Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Asadar Mishu ... te-ai internat luni si te-ai externat miercuri ... diagnostic nu ai ... laparo nu ti-au facut ... te-au amanat din cauza inflamatiei ... pentru care ti-au dat tratament abia la iesire ... scuze - faceam o recapitulare.

scrie-ne si noua ce scrie pe foaia ta de iesire, ce, cat si cum ai de facut tratamentul si mai ales cand ai liber din nou la bb. dar laparo? inca nu au habar, asa-i?

Urez si eu noilor venite Elibanilevici,Miki Iris,Carmenus un bun venit!
Irina71
Alexia27 mai rezista nitel ... e mai buna urina de dimineata.

Cata nu prea dai detalii.
Eu visez cu ochii deschisi ziua in care ii voi da vestea cea mare sotului.
Ia pove si tu cu lux de amanunte cum a reactionat al tau, mai ales ca a fost plecat din tara si nu a fost langa tine cand ai facut testele. Pls.

Ale sa nu ma uiti cu interpretarea, pls. Nu am mai avut o asa abundenta la menstra ... de anu trecut de cand am lasat diane 35.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna de dupa-amiaza la fete! mi-am luat si eu termometru digital , dar Maca n-am gasit inca . Probabil ca maine voi mai cauta.
Alexia, si eu zic sa mai astepti pana maine dimineata. Si iti tinem pumnii !

Da, Mishu, intreb si eu :aveai inflamatie pelvina si nu te durea nimic? ca eu stiu ca iti pocnesc ovarele (asta-i senzatia), si nici pe scaun nu pot sa stai bine, ca parca simti cum te doare de la un cap la altul.Fa-te bine, oricum, si dupa aceea iti vezi de treaba..

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirona, Mishu, si restul fetelor...sotul a reactionat foarte bine..ne-am pupat...obosit de pe drum tot mi-a pregatit pastrav la tigaie...m-a mingaiat pe burtica si are grija sa nu ridic nici o sacosa cu cumparaturi...ridea cind i-am zis ca eu cred ca este fetita...o colega mi-a adus la serviciu o formula si am tot calculat acolo si reiesea ca va fi fetita...nu ma intrebati formula ca nu o stiu pe de rost...acum suntem atenti...la prestat ne abtinem pina la prima eco...baie in cada nu fac si nici nu fac dusuri fierbinti...la aerobic am renuntat penstru 2 sau 3 sap. pina se fixeaza bine bebelina...dupa care o sa fac iar...solarul s-a dus in pleazna ii voi face sorei cadou abonamentul...pofte am cit cuprinde...greturi ioc..burta e ca un balon..mai colcaie, mai ma inteapa, insomnii noaptea, temp. este 37.2 azi a fost chiar 37.3...o mai iau pina vineri cind fac 5 sap..cam asta despre mine...va pup si va doresc la toate sa ma urmati cit mai repede!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mai fetili, dar stiu ca ati scris ceva de cand nu am mai intrat eu pe net. Si am fost plecata in delegatie doar o zi. Cand voi pleca trei zile ce ma fac? Tre sa-mi iau o zi libera sa va citesc.
Ale, ma bucur tare mult ca ai dat un semn de viata. Iti doresc numai bine.
Mishulica te pup. Ti-am trimis PM
Monica, nu mi-am facut inca programare la histero. Astept intai sa navaleasca rushii. Si azi e ziua 19, deabia.
La urez si eu bun veni si sedere scurta noilor venite. Chiar ca se ingroasa randurile. Hai fetele care sunteti cu numaratoarea inversa mai eliberati din locuri.
Va pupic

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Dupa cite vad menstra intirzie daca faci tratament cu utrogestan. Totusi doct. T mi-a spus sa nu-l intrerup in ruptul capului pina nu incepe menstra, Sunt in ziua 31 la un ciclu menstrual de 25-26 zile si ziua 20 DPO. Testul este negativ, sinii sunt umflati, tari si durerosi. Azi am vazut ca am patat chilotul, n-as putea spune ca este maro, nici chiar bej, mai mult galbui,sunt in ceata rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Costi stiu...ce sa-ti zic...ai rabdare sa vedem zilele astea ce se intimpla..ai mai facut vreun test?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Asadar Mishu ... te-ai internat luni si te-ai externat miercuri ... diagnostic nu ai ... laparo nu ti-au facut ... te-au amanat din cauza inflamatiei ... pentru care ti-au dat tratament abia la iesire ... scuze - faceam o recapitulare.

scrie-ne si noua ce scrie pe foaia ta de iesire, ce, cat si cum ai de facut tratamentul si mai ales cand ai liber din nou la bb. dar laparo? inca nu au habar, asa-i?

Miro

Correecttt!.... pererea mea! Si in plus,ca sa competez "tabloul clinic" cum se cuvine va informez cu respect ca nu posed "bilet de iesire din spital" (Ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata si-s batrana maica si "tarsaita" prin spitale de 12 ani incoace).In prezent sunt "fericita" posesoare a unui concediu medical(3 zile "internarea" + o sapt bonus) si astept sa ma trezesc sa pricep si eu ce m-a lovit....Vorba ta Miro....Nici taiata nici rezolvata
Cat despre inflamatie nu mai stiu nimic ca nu a mai fost "vizualizata",am primit sa iau un antiinflamator (abia azi desi e de luni)si daca nu trece in 2 zile sa iau si eu un antibiotic,nu se stie precis care...
A si despre simptome:ba da fetelor,luni si marti m-a intepat ovarul destul de rau,acum a mai trecut dar am o stare proasta,usor febrila si o jena(ca usturime e mult spus)la urinat care "daca nu trece in 2 zile si se transforma in durere inseamna ca ....ghinoin...ai facut infectie asa ca ia tu un antibiotic,....(vezi mai sus) Misto,nu?
Si bonus:laparo s-a amanat ptr o data ce-mi va fi comunicata (sau nu) ulterior,cat despre bebe am ratat cu brio o ovulatie cu parametrii la care nici nu indrazneam sa sper...(numai ce foliculoi am avuuut si ce "mandrete" de endometru...)

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mishulina - prin ce mai treci, mama draga! Nu stiu de unde mai poti sa mai glumesti, desi e bine ca o faci!
Nu vad decat un singur lucru bun in toata povestea aste a ta: parametrii de ovulatie - deci, se poate. Sper sa ii ai si dupa ce se va rezolva problema cu trompele - pentru ca eu sunt sigura ca se va rezolva! Eu il voi ruga pe Sf. Alexie (de care tu mi-ai povestit) pentru asta si sigur o vor mai face si alte fete.
Te dulce, ramai optimista, nu ma las eu pana nu te aduc la mamici!

Tania & Punctuletz 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Costi EXACT asa am patit eu luna trecuta: rushii au intarziat 4 zile,ptr. prima data de 17 ani incoace,am avut doar niste patutze rozalii(nu rosii,nu maro),sanii durerosi dupa ovulatie si atunci doar sensibili la atingere...Precizez: ciclu de 26 zile si prima luna de Utrogestan...Eram intrigata ca dupa 3 zile de intarziere aveam 4 teste negative asa ca am facut un b-Hcg din sange sa ma conving(in ziua 29 din 26)...Ca nu stiam ce sa mai cred!
Poate ca asta ar trebui sa faci si tu...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

fetele,
Mishulina, , am primit mesajul tau dar am fost asa de zapacita cu PM-ul ala, ca aveam impresia ca ti-am raspuns deja . Multumesc mult pentru ajutor, uite o de la mine si nu ma certa, pleeeeease!
Tu ai luat utrogestan pina la urmatorul CM sau l-ai intrerupt dupa 10 zile? Eu m-am hotarit sa-l intrerup de maine pentru ca testele pe care le-am facut sint negative si CM trebuia sa apara de luni.Ce ma sfatuiesti sa fac? . fata curajoasa.
Elibanilevici, bine ai venit, am aceeasi problema ca si tine, sper ca Mishulina sau alte fete mai vechi de pe forum sa ne ajute ca sint experte.
Mirona, multumesc.
Cata, sa-ti creasca mare " punctuletzul" si sa ne iei repede dupa tine.
Iepurila, Micha, Asteryaro, Alexia27, Andicu si restul fetelor ca nu v-am retinut numele la toate pupici. .

Mergi la inceput