Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31
Raspunsuri - Pagina 9
utocatalina spune:
Mishu sa iei tratamentul si sa te faci bine sa prestezi pentru bebe
...si eu cred ca va fi bine, chiar daca trebuie sa ai rabdare si iar rabdare
...Zici ca doctorul pleaca din tara? Eu am crezut ca a plecat deja! Sper sa marti sau miercuri sa fie, ca m-a chemat la eco!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
utocatalina spune:
Catalina
nu cred ca Maca are vreun efect "naspa" combinat cu ce iei tu...Parerea mea!Succes!
Cafeluta
4 +
Mirona spune:
Buna fetelor,
maraki cum mai stai cu tigarile? la cate ai ajuns pe zi? sau ai renuntat deja? ai grija de samburelul tau. 
Mishulina draga mea, abia astept parerea asului din maneca, sper din tot sufletul sa fie de bine. Tu ai in 24 mai asul iar eu il am in 2 iunie (in 2 sapt.)... suntem cam in aceeasi barca dpdv al cererii celei de a doua pareri.
Ale cat ma bucur ca ai aparut.
va respect decizia, bine ca sunteti amandoi de acord cu ea. Fii tare, va trece si asta.
La mine s-au instalat rushii, o menstra mai puternica decat ce aveam eu de la duphastonul meu ... asa ca inca o speranta ca ovulatia (acum 12 zile) s-a produs.
Nu sunt trista, doar obosita si nu am chef de nimic, ma doare burtica si mie somn.
Ale ce zici de interpretarea mea? Luna asta trag si un eco cand trebuie, dar ce zici sa schimb pregnilul cu unul de 10.000?
Va pup pe toate.
Miro
utocatalina spune:
Mihaela
...ce faci tu? Ce strategie ai luna asta?
Cafeluta
4 +
miki iris spune:
Din pacate cred ca luna asta e "pas". Sotul meu pleaca duminica la niste cursuri.Duminica fiind a 12-a zi. E putin prbabil sa se intample ceva, nu? chiar asa: are vreun sens sa mai merg la monitorizari luna asta? Ca de TPC nici nu poate fi vorba.
utocatalina spune:
Mercic de pont Miha...chiar ma gindem la tine...daca tin eu bine minte tu ai ovulat in ziua 13 luna trecuta...eu zic sa prestati in ziua 12, inainte sa plece...si sa vedem luna viitoare...nu cred ca are rost sa te monitorizezi acum...Si poate luna viitoare nu va mai fi nevoie...sa speram...baga tare duminica!![]()
Cafeluta
4 +