Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31
Raspunsuri - Pagina 14
adelamaria spune:
Buna, fetelor!
Imi pare rau ca eu nu sunt asa activa si
la scris ca voi; n-am nici o scuza decat munca de la birou si...teama...Plus ca sunt incepatoare in domeniu si uneori pun niste intrebari absolut naive
Dar asta e!
Aveam nevoie de un sfat. UM = 24 aprilie; ar trebui sa am din nou "musafiri" pe 21 mai...Am promis ca nu mai fac nici un test, ca stau cuminte in banca mea si astept...dar parca pot??!!
Asa ca va rog sa ma trageti de urechi si sa-mi spuneti sa mai astept! Sper deosebire de multe dintre voi, eu n-am nici un semn. Au fost pete maronii din 11 mai si pana ieri (azi vad ca inca n-au aparut!)...Sanii ma dor, dar nu foarte tare si ma dor mai ales seara. Singura chestie ciudata e ca de obicei inainte de ciclu se maresc si se intaresc; acum sunt grei, dar moi si nu atat de durerosi ca in alte dati...Intepaturi mici de ovare (mai ales dreapta) o data , de 2 ori pe zi (dar f. f. usoare) si o senzatie de fierbinteala, mai ale la nivelul fetei si al pieptului...
Nu ma intrebati de temperaturi ca nu le stiu
...
In conditiile astea nu pot decat sa satu si sa astept...Sau...sa fac un test???
utocatalina spune:
Adelamaria cum vrei...daca vrei sa stii azi cum stai baga test...daca nu asteapta!Succes!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
andicu spune:
Adelamaria,da ovulatia pe cand ai avut-o?ca daca ai 10 zile de la ovulatie, ai putea face un test.
Andreea
adelamaria spune:
Off, pai tocmai asta e problema. Ar fi trebuit sa fie pe 8 mai, dar eu tind sa cred ca a fost pe 10 mai...
La naiba! Merg asa, pe bajbaite!!!...Gata! Luna viitoare imi fac si eu grafic!
Vorba Catalinei: depinde de inspiratie! Daca trec pe langa o farmacie si apuc sa iau un test, il fac! Daca nu...rezist pana pe 21! Oricum, simteam nevoia sa vorbesc cu cineva! Va sarut!
ingeras26a spune:
Adelamaria, de acord cu fetele. Cred ca poti sa iti faci test, pt ca ai ovulat probabil in jur de 8 mai... sa fie cu ochisori!!!
Cata, nu mai am rabdare....si am zis ca nu-l mai fac pana sambata!
la fetite! un ingeras care va iub!
utocatalina spune:
Adelamaria asteapta pina pe 21 atunci...daca ai ovulat abia pe 10...ca sa fi sigura 100%...eu asa dezamagita am fost mereu dupa testele negative,....ca-mi reveneam abia dupa ce treceau rusii! Hai ai nitica rabdare si speram sa se lase cu ochisori!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
micha spune:
Adelamaria,daca inteleg eu bine petele maronii s-au lalait cam o saptamina,am putea sa le consideram un semn de implantare?
a gindeam ca C asa devreme nu prea se poate(11 mai),deci fa un test,macar stii cum stai.
adelamaria spune:
Cata, eu asa cred: ca abia pe 10 mai am ovulat...Ce-o fi o fi!Incerc sa fiu calma! Ai dreptate, e tare greu dupa un test negativ! Te simti pustiita...
Micha, da, am avut pete maronii (1-2-3) in fiecare zi, de pe 11 mai si pana ieri...Nu stiu ce sa zic. M-as fi gandit si eu la implantare, dar au inceput prea devreme totusi (mai ales daca ma gandesc la o posibila ovulatie pe 10 mai...)Implantarea nu se produce cam in 6-10 zile? Deci...nu prea cred...Mai degraba ma tem de o dereglare hormonala. Eu cu scurgeri de genul asta am avut de-a face in fiecare luna timp de 6 ani cat am luat pilule!...Aveti idee ce le-a putea provoca?
Cred ca totusi o sa fac bine si o sa mai astept...21 mai e o zi speciala pentru mine...Mai stii???...
Multumesc ca m-ati ascultat!
monica_b spune:
Adelamaria cind ai oprit pilulele? A fost cumva primul ciclu natural dupa anticonceptionale?
Stiu ca pe toate prospectele de AC scrie ca, daca ai singerari in afara CM, sa fugi repede la medic.
Monica
Aspiranta in stand-by
adelamaria spune:
Monica, decembrie 2004 a fost ultima luna de AC. Cu scurgerile astea a fost tare ciudat. Am fost la medic de cateva ori si i-am zis. Singura masura a fost sa mi le schimbe. In ultimii ani luam unele cu mai putin estrogen...Dar sincer, nu cred ca m-a luat nimeni in serios. Toti medicii spuneau "spotting" si gata!!! La un moment dat am renuntat eu...
E tare ciudat pentru ca inainte de AC aveam chestia asta chiar cu o zi inainte de CM. EI, din momentul in care am inceput AC, perioada de timp cu scurgeri maronii a crescut progresiv, in fiecare luna! Ajunsesem sa am in fiecare zi scurgerea asta!!!!
Acum, de cand am oprit AC, am avut o luna fara pete, iar restul cu, dar in mai putine zile: vreo 3 inainte de ovulatie si pe urma, dupa ovulatie, depinde de luna
...Luna asta m-a apucat imediat dupa si a tinut pana ieri. Si asta e ciudat: de obicei dadea direct in CM!...
Mi-e teama sa nu fie vreo dereglare de progesteron...O sa trebuiasca sa-mi fac si analiza asta daca nu se amelioreaza situatia...