Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31
Raspunsuri - Pagina 10
utocatalina spune:
Miha baga
si maine daca vrei...dar baza tot duminica ramine!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
miki iris spune:
Sotul tau s-a intors? Cred ca e atat de fericit...Cand mergi la eco?Cu T ai vorbit?
Alexia27 spune:
Acu picai si eu de la examen.Bleah. Urmatorul e sambata.
Fetele
, multumesc frumos de incurajari, oricum maine fac testul, dar cred ca-l stric degeaba ca am niste miscari prevestitoare de rusi in burtica. Si pe langa colul meu e asa o chestie roze. Probabil ca temperatura o sa fie si maine buna si o sa cada din pod vineri
. Asta e. Vedem confirmarea maine dimineata. Sau sa risc un test acum?
utocatalina spune:
Miha..s-a intors...e foarte fericit...mergem la eco..pe 25 sau 24 mai...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
carmenus spune:
Fetelor, vad ca sunteti foarte informate, care sunt zilele in care se fac monitorizari pentru depistarea ovulatiei?
Multumesc
Mishulina spune:
Wow,ce ni se ingroasa randurile pe zi ce trece! Le salut pe noile venite Elibanilevici,Miki Iris,Carmenus
si tare le-as mai face vant la
in frunte cu noi,"veteranele" !
Mironica sper din suflet ca a doua parere sa fie cu noroc pentru amandoua!Imi pare bine ca nu te necajesti prea tare cu rushii desi stiu ca ti-ai pus sperante luna asta(ca si mine dealtfel,care asteptam vesti bune de la tine)si trebuie sa fi dezamagita! 
Elibanilevici,eu am luat prima data Utrogerstan luna trecuta si mi-a intarziat 4 zile deci,da,poate da intarzieri!(si eu am ciclu foarte regulat, "ceas" de 17 ani si e prima data cand intarzie asa de mult...)
Catalina astept cu interes vesti de la tine,sa imi spui cum se comporta ca daca nu te baga iar in seama
!
Cata,mie dimineata mi-a zis ca pleaca maine si nu sta decat week-endul asta,cum zicea si Mirela,asa ca marti e "pe baricade" ptr "punctuletzul" tau...
Alexia, bafta multa la urmatorul examen si la testul de maine dimineata(zic eu ca ar fi mai bine sa il faci...)
Ina
Irina71 spune:
Carmenus, io m-as duce in ziua 10 daca as avea CM de 28 zile si pe urma as vedea cand ma mai cheama dr. 
Andicu .... ia-ti termometru digital .... ca luna viitoare iti iei SANDALE vernil !! (am trecut prin magazine si e clar : va fi o vara vernil !!) 
Mishulina ... aveai inflamatie pelvina si nu te durea deloc ??
Miro mersic pentru sfaturi .... pup fata naturista. 
Irina.
Alexia27 spune:
Mishu, bine mama, daca zici tu "ma tin" pana maine, dar tare ma mai mananca palmele! Aman dezastrul pentru maine. Dar chiar e ciudat: daca alte simptome pot fi cauzate de rusi (cum e foarte probabil de altfel), de ce sanii(mai ales dreptul) sunt umflati si arata ca un atlas de anatomie despre vene? Asta din ziua 11 DPO (ieri).