Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, un pupicel dulce pentru gagalicea mica. ia uite la samburica mic cum isi face loc in casuta lui. Felicitari mamica scumpa! sa traiasca samburica si sa fie norocos/norocoasa. Va pup dulce pe amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cata, si eu iti trimit cate un pupic dulce pentru tine si samburel, si abia astept sa-l vad la "cafeluta" cum creste mare si voinicel
Liliana, din pacate nu am mai avut timp sa monitorizez la eco nimic, din cauza auditului de la servici, am stat toata saptamana asta de la 8 dim la 10 seara (in fiecare zi). am prestat intr-adevar duminica seara si luni seara cum mi-a zis Moisa, dar este posibil sa fi ovulat ceva mai tarziu ca de obicei, iar noi saptamana asta am fost "in pauza" (exceptand luni seara), din cauza oboselii mele. O sa vedem pe 12 daca o fi ceva de bine... Partea proasta e ca de ieri ca m-am pricopsit si cu niste usturimi la urinat, seamana cu o infectie urinara, care nu sunt nici groaznice, dar nici de nebagat in seama.
Una peste alta, daca luna asta nu se lasa cu nimic, cred ca va trebui pana la urma sa reincep tratamentul Liviei, pentru ca in fond asa am ramas prima oara... altfel, cred ca mai am mult si bine de asteptat... ovarul meu stang se pare ca nu "produce" niciodata nimic, iar pe dreapta am trompa partial infundata... intr-un fel seamana cu situatia lui Cata, numai ca la ea problema era pe stanga...
Teo, sunt de acord cu tine in privinta tratamentului homeopat, da-i inainte ca sigur va da rezultate, o sa vezi!
Roxee, eu dupa mai bine de patru luni am endometru foarte mic si totusi CM a venit foarte regulat, asa ca nu cred ca exista o "orientare", dar cred ca o sa-ti vina cat de curand, mai ales ca iei progesteron (la mine a venit la 2 zile dupa ce am intrerupt duphastonul). O sa fie bine, o sa vezi. Gandeste-te la concediu, gaseste-ti preocupari vara asta si o sa treaca foarte repede, si apoi, sa nu uiti ca cel mai usor se ramane la sfarsit de toamna cand e organismul cel mai pregatit si vitaminizat
Indy, tu ce mai faci?
Pupicei tuturor!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Amely scumpa multam fain de urari....cit priveste partea cu ovulatia si trompa buna ai dreptate..eu am stat din ianuarie pina in aprilie asteptind ovarul drept sa produca...si prin ce peripetii am trecut...oricum sunt sigura ca si tratamentul Liviei iti va prinde bine si sper sa te aud curind ca esti "grea"!Pupici si multa sanatate...Liliana tu ce mai faci? Tot in stand bye? In ce zi a cm esti? Pup toate moisicile...Teo sa stii ca ma gindesc mereu la tine si la ingerasul pe care mi l-ai dat!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna, dragelor!
Cata ce samburel dragut ai! De fapt e un ingeras, nu alta. Abia astept sa ii vad evolutia. Sper ca faci eco pana ce nasti, nu ?
Liliana mai e o saptamana de asteptare...Unde mergi week-endul acesta? La casuta de la munte sau la mare?
Amely poate-poate, iar daca nu...ori tratamentul Liviei sau homeopat, nu? Eu am aflat azi ( am fost la homeopat) cu stupoare, ca si un tratament homeopat ar putea repermeabiliza trompele. Daca descopeream eu forumul acum 2 ani, poate scapam de atatea operatii. Poate, nu sigur, dar posibil.
Indy, daca te intereseaza detalii referitoare la homeopatul la care am fost, trimite-mi un PM.
Anca, Aileene, Musete, Iulia, Alina, Veronici, Shilily ce mai faceti fetelor?
Cate un pupic pentru toate-toate fetele

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate!
Amely, poate ca usturimea este asa ceva trecator, sper sa nu fie infecte. Daca tratamentul Liviei da roade, atunci treci la treaba si sunt sigura ca o sa auzim cat de curand vesti bune de la tine.
Cata, eu tot in asteptare sunt. Sunt in ziua 11 de la CM si in ziua 4 de la inseminare. mai am de asteptat. Pana acum totul pare OK. Imi simt sanii cam grei iar sfarcurile sunt cam sensibile. Ma enerveaza ca noaptea (ma trezesc sa ma duc la toaleta) si dimineata cand ma dau jos din pat sanii atarna grei rau de tot si ma dor. Mi se pare ca durerile de sani au aparut cam devreme. Am inceput sa am si o scurgere, dar banuiesc ca este de la Utrogestan.
Ai grija de tine si de samburica mic. Am inteles ca o sa pleci cu avionul. Drum bun si sa va intoarceti sanatosi.
Teo, as fi mers la mare dar trebuie sa ajung la casuta de la tara sa tin sub observatie lucrarile. Pana saptamana viitoare eu ma voi ocupa de supravegere pana se intoarce socrul meu din strainatate. Iti dai seama cum se uita muncitorii la mine ca eu ma apuc si filmez ca trebuie sa arat acasa ce s-a facut pe acolo. La sfarsit de saptamana merg cu sotu dar in cursul saptamanii merg ori singurica ori cu soacra mea cand poate sa plece mai devreme de la serviciu. Hai ca m-am luat cu casuta si am uitat sa iti spun ca mai am de asteptat mai mult de 1 saptamana. Abia sunt in ziua 4 de la inseminare. Sper sa fie bine, cu toate ca nu imi pun mari sperante. Dar ramane de vazut.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna dimineata fetele dragi!

Liliana, Amely, va multumesc pentru incurajari. Mai stau pana luni, cand, daca situatia va fi aceeasi , am sa merg la medic.
Ieri nu v-am mai scris pentru ca n-am fost la serviciu. Sper ca totusi pe luni sa va dau vesti bune.

Va pup cu drag pe toate si va doresc un we fain de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna, fetele. Vreau sa va spun ca sunt aici zi de zi si ca va citesc. va tin pumnii la toate.
Eu n-am noutati. Ma dor sanii de mor..sunt tare ingrijorata.

Sa aveti o zi minunata.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Nici eu nu am noutati, doar o intarziere de 4 zile, f ciudata , dar cu teste negative .
Sunt cam nedumerita si ingrijorata, pt ca in afara utrogestanului nu am introdus nimic nou in scena. Voi ati avut dereglari din cauza lui?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Chi au patit-o cu utrogestanul Liliana si Mishulina...adica le-a intirziat!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Si eu am patit-o cu utrogestanul.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput