Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fetili mele
Alexia esti tare dulce. Doamne cat haz de necaz poti face.
Sau poate nu. Cine stie, pana nu vezi sa nu crezi.
Florini, Cata, Coralia si Taniutza, ma bucur tare mult ca mai stati cu noi si ne mai aduceti o raza de soare pe straduta noastra. Va pup si va doresc sanatate voua si bebeilor vostri. Taniutza cred ca trebuie sa investesti intr-un slep sau barja ca iata cate noi
Miro, nu ma pricep deloc la grafice, nici la interpretat nici la desenat. Am facut unul singur si ala incomplet.
Mai fetele eu constat, si nu numai de la voi, ci si de la toate femeile care ma inconjoara ca cel putin luna asta s-a intamplat ceva ciudat. Nu stiu nici o gagica care sa nu se fi plans de o dereglare a ciclului (cu exceptia gravidutelor, of corse)
Va pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele, vin de la doctor unde am aflat ca la mine, clomifenul e ca apa, nu are nici un efect. Sau poate apa are mai mult efect. Cuvintele doctorei, careia ii mai ardea de gluma, au fost ca sunt "rea si dusmanoasa". Cu alte cuvinte, dupa doua luni de stimulare eu ma prezint la echo ca si cum nu mi-ar fi dat nimic. Plus ca iau si metforminul ala de doua luni.
In orice caz, mi-a zis ca va fi foarte greu si ca singura sansa pe care o am este stimulare cu Menogon. Aici intervine problema pe care cred ca o stiti - nu se gaseste in romania.
Daca aveti careva in plus, v-a ramas, sau stiti pe cineva care are va rog din suflet spuneti-mi si mie si dau cat trebuie.
Va pup

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Buna dimineata la toate fetele! Azi voi avea o zi grea la servici,dar tot intru din cind in cind sa vad daca pleaca cineva la gravidute.
Costi,te asteptam cu un test!
Romaria,bine ai venit,dar sa pleci repede la gravidute!
ishu,starea ta de spirit este buna,poate luna viitoare vine din nou cu frumusete foliculi si endometru si dai lovitura fara sa mai fii un trofeu pt dr. T.
Andicu,se pare ca noi numaram impreuna,iar impreuna cu Irina ar trebui sa facem un club al aspirantelor de Craiova-Constanta cu sau fara pantofi vernil.

pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Alexia, imi pare rau .... dar poate luna viitoare vei ovula in afara perioadei cand e sotul plecat, mai stii ? Mai era o fata cu sotul plecat in Cuba (liadi, parca)- a ovulat inainte de plecarea lui - noroc ca a prestat ! Acum e .

Motzunica, am uitat sa te salut Esti cumva din Maramu ? Imi place la maxim zona, am fost o singura data pe vremea lui Ceasca si mi-am dorit mereu sa revin.

Florinini .... sa-ti povestesc : pe 21 decembrie anul trecut eram la eco cu punctuletul meu de 4 saptamani. Totul era OK, sarcina in evolutie, etc. Zice dr. : e prea mic acum, vino dupa Sarbatori, pe 7 ianuarie, ar trebui sa fie destul de mare incat sa-i auzim inima pana atunci. Pe 7 ianuarie la eco zice dr : imi pare rau, sa stii, dar A STAT ! Nu-i bate inima ...... A cazut cerul pe mine. Am zis ca o fi fost mai mic decat am crezut noi, sa mai asteptam, sa revin la eco peste o saptamana, etc. In noaptea de 11 ianuarie mi s-a declansat o hemoragie puternica de nu ma puteam ridica de pe WC. Toata noaptea m-am chinuit cu dureri groaznice. Eliminam cheaguri si asa .... ca un matz. Mi-a fost clar ca am pierdut sarcina. Dimineata in sfarsit m-am putut ridica de pe WC si m-am dus la spital, la urgenta. Diagnostic : avort incomplet. M-a chiuretat totusi, sa nu ramana resturi care pot sa infecteze.
Acum totul a trecut, dar totusi imi pare rau ca am spus la toata lumea, tot familionul. Eram euforica, in sfarsit ramasesem insarcinata dupa un an si ceva de incercari, voiam sa stie toata lumea. Si apoi ... stii cum e de Craciun : te intalnesti cu toate rudele pe care nu le-ai vazut de mult , matusi de la tzara care te intreaba : "dar tu, maica, nu faci copii ?" - le-am spus la TOTI si pe urma a trebuit sa le spun despre avort LA TOTI.
Data viitoare daca raman o sa fiu mai rezervata.

Andicu, tu ti-ai luat temperatura azi ? Io nu, ca n-au plecat rusii. Poate maine.

Micha, sa stii ca nu te-am uitat, dar nu stiu de ce nu dau de prietena mea deloc. Cred ca e ocupata cu botezul. Mai incerc.

Pup toate fetele.
Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, sunteti tare dregute. Iepurila, ce sa mai astept sa vad dupa temperatura, test , un mucus maroniu si dureri in burtica ca la rusi! Oricum, luna viitoare (daca nu ovulez inainte sa se intoarca al meu din Germania) nu mai testez pana nu imi intarzie. Am stat 2 saptamani ca intr-o gaura de tortura, cu vise in fiecare noapte, cu stres sa nu scada temperatura , cu gandul numai la asta si nu mai vreau sa fac la fel si luna viitoare. Am o licenta de dat si in ritmul asta nu sunt in stare de nimic.
Catalina, nu mi-e greu sa-l rog pe al meu sa ia Menogon din Berlin, problema e ca acolo nu dau nici aspirina fara reteta de la ei. Stiu asta ca data trecuta l-am trimis cu o reteta (pentru el)stampilata de aici si nu a vrut sa-i dea. Daca ai o solutie, as fi foarte fericita sa te ajut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

O zi buna sa aveti, toate!

Bun venit tuturor membrelor noi: sa nu popositi mult printre noi, sa fugiti repejor la gravidutze!!!

Alexia, Irina, Catalina imi pare sincer tare rau...
Alexia mica, esti scumpa rau de tot! am ras cu gura pana la urechi de mesajul tau! lasa ca stii tu: atunci cand nu te astepti :)) usor de zis!
Irinuca draga, sa dea Domnul sa ramai repede si sa fie sanatos!
Micha, spor la treaba si sa fie bine! si eu la fel, am o intalnire spre dupa-amiaza de care depind foarte multe in viitor (profesional)! un alt motiv de stres!
Florinini, nu iti mai face atatea probleme, o sa vezi ca totul este ff bine si te ingrijorezi degeaba! pupam burica cu punctulet!
Va pupacesc pe toate si vb mai tarziu! Un ingeras care va iub mult!
P.S. Temp este tot 37.00, in z 11 DO. Sper in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fiti atente faza tare: imi citesc si eu, ca tot omul, horoscopul personalizat:
"If you find yourself tired and irritable at the moment, Andreea, you should know that this is normal. You may have had a few weeks that were a little too studious. Would you like to continue on with the same rhythm? Be careful that your ambitions don't lead you to serious physical exhaustion, Andreea. If you become sick you will be even more frustrated. So, be wise and take care of your own basic needs."
Frumos, nu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Irina,
Multumesc de raspuns si de lamuriri, esti draguta.
Chiar ca ai trecut prin chinuri si dureri mari, imi pare rau, dar e bine ca acum esti bine si ca incerci din nou la bebe si sa-ti de-a Dumnezeu cat de curand sa te bucuri din nou de un samburic mic si voinic.
Ingeras, multumesc de incurajari, acum chiar ca incep sa ma linstesc, poate si faptul ca nu am putut sa fiu ptr. cateva zile cu voi m-a pus pe ganduri. Temp. ta e super, a mea nu a ajuns niciodata mai mult de 36.9(o singura data), insa a fost constanta pana si dupa test la 36.8. Iti tin pumnii si fi calma si relaxata.
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata tuturor! Eu, ca de obicei,mai tarziu.
Alexia, prognoza ta seamana cu vremea de la noi, dar pe urmatoarele zile sper sa se schimbe in ceva mai optimist ! Oricum, m-am inveselit de dimineata, imi place tare mult ca esti asa optimista!

Micha ,Irinuca , eu sunt ziua 4 a CM , si mi-am luat temperatura axiala, 36.2 . Nu prea stiu ce inseamna asa, ca de obicei mi-o luam mai jos ,da' cum n-au plecat rushii, mi-a fost mila de proaspatul meu termometru digital .
Si eu sunt pe dinafara la tabele, asa ca, habar n-am cum sa interpretez toate cele; am pus si eu acolo cm am crezut ca-i bine; oricum e prea devreme ptr concluzii.

Sa va spun faza tare: ma duc la farmacie ieri, la Sensiblu, si intreb de termometru digital; si primul pe care-l scoate farmacista e unul de 1.600.000 lei, cica ptr ureche; imi statea pe limba sa-i zic ca ptr "urechea" care-mi trebuie mie, nu cred ca merita sa dau 1.600.000 pe el !.Si intreb: da' celalalt ? pai asta de 300.000 ce nu face fata de ala ?si ea-mi raspunde: nu se poate masura temp in ureche si...nu e de firma !..cred ca i-am facut impresie buna,de m-a luat cu d-alea

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna din nou,
Alexia mama, tu esti prea stresata. Ai sa vezi: cand te astepti mai putin... atunci o sa fie bine. Ia relaxeaza-te putin.

Fetelor sa va pove. Ieri mi-am salvat graficul de la fertility ca jpg, l-am bagat in album, mi-am inceput un nou chart si nu am mai intrat pe acolo. Azi ... surpriza: beneficiez de 5 zile ca membru VIP. Se acorda asa ceva la 5 persoane si eu sunt printre ele. Ce e nasol e ca eu nu le am cu engleza, ce mai inteleg eu cat se aseamana cu germana, in rest ... ioc.
Ia spuneti-mi voi cum si ce sa caut, in help? alte chart-uri ca al meu sau ce? pe unde sa ma bag sa explotez la maxim cele 5 zile?
Mercic si astept raspunsurile voastre.

Miro

Mergi la inceput