Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Taniutza intotdeauna ma bucur sa te "vad",inseamna ca tu chiar ne citesti...
Asa sa faci..sti tu,bilet pe punte,luat din timp,da?
Ai dreptate,am iesit de la echo bulversata,imi venea sa plang si sa rad in acelasi timp!Nu-mi venea sa cred ce folicul...I-am spus sotului meu ca la dimensiunile alea se sparge in 24-48 de ore si pe mine ma mananca undeva sa incercam(cu toate contraindicatiile)Noroc ca m-a temperat el...sa nu facem vreo "prostie" (mi-e ca tocmai am facut-o asteptand) .Cat despre endometru - m-a lasat cu gura cascata! Am niste sperante ptr lunile viitoare daca si restul e in regula,bineinteles...Ce sanse zero cu asa "bogatie",nu?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mishulina asa, fata curajoasa!!!
O sa vezi ca vor veni ocaziile si pentru tine.

Tania & Punctuletz 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, am fost acum la baie si cum eu la capitolul mancarimi stau bine, m-a mancat si acum - de data asta sa ma verific inauntru, sa vaz ce mai e pe acolo. Si m-am verificat eu cu putina hartie(sa nu zgarii colul cu unghia ) si era un pic de sange pe ea, rosu, rosu plus un fel de mucus roze. Deci, vin scarbosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetelor,
Ma inscrieti si pe mine pe listuta la aspirante??. Incercam de cateva luni si pana acum nu s-a intamplat sa ne intalnim cu barza.
Sunt un pic speriata pentru ca luna aceasta mi-a venit total dereglat cm si nu stiu ce este. Au venit rushii mai devreme cu o saptamana, durerile de sani incepand cu 2 saptamani mai devreme. A inceput in prima zi cu cateva picaturi , s-a oprit, a doua zi a inceput CM normal iar la sfarsit s-a terminat cu pete maronii. Nu am avut niciodata asa ceva si ma ingrijoreaza. Acum sunt in a 17a zi de CM si de 3 zile au inceput dureri de burta ca la ciclu . Nu stiu ce se intampla si nu pot sa merg acum la doctor decat peste vreo 2 saptamani. A mai patit cineva asa???Am racit cumva???Ce sa i-au???
Va multumesc si va doresc cat mai repede bebel,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetele frumoase
Va pe toate si va doresc tot binele din lume si sa aud de voi doar vesti bune
Urez bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta pe-aici si apoi fuga fuguta la gravidute
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,fetelor!
Cristinica,ce matinala esti azi ,datorita tie incepem ziua cu un tonus optimist!
Romaria,bine ai venit printre noi si la !
Motzule,ce-ti veni? Cum sa te cert? Cu Utrogestanul am facut asa: am inceput sa iau din ziua a 16-a (ziua 4 DPO)ca atunci am ajuns la medic si mi l-a recomandat...si mi s-a spus sa iau pana in prima zi a a urmatorului ciclu,care,culmea,nu mai venea,niciodata nu a intarziat 4 zile! La un moment dat am intrerupt dupa ce facusem si eu vreo 5 terte negative plus un B-hcg din sange care a fost negativ! Am vorbit cu dr la telefon si am intrerupt,dar eram sigura ca nu-s gravidutza!In 24 de ore au venit rushii...(deci am luat mai mult de 10 zile,cam 2 sapt.)
Din cate zici,tu esti intr-o situatie asemanatoare. Deci daca trebuia sa vina de luni esti cam in a 3-a zi de intarziere,nu?...Cred ca poti sa-l intrerupi dar numai daca esti sigura ca nu "locuieste" nimeni la tine in burtica...Utrogestanul da intarzieri de ciclu(care si pe mine m-au derutat)si-s convinsa ca daca nu-l intrerupeam il prelungeam si mai mult...Mai vorbim...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna dimineata fetelor,
eu sunt bine: z.2 CM, patez in continuare.

am adaugat chart-ul de pe luna asta la foto. Cine trage un ochi???
DAR va rog sa nu uitati ca e medicamentos si eu cam am probleme la interpretarea mucusului egg.

romaria bine ai venit. Pentru lista aspirantelor tre sa vorbesti cu fetele de la optimiste .... tot pe aceea listutza se trec si dar pentru asta tre sa vorbesti du Doamna Barza ...

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Neata fetelor,

Abia acum am reusit sa tremin de citit, si vad ca sunt multe fete noi carora le doresc cat mai repede bebei in burtici.

Misulica, ma bucur ca te vad optimista si plina de dorinta de a trece peste toate barierele.
Ale,asa dupa cum bine sti si tu rabdarea este mama intelepciunii, zic ca ai adoptat tactica cea mai potrivita, iar cand sotul tau vrea "jucarioara" atunci treci din nou la treaba si cu multa relaxare si rabdare, vezi tu ca vine si bebelica"jucaria"
Irina71, bun venit si sedere cat mai scurta. Vreau sa te intreb, cum ti-ai dat seama ca sarcina ta de 6 sapt. s-a oprit din evolutie, ce simptome ai avut?
Cristinuca,, tepup si ma bucur ca esti bine
Fetelor eu sunt in asteptarea vizitei la doctor care v-a fi doar pe 2 iunie am 7 sapt. si 4 zile de la UM, si punctuletul ar fi cam de 3 sapt. si 3 zile. Simptome de gravi nici nu stiu daca mai am, doar burta ce ma face sa ma gandesc ca punctuletul e acolo, cateodata mai colcaie, mai inteapa, sanii parca nu mai sunt asa tensionati ziua, dar in schimb noaptea sunt ca niste bombe, la fel si burta, parca se umfla, o fi normal sau nu?. Nu am nici un fel de pofte(chiar nu am pofta de mancare-sotul a cumparat o prajitura si ma credeti ca nici nu am vrut sa o gust, o fi asta greata), nu am greturi, cateodata am bufeuri de caldura, chiar acum am niste arsuri prin burta si parca am febra. Sunt asa de necajita ca doctorii astia de aici nu te iau mai repede la eco sa-ti spuna ce si cum e cu punctuletul.

Va pup pe toate
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Neata frumoaselor!
Eeee, dragele mele, dupa 2 saptamani de supozitii, presupuneri si feelinguri (toate ca sa-mi convina mie of course), iata ca institutul de meteorologie Chicco anunta temperaturi in scadere (cu 2 liniute) insotite maine (cel mai probabil) de revarsari abundente de rusi. Analiza stiintifica a acestui fenomen a dat un rezultat negativ la reactia cu pp. Concluzia cercetarii: simptomele experimentate de mine (inclusiv azi) sunt de la sarcina de luna viitoare cand sotul o sa fie plecat in Germania !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Alexia,

Esti o scumpa, chiar m-ai facut sa rad cu transpunerea situatiei tale in aceasta prognozare. Chiar esti sigura ca acest forecasting o sa se tina de cuvant, vezi tu ca meteorologii o dau in bara cand ti-e lumea mai draga...so watch out

Vin cu o rectificare am gresit am 6 sapt.de la UM sunt cam bleaga si ametita la ora asta.

Florinini

Mergi la inceput