Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

- gagicute...vai-vai...ce liniste...pag. 2....
Am si eu vesti...De ieri iau 1/2 pastiluta closty pana in ziua 7 (din ziua 3) si din ziua 6 iau estrofem. CM-ul meu a venit cu 2 zile mai devreme. Iar pe 6.06, merg la eco de ziua 11. Asa ca...Sa vad cati foliculi produc luna asta. Sper ca 2. Despre estrofem, sa nu ma intrebati mare lucru, ca stiu doar ca-i hormon - estrogen.
O sa caut pe net, cand am timp liber.
Va pe toate-toate si eu si succes Liliana, pentru maine.
Indy, Aileene, Veronici, Anca, Amely, si restul gagicutelor...ceva nou sub soare?

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dragele mele!
sapt. aceasta va citesc dupa- masa.
Amely sper ca Premarinul sa iti foloseasca.
Liliana cred ca dintr-un anumit punct de vedere este bine ca ai ovulatia devreme, ai mai multe sanse. Pe de alta parte poate ovarele sunt suprasolicitate. Nu stiu cum e mai bine. Dar eu nu iau anticonceptionale deocamdata. Si eu am ovulatia in ziua 10-11-12, sunt curioasa cand voi incepe trat. homeopat cum va fi. Sper sa fie cu succes inseminarea asta. Acum asteptam rezultate la inseminare de la tine si de la Indy.
Bety, cresc sanselecu stimulare, poate il faceti pe bb in luna de miere.
Lauravoinicu bine ai venit! Eu am facut prima programare la cabinet, nu o cunosteam decat din spusele fetelor de pe net. Acum sunt foarte multumita de ea, dar sunt si fete dragute care il prefera pe T. Important este sa ai incredere in medicul la care esti si sa iti vezi visul cu ochii.
Musete si cand ne spui noutati?
Va pup pe toate-toate

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate!
Am facut duminica inseminarea iar dupa am plecat pana la tara sa vad cum evolueaza lucrarile la casuta. Nu am putut sa stau cuminte. Am intrebat-o pe dr. daca pot pleca cu masinuta iar raspunsul ei a fost sa imi vad linistita de treaba.
Inainte de inseminare am mai facut un eco si foliculul meu statea sa faca POC. Cred ca a pocnit aseara spre dimineata, asa am simtit (balonare nasoala si dureri sporadice pe partea stanga, partea cu foliculul). Astazi la pranz mi-am luat temperatura si aveam 37,3. De data asta pe langa aspirina mai iau si Utrogestan intravaginal 1 capsula. Ma dor sfarcurile, adica sunt destul de sensibile la atingere iar sanii ii simt cam grei. Am vorbit cu dr. despre ovulatia mea timpurie si am ajuns la concluzi ca mai bine sa am ovulatie indiferent cand se intampla - mai devreme sau mai tarziu - important este sa fie.
Daca nu se intampla nimic nici luna asta o sa schimbam strategia. Care o sa fie aceasta nu stiu sa va spun, o sa discutam la momentul oportun.
Teo, sunt sigura la ca mine tratemntul homeopat lucreaza. I-am spus si dr. ca nu iau nimic, doar un tratament homeopat si nu a fost impotriva. La cabinet nici nu a mai adus discutia despre anticonceptionale. Acum astept sa vad ce o sa intample, sper sa fie cu ochisori. Te pup dulce
bety, poate cu stimulente ai mai multe sanse si in luna de miere iese si bb mic. Pupicei dulci
Indy, tu cum mai stai? Pana acum totul este OK? Amandoua suntem la inseminarea nr.6 Sa fie cu noroc. Ca la jocul de table, dam cu zarul sase - sase , iese poarta in casa, adica bb la purtator, nu? Pupicei dulci
musete, o veste de la tine? Un pupic dulce si la fel de special pentru tine
Amely, poate mergi la eco de marti incolo sa vezi cum stai cu foliculul, daca a facut POC? Pupicei
Pentru toate-toate fetele trimit cate un pupic mare si dulce. Nu va enumar ca imi este frica sa nu uit pe cineva
Pupicei, pupicei, pupicei

Mergi la inceput

Liliana si ma bucur ca ai scapat de anticonceptionale. Nu stiu de ce sunt atat de convinsa ca si la mine trat. homeopat va da roade, imi va repune organismul in starea lui normala si peste 2-3 luni, cand si sotul va termina trat., va veni si la noi bb. Se pare ca trat. naturist a dat roade pana acum ( desi il iau doar de cateva zile) in ceea ce priveste hipertiroidia: nu mai obosesc atat de repede si red ca tiroida nu mai este hipervascularizata ca inainte. Abia astept ziua in care vom muta acest subiect la mamici si vom fi acolo viitoare mamici in diverse saptamani.

Teodora

Mergi la inceput

Teo, te pup dulce. Presupun ca esti la serviciu. Sa fi sigura ca tratamentul homeopat o sa lucreze foarte bine si la voi. Ti-am spus ca la sot lucreaza foarte bine. Nu mai avem probleme. Dar, ai sa vezi ca in timpul tratamentului o sa simti cum iti vor reveni toate simptomele bolii, o sa ai o perioada cand nu o sa te simti prea bine. Sa nu renunti, pentru ca tratamentul isi face efectul;. Eu am patit asa ceva, dar pe mine m-a avertizat dr. de ce o sa patesc asa ca nu am intrerupt nimic iar acum vad ca merge bine.
Si sa fi sigura ca bb o sa apara cat de curand.
Te pup dulce

Mergi la inceput

Fetele unde ati plecat? O ajutati pe Bety la pregatiri ? Veniti si voi cu o veste buna, ca Astery!
tuturor

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Hei, frumusetilor...ce mi-as dori sa va am langa mine - fizic, nu virtual.
Vesti bune, Teo - eu n-am, astept sa treaca zilele si iau bulinutele prescrise.
Nu uitati ca va urmaresc...si ma bucur pentru toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Servus dragelor ,
va pup pe toate. Nu am mai scris intrucat nu am vesti.
Tu, da ma dispera asteptarea asta.
Nu stiti careva, functie de grosimea endometrului, cam cum as putea sa ma orientez vis-a-vis de venirea CM? Acum doua saptamani cand am fost la control, endometrul avea 3,3 mm si medicul mi-a zis sa mai astept doua-trei saptamani ca vine. No, azi sunt doua saptamani si...nimic . Sper sa nu ma fi ales cu o amenoree secundara de-aia urata...Si mi-e groaza ca poate va trebui sa "ajut" cu medicatie venirea CM. In ultima vreme am luat o gramada de progesteron si, am inteles ca si in situatia asta tot asa ceva as primi... Cu ambele sarcini am luat duphaston...nici nu mai stiu cat... adunat cam 9 saptamani. Si-acum iar? Of....
Cam asta se intampla cu mine. Citesc in fiecare zi ce scrieti, dar nu am mai scris, ma gandeam ca n-are rost sa va mai indispun si pe voi. Dar acum n-am mai razbit singura si v-am scris. Stiu ca sunteti alaturi de mine si va multumesc pentru asta .
Cu drag,

Mergi la inceput

Fetelor, va pup pe toate!
Servus Roxee! Io zic sa nu te mai stresezi ca poate vine mai repede si asa nu o sa mai ai nevoie de medicatie. Mai ai putintica rabdare ca poate se rezolva de la sine. Uite un special pentru tine. Sa te auzim cat de curand cu vesti bune.
Teo, cred ca fetele sunt in asteptari, sa speram ca toate asteptam cu folos si sa venim cat mai repede cu vesti bune.
bety, miresuca noastra. te pup dulce.
Pentru toate fetele cate un pupic la fiecare in parte
Io astept si iar astept, pana voi avea vesti am sa va citesc
Pupicei, pupicei, pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor azi am fost la T...l-am vazut pe bebe, are 7,6 mm si are 133 de batai de inima/minut....am fost foarte fericita....in album la "cafeluta", in albumul cu ecografiile gasiti eco de azi...intre punctisoarele pe care le veti vedea se afla comoara mea mica...jos in stinga scrie CRL:0,76...deci are 7,6 mm...va pup si va astept la gravidute!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput