Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15
Raspunsuri - Pagina 13
MRL spune:
Fetelor, va pup pe toate!
Chi, eu am patit-o cu Utrogestanul acum 2 luni. Am avut o intarziere de 4 zile (am intrerupt administrarea lui ca sa imi vina, dupa ce am facut test de sarcina - negativ). Cand mi-a venit a durat doar 1 zi si a fost de culoare inchisa si foarte putin cantitativ. De atunci am inceput sa am si ovulatie foarte devreme.
Ancuta, sunt alaturi de tine si sper din suflet sa iti revi cat mai repede.
Roxee, eu zic sa mergi oricum la dr. sa vezi care este treaba. Nu dispera, cred ca totul o sa reintre in normal. Sa ne ti la curent.
Cata, am citit ca samburica este bine. Te pup dulce si pe tine si burtica.
Indy, ce faci? Cum sta treaba? Ceva vesti?
Pentru toate - toate fetele cate un
mare,
dulce,
special
musete spune:
'Neata moisistele mele dragi!
Nu am nimik spectaculos de relatat, decat ca am fost la T. si n-a vrut sa-mi faca inseminare. Mi-a zis ca la cum arata spermograma akum, am toate sansele sa devin
, in mod natural!
Daka nu se intampla nimik, ma asteapta peste 2 luni.
Eu, una, nu mai cred decat intr-o minune!
Pupici, Musete
INDY spune:
Bună dimineața fetelor!
Eu... n-am nici o noutate, doar că au început să mă doară sânii... probabil că o să-mi vină ciclul. Ce să zic... bucurie mare! Cam pe 10.06 ar trebui să-mi vină. Drept să vă spun, nu prea mai am tragere de inimă, după atâtea nereușite.
Eu am să fac în continuare inseminări în ideea că poate se va prinde, dar.... Mă deranjează că doctorii nu-mi pot spune ce am de nu fac copii. Toate ar fi bune... sau oricum, problemele pe care le am nu influențează neapărat apariția unei sarcini. Și totuși...

și 

... pentru toate fetele!
utocatalina spune:
Musete ai ajuns la T? Cind? Vineri? Ce ti-a mai zis? Daca ti-a zis ca ai sanse sa ramai naturel este super! Te pupic si astept vesti bune!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica
utocatalina spune:
Indy te pupic si fruntea sus...eu sper sa nu-ti vina totusi! Scumpa de ce nu mai ceri o a doua parere de la un alt medic? Cine stie!
Cafeluta
7 +
Simburica
alina25 spune:
Fetelor nu v-am mai scris de mult dar nici noutati nu am avut.Acum fac un tratament cu supozitoare carpicon si vitamina E .
MUSETE :spune-mi si mie unde ai fost la T. la spital ?Ce preturi are la ecografii?Cu ce analize te-ai dus ?
Multumesc 

pentru toate fetele
INDY spune:
Cătă, să știi că m-am gândit și eu la asta. M-aș duce la Tutunaru. Parcă ai fost și tu la el. Dacă da... spune-mi și mie unde-l pot găsi. Are cabinet?
utocatalina spune:
Indy si Alina...pe site reclama gasiti 2 numere de telefon, parerea mea sunati-l pe el personal si vedeti ce zice...are cabinet, dar probabil ca numai prima data te va chema acolo, in rest la spital...cabinetul nu este tocmai pus la punct, dar la spital este foarte bine ca stai pe scaun. este civilizat si nu este debandada de la Giulesti...O monitorizare/luna in care intra si consultatia costa 1 mil lei...va poate chema de 3 sau 4 ori la eco/luna...pe mine asa m-a chemat...pe analize nu se uita, dar voi treceti in revista tot ce a-ti facut si el oricum va va pune intrebari. Succes!
Cafeluta
7 +
Simburica
dandana spune:
buna! am venit sa intreb la sursa pt o prietena care vrea sa mearga la d-na moisa la cabinet:
1. cat dureaza sa-si faca o programare?
2. cat costa o consultatie cu ecografie vaginala (cineva mi-a spus acum un an ca era 300 consultatia + 300 ecografia, au crescut mult?)
va multumesc!
musete spune:
Dandana, la Moisa te programezi , in general, cu o saptamana inainte, pentru ca are program la cabinet numai martea de la ora 16.00.
La T. am fost mai demult. Eu v-as recomanda sa mergeti intai la el la spital si abia apoi la cabinet.
Pupici, Musete