Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

In padure ca la mine a functionat!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

In afara de duminica mai prestam? Am o stare de kk

Mergi la inceput

Miha baga si maine daca vrei...dar baza tot duminica ramine!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

Sotul tau s-a intors? Cred ca e atat de fericit...Cand mergi la eco?Cu T ai vorbit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Acu picai si eu de la examen.Bleah. Urmatorul e sambata.
Fetele, multumesc frumos de incurajari, oricum maine fac testul, dar cred ca-l stric degeaba ca am niste miscari prevestitoare de rusi in burtica. Si pe langa colul meu e asa o chestie roze. Probabil ca temperatura o sa fie si maine buna si o sa cada din pod vineri. Asta e. Vedem confirmarea maine dimineata. Sau sa risc un test acum?

Mergi la inceput

Miha..s-a intors...e foarte fericit...mergem la eco..pe 25 sau 24 mai...

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Fetelor, vad ca sunteti foarte informate, care sunt zilele in care se fac monitorizari pentru depistarea ovulatiei?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Wow,ce ni se ingroasa randurile pe zi ce trece! Le salut pe noile venite Elibanilevici,Miki Iris,Carmenus si tare le-as mai face vant la in frunte cu noi,"veteranele" !
Mironica sper din suflet ca a doua parere sa fie cu noroc pentru amandoua!Imi pare bine ca nu te necajesti prea tare cu rushii desi stiu ca ti-ai pus sperante luna asta(ca si mine dealtfel,care asteptam vesti bune de la tine)si trebuie sa fi dezamagita!
Elibanilevici,eu am luat prima data Utrogerstan luna trecuta si mi-a intarziat 4 zile deci,da,poate da intarzieri!(si eu am ciclu foarte regulat, "ceas" de 17 ani si e prima data cand intarzie asa de mult...)
Catalina astept cu interes vesti de la tine,sa imi spui cum se comporta ca daca nu te baga iar in seama !
Cata,mie dimineata mi-a zis ca pleaca maine si nu sta decat week-endul asta,cum zicea si Mirela,asa ca marti e "pe baricade" ptr "punctuletzul" tau...
Alexia, bafta multa la urmatorul examen si la testul de maine dimineata(zic eu ca ar fi mai bine sa il faci...)

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Carmenus, io m-as duce in ziua 10 daca as avea CM de 28 zile si pe urma as vedea cand ma mai cheama dr.
Andicu .... ia-ti termometru digital .... ca luna viitoare iti iei SANDALE vernil !! (am trecut prin magazine si e clar : va fi o vara vernil !!)
Mishulina ... aveai inflamatie pelvina si nu te durea deloc ??
Miro mersic pentru sfaturi .... pup fata naturista.

Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mishu, bine mama, daca zici tu "ma tin" pana maine, dar tare ma mai mananca palmele! Aman dezastrul pentru maine. Dar chiar e ciudat: daca alte simptome pot fi cauzate de rusi (cum e foarte probabil de altfel), de ce sanii(mai ales dreptul) sunt umflati si arata ca un atlas de anatomie despre vene? Asta din ziua 11 DPO (ieri).

Mergi la inceput