Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 15

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Liliana - ca esti cam suparata, vad.
Eu nu dau cu rosii, dar avand in vedere ca nu-s pacienta lui T, nu pot sa-ti dau raspunsuri.
Eu, chiar vreau denumirea de "super", pentru ca la cate chestii am vazut si auzit, care pot sa-mi bage moralul sub pamant, rau de tot, mai bine sa-mi sara in ochi titulatura de "super"pacienta si "super" optimista, ca poate-poate...
Si apoi...eu cred ca aici se discuta prea mult de dr. T (sa nu-l deocheim - zic eu) si ne-am cam deplasat de la subiect. Eu una, n-am de gand sa-mi schimb dr. si cred ca daca se vrea musai, sa se deschida un subiect "superpacientele superoptimiste ale dr. T". Eu una nu ma supar.
Liliana, hai nu mai fi suparata. Te rog eu din TOATA inima mea...si daca vrei, iti trimit capsuni, dar numai sa-ti treaca.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Casa de piatra Betica, multa sanatate si intelegere sa va dea D-zeu si de aici incolo, iar bebe sa vina si el repejor sa va umple casa si vietile de veselie si voie buna!
Imi pare tare rau pentru cumnata ta, ii doresc multa sanatate si sper din tot sufletul sa gaseasca forta de a trece prin aceste momente cumplite si de a o lua de la capat.
Liliana, nu te pot contrazice si pe undeva inteleg intrebarile tale, din pacate nu pot sa dau un raspuns decat daca voi merge la o consultatie la el (eu am mai fost la el acum 6-7 ani, pt alte probleme, si tipul mi-a placut) ceea ce si intentionez sa fac, fie si macar din curiozitate... Eu inca nu mi-am pierdut increderea in profesionalismul dr. Moisa si sper sa nici nu o fac, normal insa ca, auzind atatea lucruri bune despre T. nu pot sa nu ma intreb, sau sa ma gandesc... sa fie M.... sau mai bine T....? (glumesc!)
Sper sa te poata lamuri pana la urma cineva...
Pupicei tuturor fetelor dragi!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

bety, te dulce de tot. Ai dreptate cu titulatura subiectului. Nu sunt suparata ci doar indignata de ce s-a discutat aici. Fiecare dintre noi poate sa aleaga sa merga la ce doctor doreste, important este sa obtina ceea ce vrea si sa aiba incredere. Fara incredere in dr. nu cred ca poate iesi ceva bun. Nici eu nu am de gand sa imi schimb dr pentru ca am incredere in ea. Am discutat si discutam foarte deschis, sotul chiar glumeste cu ea si asta este bine pentru moralul nostru. Este foarte important ca si sotul meu sa aiba incredere in dr. la care mergem. La dr. Moisa am auzit de reusite prin inseminare asa ca mergem inainte.
Sa sti ca a fost buna capsunica de la tine.
Si fetele va rog frumos sa lasati titulatura veche, bety are dreptate.
va pup dulce
LilianaM

Mergi la inceput

Amely, te pup dulce.
Nu contest ca s-au scris numai lucruri bune despre dr. T dar noi aici suntem majoritatea fete care facem inseminari si mi se pare normal sa merg la un dr. care sa fi avut reusite pe aceasta cale. Eu nu am citi despre el ca ar face inseminari si ce rost are sa ma gandesc sa imi schimb dr. daca nu a avut nimic concret pe aceasta latura. Apropo, dar FIV face?
Pupicei pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Liliana o monitorizare completa pe luna la T este 1 milion dar in asta este inclusa consultatia si 3 sau chiar 4 eco...deci nu mi se pare scump deloc...stiu ca recomanda laparo tot timpul, dar si eu ma pregateam sa fac cu el, asa ca daca te hotarasti sa o faci nu cred ca mai conteaza daca o faci cu Moisa, cu T sau altcineva...totul este sa fie profesionist doctorul... el nu face ISA...ci recomanda pe cineva de la CFR..parca Matei si Mihalache, nu stiu sigur..procedura aia cu GIFTUL cica nu are inca aprobare pentru ea..succes si in alta ordine de idei daca mergeam pe mina lui Moisa prestam numai miercuri ziua 12- asa mi-a zis- si eu am ovulat in ziua 14 seara...cu pregnyl...se putea face si chist la dimensiunile care le avea...deci cred ca au fost mai multi factori care au condus la bebe, inclusiv o monitorizare ca la carte...cit priveste Moisa nici pina acum nu am inteles de ce nu ma chema de mai multe ori la monitorizare daca tot plateam si dam si peste mereu plicul..in fine...eu am plecat de la ea, intrucit conexiunea pacienta doctor era zero..la inceput am crezut ca o sa fie bine ca-i profesionista...sunt sigura ca asa este, dar cu mine nu cred ca fost...si am mai multe exemple, dar nu le mai zic..n-are rost...te asigur ca stiu si din alte surse, tot paciente, nu tocmai lucruri frumoase....te pupic si va doresc oricum sa fiti cel putin la fel de optimiste cum v-am stiut mereu!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Liliana nu mai fi suparata ca iti dau si eu niste frisca sa mananci cu capsunicile pe care ti le-au dat fetele. Si ma bucur ca mai ramanem cateva si la Moisa si subiectul nu este chiar perimat. Eu stiu ca vom reusi pana la urma! Mai ales ca avem incredere.
Amely numai bine!
Bety imi pare rau pentru cumnata ta, sper sa descopere cauza si sa o rezolve si cat de curand copilasul tau sa se joace cu verisorul/verisoara lui.

Teodora

Mergi la inceput

Cata, va pup dulce si pe tine si pe samburica mic. Sa sti ca atat la dr. T cat si la dr. M vor exista paciente nemultumite de prestatia lor. Asa a fost si asa va fi la toti dr. Am mai spus-o si o repet ca este foarte important sa fi pe aceasi lungime de unda cu dr. si sa ai incredere in el. Nici nu conteaza numele dr, important este sa se obtina sarcina. Eu nu spun ca unul ar fi cel mai cel iar celalat nu. Asa ca alegerea apartine fiecareia dintre noi.
Teo, te pup dulce. Am citit ca ai pierdut o sarcina micuta de 4 saptamani. Cum asa? Ai fost la dr? Ce s-a intamplat?
Cu frisca de la tine si cu capsunile de la bety cred ca o sa il astept pe sot sa apara acasa sa le mancam impreuna.
Sper ca la urmatorul capitol sa nu mai fim off topic.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Hello moisistele mele!
N-am inteles de ce atatea discutii. Ce, nu e loc pentru toata lumea aici?
N-am inteles, daca eu vreau sa am doi medici, cine ma impiedica ? Cred ca n-ati facut aluzie la mine, mai ales ca sunt una dintre veteranele moisice si, mai ales, ca eu v-am botezat asa!( daka nu ma credeti, cautati in arhiva dovada!)
Terminati cu prostiile si treceti la treaba!
Hai, nu radeti, la treaba cu voi!
Pupicei dulci tuturor moisistelor mele dragi!
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Liliana nu am mai fost la Moisa. Vroiam sa merg in dimineata aceasta, dar oricum nu mai putea face nimic. In ziua 22 am avut vreo doua pete maronii, apoi vreo doua bej si pe urma nimc, sanii tari, mai mari. Pana in ziua 26 nu s-a mai intamplat nimic. In ziua 26( cand ar fi trebuit sa vina CM) am facut un test dimineata si sa- pozitivat in mai putin de 5 min, cu a doua linie clara, fara dubii. Mai spre seara am mai facut un test care s-a pozitivat abia dupa vreo 1/2 ora, dar linia 2 era clara, sanii incepusera sa devina mai moi. Am presupus ca o fi urina mai diluata si de aceea este asa rezultatul. In ziua 27, la o zi intarziere, dimineata, am mai facut un test, dar tot mai greu s-a pozitivat si au inceput sa apara si pete, la inceput mai roz, apoi tot mai rosii. Uterul il simteam contractat si ma durea si mijlocul. Am luat remedii de la homeopat pentru sustinerea sarcinii, dar nu se mai putea face nimic. Vroiam sa merg in dimineata aceasta la Moisa, dar aseara au navalit rusii in forta, cu ameteli, dureri de mijloc, mai inchis la culoare si cam asta a fost tot. Nu am mai mers la Moisa, iau antiinflamatoare si astept sa treaca. Ma gandesc ca este cauza genetica, nu prea cred ca am lipsa de progesteron pentru ca, in general, faza luteala era de 14 zile, endometrul era OK. Se pare ca, cu toate belele ( o singura trompa, un singur ovar, TPC- negativ, hipertiroidie, sotul-oligoastenoteratospermie), am obtinut o sarcina, dar nu a fost sa fie. Cred ca TPC-ul negativ avea ca si cauze glera acida la mine si spermograma proasta la sot si probabil astea s-au rezolvat, cel putin in parte.
Am patit ca si Chi si Ariadna33 si alte atatea fete.

Teodora

Mergi la inceput

fetelor, vad ca nici una nu vreti sa deschideti un nou capitol. Hai ca o fac eu pentru prima data. Poate am mana buna si trimit cateva fete la graviduteze. Va astept la noul capitol
va pup pe toate
LilianaM

Mergi la inceput