intr-o luna ajungi la 3-4 mil/luna. Mi se pare cam scump, dar asta este daca vrei ceva trebuie sa platesti.
Am mai citi cum ca s-ar apuca sa faca GIFT dar ca ii lipseste o penseta (sau pensa) miraculoasa (din cate am inteles de la fetele care au discutat cu el acest GIFT se face prin laparo, cica ar fi un fel de FIV unde spermatozoizii gata pregatiti ar fi pusi direct in trompa). Daca s-ar apuca de asa ceva ar fi unic in Romania dar eu cred ca este o gogorita. Oare chiar la Giulesti sa nu se faca asa ceva mai ales ca este o clinica specializata pentru problemele de infertilitate?
A mai intrebat cineva pe forum daca exista cazuri de infertilitate rezolvate de dr. T dar raspunsurile s-au lasat asteptate. Acolo au raspuns foarte putine fete dar care nu au avut probleme majore de infertilitate. Stiu ca printre ele a fost si Cata, dar pe ea nu o pun la socoteala pentru ca in luna respectiva a fost la doi dr.(M si T) si totul a tinut de norocul ei. Cata, nu te supara dar eu consider ca sarcina la tine a aparut datorita tie si sotului tau si nicidecum dr. T sau dr. M.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu intrebarile mele indiscrete.
Fetele, cand deschideti un nou capitol v-as ruga daca se poate sa se intituleze scurt si la obiect "Pacientele dr. Moisa" ca optimiste om mai fi noi dar superoptimiste nu prea cred.
Va pup pe toate
LilianaM

Mergi la inceput